Kako cujem od sestre i ova katarina je pokazivala znake nacionalizma, tako da je po tom pitanju svejednoneutralan__ je napisao/la:eh nek je Katarina pobijedila samo zbog ona njegova tri prsta
Stara i sestra su mi u soku

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kako cujem od sestre i ova katarina je pokazivala znake nacionalizma, tako da je po tom pitanju svejednoneutralan__ je napisao/la:eh nek je Katarina pobijedila samo zbog ona njegova tri prsta

ma nije ko on barem 10 puta je sad pokazao 3 prstanevjernik je napisao/la:Kako cujem od sestre i ova katarina je pokazivala znake nacionalizma, tako da je po tom pitanju svejednoneutralan__ je napisao/la:eh nek je Katarina pobijedila samo zbog ona njegova tri prsta
Stara i sestra su mi u soku

Da jbte. Mislio sam da nema štele. Prvenstveno sam mislio da će Jovana dobiti ( jer je dijete Granda )miky_hz je napisao/la:Zapinjes na prvoj stepenici,vracaj ulogeOTNYS_YNWA je napisao/la:U Survivoru dobija Toni, Farma Marjan, ZMBT Mirza Šoljanin, Zvezde Granda Mišel.
Eto, bacio sam vam sigurice pa se kladite.

Meni ne smeta, a evo kako kazu u kuci, trebao je on da pobijedi, jer je valjda najvise radio, dok ova nije guzicom maklaDevil je napisao/la:A vi se nasli uvredjeni sto je on u svojoj drzavi pokazivao tri prsta.

Mislim stvarno

prosli put su dobili sad nez sta je bilonevjernik je napisao/la:Meni ne smeta, a evo kako kazu u kuci, trebao je on da pobijedi, jer je valjda najvise radio, dok ova nije guzicom maklaDevil je napisao/la:A vi se nasli uvredjeni sto je on u svojoj drzavi pokazivao tri prsta.

Mislim stvarno

p.s pa zar nije trebalo i drugoplasirani i treceplasirani da dobiju nagradu

'Light Awakening' oil painting by Serge MarshennikovOTNYS_YNWA je napisao/la:
@ Wolvi, ako je to rukom crtano ... Ja sam Šaban Šaulić.

ovo želim za sebe i Zeničane ).
  ovo želim za sebe i Zeničane ).ova je iz granda, jer ste provalili da samo iz granda dobijaju...prvu farmu dobio Topaltko,drugu Milos Bojanic sve su to Sasini (Popovic)sticenici....nevjernik je napisao/la:Meni ne smeta, a evo kako kazu u kuci, trebao je on da pobijedi, jer je valjda najvise radio, dok ova nije guzicom maklaDevil je napisao/la:A vi se nasli uvredjeni sto je on u svojoj drzavi pokazivao tri prsta.

Mislim stvarno

Nemogu da verujem,ali zato drzava tone svakim danom??? I hoce u evropsku uniju???
 Nemogu da verujem,ali zato drzava tone svakim danom??? I hoce u evropsku uniju??? 
Halal mu pita. Prekuc'o Pikasa.Wolverine je napisao/la:'Light Awakening' oil painting by Serge MarshennikovOTNYS_YNWA je napisao/la:
@ Wolvi, ako je to rukom crtano ... Ja sam Šaban Šaulić.

Bojanic nije grandovac,Bojanic u gradu bio 98(lupam godine)alfarouqaminu je napisao/la:ova je iz granda, jer ste provalili da samo iz granda dobijaju...prvu farmu dobio Topaltko,drugu Milos Bojanic sve su to Sasini (Popovic)sticenici....nevjernik je napisao/la:Meni ne smeta, a evo kako kazu u kuci, trebao je on da pobijedi, jer je valjda najvise radio, dok ova nije guzicom maklaDevil je napisao/la:A vi se nasli uvredjeni sto je on u svojoj drzavi pokazivao tri prsta.

Mislim stvarno

Stvarno ne razumem da li se gleda ko najvise radi po imanju ili ispred ogledala?Nemogu da verujem,ali zato drzava tone svakim danom??? I hoce u evropsku uniju???

) da je topalko dao skoro polovinu svoje nagrade Grandu
 ) da je topalko dao skoro polovinu svoje nagrade Grandu   

7 cura,mislim stvarno,jedna mora pasti
  7 cura,mislim stvarno,jedna mora pasti  
Nidze veze, mislim Sasa Popovic okrene ovih 100 hiljada maraka za jednu emisiju zvezde granda i tih 100 je sitnica ...ovo su smjesne cifre(pobjednicke)nevjernik je napisao/la:Sad mi rece sestra (otkud li njoj ovolike informacije) da je topalko dao skoro polovinu svoje nagrade Grandu

kakve igre jbt
Samo F.K.S !! je napisao/la:Sutra ako zapne gdje mora me tetak vadit

znaci puk'o sam na jednu da to nije normalno .
  znaci puk'o sam na jednu da to nije normalno .Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.