Furia
https://www.imdb.com/title/tt11204154/?ref_=fn_al_tt_1
Norveška serija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Da se nadovežem nakon odgledane cijele serije. Odlična serija koja je prošla ispod radara. Svakako preporuka za gledati.Sarmica je napisao/la: ↑07 mar 2023, 18:20Počeo sam gledati - prva epizoda top.
Furia
https://www.imdb.com/title/tt11204154/?ref_=fn_al_tt_1
Norveška serija
Odigraj igru ako nisi_dreamer_ je napisao/la: ↑13 mar 2023, 07:29Znaci, pregledao sam 7 epizoda the last of us i nije mi nikako jasno po kojim osnovama ova serija ima 9+ ocjenu na imdb. Izgleda da samo fanovi igrice glasaju, jer serija apsolutno ne zasluzuje tu ocjenu.Ne kazem da je serija losa, ali 9+ ocjenu dobijaju serije koje ulaze u kategoriju "masterpiece", a ova serija to jednostavno nije. Tema je izlizana, scenario je dobar ali nista vise od toga, gluma dobra ali nista vise od toga. Znaci, plafon ocjena 8,5, ako i toliko.
Mozda bi razocarenje bilo manje da nisam vidio ocjenu, jer sam zaista ocekivao nesto posebno...
Igro igricu ni meni nije jasan ovoliki hipe oko iste mrtvi prosjek_dreamer_ je napisao/la: ↑13 mar 2023, 07:29Znaci, pregledao sam 7 epizoda the last of us i nije mi nikako jasno po kojim osnovama ova serija ima 9+ ocjenu na imdb. Izgleda da samo fanovi igrice glasaju, jer serija apsolutno ne zasluzuje tu ocjenu.Ne kazem da je serija losa, ali 9+ ocjenu dobijaju serije koje ulaze u kategoriju "masterpiece", a ova serija to jednostavno nije. Tema je izlizana, scenario je dobar ali nista vise od toga, gluma dobra ali nista vise od toga. Znaci, plafon ocjena 8,5, ako i toliko.
Mozda bi razocarenje bilo manje da nisam vidio ocjenu, jer sam zaista ocekivao nesto posebno...
Hype oko igre ili serije?Barcod je napisao/la: ↑13 mar 2023, 22:52Igro igricu ni meni nije jasan ovoliki hipe oko iste mrtvi prosjek_dreamer_ je napisao/la: ↑13 mar 2023, 07:29Znaci, pregledao sam 7 epizoda the last of us i nije mi nikako jasno po kojim osnovama ova serija ima 9+ ocjenu na imdb. Izgleda da samo fanovi igrice glasaju, jer serija apsolutno ne zasluzuje tu ocjenu.Ne kazem da je serija losa, ali 9+ ocjenu dobijaju serije koje ulaze u kategoriju "masterpiece", a ova serija to jednostavno nije. Tema je izlizana, scenario je dobar ali nista vise od toga, gluma dobra ali nista vise od toga. Znaci, plafon ocjena 8,5, ako i toliko.
Mozda bi razocarenje bilo manje da nisam vidio ocjenu, jer sam zaista ocekivao nesto posebno...![]()
Ma hype oko serije prije svega, igra je top i tu se nema šta više pricati.Shategabri je napisao/la: ↑14 mar 2023, 14:24Hype oko igre ili serije?Barcod je napisao/la: ↑13 mar 2023, 22:52Igro igricu ni meni nije jasan ovoliki hipe oko iste mrtvi prosjek_dreamer_ je napisao/la: ↑13 mar 2023, 07:29Znaci, pregledao sam 7 epizoda the last of us i nije mi nikako jasno po kojim osnovama ova serija ima 9+ ocjenu na imdb. Izgleda da samo fanovi igrice glasaju, jer serija apsolutno ne zasluzuje tu ocjenu.Ne kazem da je serija losa, ali 9+ ocjenu dobijaju serije koje ulaze u kategoriju "masterpiece", a ova serija to jednostavno nije. Tema je izlizana, scenario je dobar ali nista vise od toga, gluma dobra ali nista vise od toga. Znaci, plafon ocjena 8,5, ako i toliko.
Mozda bi razocarenje bilo manje da nisam vidio ocjenu, jer sam zaista ocekivao nesto posebno...![]()
Serija je onako, ništa neviđeno. Mislim ok, kao neko ko je igrao igru i kome je igra top, pogotovo prvi dio, jasno da nisam dobio ništa novo. Igra daje puno više od serije.
Al najavljivalo se od zaboga tvoraca Černobila, a ono dobili realno kitu. Černobil je bila odlična serija, ovo onako. Nije loše al nije ni neki vrh.
Ja sam fan igre, i dao sam 7 na imdb-u. Serija je odlicno pocela, trudila se da produbi lore i isprica price dublje nego sto je to igra uspjela. Kasnije se sve razvodnilo. Poslije kansas sitija je downhill. Jos sam preslusao ona tri debila na podcastu, kad ih slusas reklo bi se da je serija esencija bogova i sami vrh kinematografije_dreamer_ je napisao/la: ↑13 mar 2023, 07:29Znaci, pregledao sam 7 epizoda the last of us i nije mi nikako jasno po kojim osnovama ova serija ima 9+ ocjenu na imdb. Izgleda da samo fanovi igrice glasaju, jer serija apsolutno ne zasluzuje tu ocjenu.Ne kazem da je serija losa, ali 9+ ocjenu dobijaju serije koje ulaze u kategoriju "masterpiece", a ova serija to jednostavno nije. Tema je izlizana, scenario je dobar ali nista vise od toga, gluma dobra ali nista vise od toga. Znaci, plafon ocjena 8,5, ako i toliko.
To je trebalo biti gotovo nakon 2 sezone, eventualno treceGoalgetter je napisao/la: ↑14 mar 2023, 14:08Izisla je i kompletna 4. sezona od YOU, dobar plot twist u drugom dijelu cetvrte sezone, ali mislim da je vrijeme da se privede kraju. A kako stoje stvari bice jos sezona.
Odlična serijalinethreader je napisao/la: ↑19 mar 2023, 07:40https://www.imdb.com/title/tt2887954/
Odlican pocetak, obecavajuce izgleda![]()
Smatrao sam isto ali je 4 sezona vrhmiki_92 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 06:36To je trebalo biti gotovo nakon 2 sezone, eventualno treceGoalgetter je napisao/la: ↑14 mar 2023, 14:08Izisla je i kompletna 4. sezona od YOU, dobar plot twist u drugom dijelu cetvrte sezone, ali mislim da je vrijeme da se privede kraju. A kako stoje stvari bice jos sezona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.