Samo se vratim na PES6..to sam znao s rodjakom svaki dan po 3-4 sata igrat, nikad mi dosadilo nije...znao sam ja sate i dane zivota gubit i uz ove novije fife, ali neke uzivancije nemaBundesliga je napisao/la: ↑15 sep 2023, 13:46Pa nije baš isto, recimo kretnje pojedinih igrača (pogotovo sa loptom) na FIFI 23 su baš mimika stvarnog života. Ali je veći problem što su te igre dosadne do bola. Odigraš jednu utakmicu, smoriš se čitav. Odigrao par utakmica, izbrisao koliko je dosadno. Ono što mene nervira kod tih arkadnih igara je koliko developeri ne razumiju fudbal. Jbt, otvoriš igraču prostor da uleti i izvuče se na stranu recimo, a on stoji zakovan na jedno mjesto i ne pomjera se. AI baš glup evo već 15 godina i više.
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
-
- Kontakt:
PES 6 je bezvremenska fudbalska igra. Ne vjerujem da će ikada napraviti tako dobru igru kao što je bio PES 6.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 15:02Samo se vratim na PES6..to sam znao s rodjakom svaki dan po 3-4 sata igrat, nikad mi dosadilo nije...znao sam ja sate i dane zivota gubit i uz ove novije fife, ali neke uzivancije nema
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ko vas yebe kad ne znate igrat FIFU. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Sve je to okej, al' ne smijemo zaboraviti kako je Mane laktom udario Tierneya..
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Skini PES 21 sa modovima i uzivaj u Master Ligi.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 15:02Samo se vratim na PES6..to sam znao s rodjakom svaki dan po 3-4 sata igrat, nikad mi dosadilo nije...znao sam ja sate i dane zivota gubit i uz ove novije fife, ali neke uzivancije nemaBundesliga je napisao/la: ↑15 sep 2023, 13:46Pa nije baš isto, recimo kretnje pojedinih igrača (pogotovo sa loptom) na FIFI 23 su baš mimika stvarnog života. Ali je veći problem što su te igre dosadne do bola. Odigraš jednu utakmicu, smoriš se čitav. Odigrao par utakmica, izbrisao koliko je dosadno. Ono što mene nervira kod tih arkadnih igara je koliko developeri ne razumiju fudbal. Jbt, otvoriš igraču prostor da uleti i izvuče se na stranu recimo, a on stoji zakovan na jedno mjesto i ne pomjera se. AI baš glup evo već 15 godina i više.
https://evoweb.uk
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
To smece i ne treba igrati. FIFA-u je sramota nazvati fudbalom.
- Shategabri
- Kontakt:
Yebo fudbal u kojem nema igre s krila i gdje igra glavom ne postoji

Od osamneske je to obezvrijeđeno.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Predvidivost AI nije samo problem FIFE.Bundesliga je napisao/la: ↑15 sep 2023, 13:58Pa jest to, ali meni ne bi bilo ni to zanimljivo. Sastajali smo se pa igrali ono jedan protiv drugog recimo na Playstationu i opet dosadno pravo. Meni najviše smeta AI i njegova glupost u ofanzivi, ovo što sam govorio za otvaranje prostora. A AI samo stoji i gleda u tebe s loptom, ko tele u šarena vrata. Kontam ja da je arkadna igra, ali zar nisu mogli uključiti fudbalere koji će im objasniti neke kretnje igrača, neka i AI bude malo pametniji u ofanzivi.Shategabri je napisao/la: ↑15 sep 2023, 13:49To je tip igre koji se bazira na kompetitivnosti.
Jbg, dok smo iznajmljivali playku i skupi se raje, to je zanimljivo.
Sad ionako svi igraju online i zanimljivo je graditi nekakav tim, pa se takmičiš, e sad to je totalno ludilo i neki likovi spavaju na tome, a to je ono što me ne privlači isto kao što nije nikad ni Counter Strike, ja da budem meta nekom što ne spava i zna sve živo i još nekakve cheatove koristi, neka hvala.
Mnoge igre u kojima AI igra bitnu ulogu su jednostavno zakovane na nekom šablonu, recimo ratne igre, pješadija se uglavnom isto ponaša, npr. WWII, oni kao SS-ovci su malo pametniji, ali čak se i oni isto ponašaju, nema tu neke ogromne nepredvidivosti i da se promjeni smjer kretanja, nešto.
Čitao sam o tome, puno je kuknjave o protivnicima, al developeri ne namjeravaju bitno mijenjati.
Mislim dok god se igre prodaju i neće, a i zašto bi?!
Ono, glupan u odbrani koji bleji u tebe jest jednako Švabo koji je iznenađen jer čuje neki zvuk, pa obiđe isti krug 5 puta, al nikako na tebe da ovariše, pa te full vidi, al je ono u fazonu ha?, ma mrš

Jbg, ja to shvatam kao zabavu pa se puno ni ne opterećujem.
Koševo Zapad
Nije valjda da gase FUT u novembru? Ja tamam htio da uzmem ovu novu FIFU i pretplatu ps plus za ovu godinu jer mi trenutni ističe u oktobru.
Ma jok.
- Shategabri
- Kontakt:
Na FIFI 18.
Koševo Zapad
Izasao patch 2.0 za Cyberpunk taman prije prvog DLCa koji izlazi za 7 dana, a ja krenuo novi playthrough kao corpo prije koji dan
mislim da cu sad u novom patchu krenuti kao nomad.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ne znam kako je sad sa ovim 2.0 update-om ali znam da po izlasku igre bilo koji path da odaberes sve je bilo manje vise isto
Btw path tracing sa DLSS 3.5 izgleda bolesno
Nvidia zasluzuje da ih se proziva zbog cijena ali njihov hardware i software su druga dimenzija za ostale, kompanija koja konstantno inovira i pomjera granice kad je PC gaming u pitanju

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da mislim da je isto, osim onih prvih 10ak min igre. Mozda sad promjene nesto u ovom patchu posto kazu da je dosta toga izmjenjeno, vidio sam da ima novi skill tree.miki_92 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 18:46
Ne znam kako je sad sa ovim 2.0 update-om ali znam da po izlasku igre bilo koji path da odaberes sve je bilo manje vise isto
Btw path tracing sa DLSS 3.5 izgleda bolesno
Nvidia zasluzuje da ih se proziva zbog cijena ali njihov hardware i software su druga dimenzija za ostale, kompanija koja konstantno inovira i pomjera granice kad je PC gaming u pitanju![]()
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Nije baš isto na Fifi, puno je bolje. Fifa 23 je najbolja još od 17.Brokula je napisao/la: ↑15 sep 2023, 13:37Prosto je nevjerovatno da im ( PES, FIFA, 2K i ostale sportske igre) evo 20 i kusur godina prolazi da svake godine izbacuju istu igru da apdejtovanim rosterima i vecinom to je jedina bitna promjena.
Covjece upalis fifu10 i neces primijetit bitne razlike u gameplayu spram trenutnih verzija.
A svake godine cijena 60 dolara![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 7 gostiju.