ja bih to sam organizovao, za razliku u cijeni odvest ga u shop da uzme dres i jos nestosoxx je napisao/la: ↑02 avg 2026, 19:20Mozel mi neko preporucit neku agenciju i da napise kako otprilike to izgleda.
Mali mi voli fudbal, trenira i zato je babo najsretniji. Pa bi volio ga odvest na neki stadion malo veci. Znam da je bilo spanija barcelona, pa se islo i na stadion pa mislim da je Spanija nekako najjednostavnije za pronaci neku agenciju?
Pa kakva je situacija kad se putuje u englesku, jel treba viza ili nesto?
Ljetovanje/Putovanja
Moderator/ica: insider
Re: Ljetovanje/Putovanja
-
nebeskasila
- Kontakt:
Cevapi mozda Mujo Bejzin, pored Une odmah u samom centru grada, barem meni, za druge ne znam, jer vecinom su nam cevapi katastrofalni. Teletina ispod saca mozda u Lohovu u natura parku, isto pored Une na samom dvoslapu. Kupanje takodjer dvoslap, savrseno.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja Booking koristim da vidim kakav je apartman, a onda broj od tog apartmana nadjem na google i direktno kontaktiram vlasnika.
Dobar je Booking da se vidi sta se nudi u apartmanu...
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
Ma i ja sam tako dosad ali sad mi bas mala ponuda za mjesta koja gledam, je li moguce da je tolika popunjenost, nasao sam i ovo apartmanija hr pa provjeriti i sta tu ima iako sam vise zelio hotel ali ajd ispasce nesto valjda do nedjeljekraljttbvb je napisao/la: ↑04 avg 2026, 01:11Ja Booking koristim da vidim kakav je apartman, a onda broj od tog apartmana nadjem na google i direktno kontaktiram vlasnika.
Dobar je Booking da se vidi sta se nudi u apartmanu...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sad je spica sezone, tesko je sad bilo sta naci.enobarca je napisao/la: ↑04 avg 2026, 01:21Ma i ja sam tako dosad ali sad mi bas mala ponuda za mjesta koja gledam, je li moguce da je tolika popunjenost, nasao sam i ovo apartmanija hr pa provjeriti i sta tu ima iako sam vise zelio hotel ali ajd ispasce nesto valjda do nedjeljekraljttbvb je napisao/la: ↑04 avg 2026, 01:11Ja Booking koristim da vidim kakav je apartman, a onda broj od tog apartmana nadjem na google i direktno kontaktiram vlasnika.
Dobar je Booking da se vidi sta se nudi u apartmanu...![]()
Najbolje da kontaktiras nekoga od vlasnika apartmana i ako on nema nista slobodno, da vidis ima li mu iko od komsija slobodan apartman.
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
- bavariapivo
- Kontakt:
Vidi preko fejsa, ako ga koristiš.
Ima mali milion grupa, samo ne znam hoćeš šta naći sad u špici sezone…
Ima mali milion grupa, samo ne znam hoćeš šta naći sad u špici sezone…
Nasao sam nesto u baskoj vodi, nisam nikad bio tamo a imam zelju otici, vjerovatno je neko otkazao jer jucer u pretrazi ga nije izbacivalo. Apartman s dvije spavace, tri plaze u krugu kilometra, doduse i cijena je paprena uzimajući u obzir da nemam nista osim smjestaja ali ko me yebe kad ranije nisam rezervisao.
I onda kazu nema turista, nema krc, sve zivo popunjeno
I onda kazu nema turista, nema krc, sve zivo popunjeno
- bavariapivo
- Kontakt:
baska je skuplja i da si na vrijeme rezervisaoenobarca je napisao/la: ↑04 avg 2026, 19:37Nasao sam nesto u baskoj vodi, nisam nikad bio tamo a imam zelju otici, vjerovatno je neko otkazao jer jucer u pretrazi ga nije izbacivalo. Apartman s dvije spavace, tri plaze u krugu kilometra, doduse i cijena je paprena uzimajući u obzir da nemam nista osim smjestaja ali ko me yebe kad ranije nisam rezervisao.
I onda kazu nema turista, nema krc, sve zivo popunjeno![]()
Bicu tu od 12tog do 16tog
Zadnja izmjena: soko, dana/u 04 avg 2026, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
nebeskasila je napisao/la: ↑03 avg 2026, 18:41Cevapi mozda Mujo Bejzin, pored Une odmah u samom centru grada, barem meni, za druge ne znam, jer vecinom su nam cevapi katastrofalni. Teletina ispod saca mozda u Lohovu u natura parku, isto pored Une na samom dvoslapu. Kupanje takodjer dvoslap, savrseno.
meni je booking grozan za Hr
fb grupa Apartmani Hrvatska i apartmanija.hr su me puno bolje posluzili
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
kupanje dvoslap, velika pjescana plaza, jako cisto ali to je uzvodno dosta tako da je voda hladnija, na to budi spreman, pravo osvjezava.. to ti je poslije japodskih otoka malo a svakako preporucujem da obidjes njih
ima lijepa plaza isto u Kostelima, ona je odmah kod glavne ceste, jako pristupacna

jedan dan mozda produzi do Krupe, obidji zelene otoke, mozes otici i na plazu Cejvanusu, tamo ti je voda topla ko more .. to ti je ta okolina, bolje nego cazin...
hrana - cardak na uni, mujo bejzin, restoran slap, city, kostelski buk ( malo skuplej zbog lokacije ali isplati se po meni ), imas travnicke cevape u veziru ali po meni daleko najbolji cevapi su u meraku samo je lokacija karna jer su prema granici sa Hr, nisu u gradu
imas fino mjesto za jesti kad se krene prema cazinu, bistro kod halke, isto uz unu
ako sta zatreba slobodno pp
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- feniksptica
- Kontakt:
Momci iz Sarajeva
Kakav hotel preporucujete za 2 noci za jednu osobu do 300KM
Htio sam rezervisati Hecco delux al gledam dosta negativnih recenzija
Kakav hotel preporucujete za 2 noci za jednu osobu do 300KM
Htio sam rezervisati Hecco delux al gledam dosta negativnih recenzija
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- bavariapivo
- Kontakt:
Šta ići vidjet u Jajcu i Travniku osim vodopada plave vode i starih gradova?
- LegendKiller
- Kontakt:
Kod Jajca imaš Plivsko jezero, nekih 5 minuta voženje od grada.bavariapivo je napisao/la: ↑05 avg 2026, 22:09Šta ići vidjet u Jajcu i Travniku osim vodopada plave vode i starih gradova?
- kraljttbvb
- Kontakt:
Na ovom Plivskom jezeru imas mlinice. Stari mlinovi povezani drvenim mostovima, voda tece, okolo hladovina, meni pravo dobrobavariapivo je napisao/la: ↑05 avg 2026, 22:09Šta ići vidjet u Jajcu i Travniku osim vodopada plave vode i starih gradova?
Jel bio ko u Istanbulu ove god kakva je sig situacija
kontam u septembru a citam poskupilo su pravo .. prvi put u Ist da idem a vjerovatno cu ganjati tekmu ako bude u tom periodu a i party jedan sam zapikao
haj ove turisticke destinacije neke cu obici sto su pod moranjem
tj sta treba … cisto info jel se moze karticom placati ptepostavljam eure ponijeti pa tamo nesto razmjeniti .. ima li neki jos savjet cisto ove rutinske stvari
.. nes citam postali su dubai sto se tice cijena u restoranima, klubovima itd 
Super, hvala!harden je napisao/la: ↑04 avg 2026, 23:59kupanje dvoslap, velika pjescana plaza, jako cisto ali to je uzvodno dosta tako da je voda hladnija, na to budi spreman, pravo osvjezava.. to ti je poslije japodskih otoka malo a svakako preporucujem da obidjes njih
ima lijepa plaza isto u Kostelima, ona je odmah kod glavne ceste, jako pristupacna
jedan dan mozda produzi do Krupe, obidji zelene otoke, mozes otici i na plazu Cejvanusu, tamo ti je voda topla ko more .. to ti je ta okolina, bolje nego cazin...
hrana - cardak na uni, mujo bejzin, restoran slap, city, kostelski buk ( malo skuplej zbog lokacije ali isplati se po meni ), imas travnicke cevape u veziru ali po meni daleko najbolji cevapi su u meraku samo je lokacija karna jer su prema granici sa Hr, nisu u gradu
imas fino mjesto za jesti kad se krene prema cazinu, bistro kod halke, isto uz unu
ako sta zatreba slobodno pp
Bio vise puta. Meni nije bilo skupo, tebi ce bitibob je napisao/la: ↑06 avg 2026, 08:42Jel bio ko u Istanbulu ove god kakva je sig situacijakontam u septembru a citam poskupilo su pravo .. prvi put u Ist da idem a vjerovatno cu ganjati tekmu ako bude u tom periodu a i party jedan sam zapikao
haj ove turisticke destinacije neke cu obici sto su pod moranjem
tj sta treba … cisto info jel se moze karticom placati ptepostavljam eure ponijeti pa tamo nesto razmjeniti .. ima li neki jos savjet cisto ove rutinske stvari
.. nes citam postali su dubai sto se tice cijena u restoranima, klubovima itd
![]()
Stone hands👊
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.