Jest ako ides u Ulcinj,imas i drugih plaza i mjesta,nebi u Ulcinj da mi neko sve platikraljttbvb je napisao/la: ↑21 jun 2022, 10:54Kontali negdje u Tucepe ili neko drugo manje mjesto oko Makarske, kad gledamo maloj istekao pasos.
I okrenemo u Neum.
Inace more ko more, jedino što su fakat plaže na Makarskoj rivijeri najjače na svijetu, ali i kod ovih što smo mi bili imaju ljudi privatnu plažu koju održavaju i uređuju, pa je prilično OK.
Sa druge strane nenormalno su nabili cijene za ništa (neko gore napisa kako su cijene u Neumu žara, u Hrvatskoj su još veće) , plus što te njihova vlast konstanto množi sa nulom, pa me i to počinje ozbiljno odbijati.
Dok su još djeca mala ići će se autom u ova bliža mjesta, dok porastu aBd, ići će se avionom negdje dalje...
Crna Gora je najjeftinija, ali me odbija put do tamo, plus što mi se i ono plitko more ne svidja.feniksptica je napisao/la: ↑21 jun 2022, 08:32Pa nije Neum jeftin.
Skuplji je od Crne Gore dosta. Nije zbog para mislio na to vjerovatno
Nisu još nivo ni Neuma, a kamoli Hrvatske.
Bio sam ja dva puta i oba puta rekao nikad više dole...
Ljetovanje/Putovanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ljetovanje/Putovanja
- Beduin
- Kontakt:
Brate iz Tuzle let avionom, za cca 2h su tamo, ispred ih saceka mini bis i drito do hotela odvuku. Jos nadjes neki 4* hotel tamam za njih cjenovno, a i ponudom, a da nije daleko od aerodroma. Siguran sam da ce im biti ljepse i zanimljivije, nego u Hrvatskoj, a 100% i jeftinije.
Meni kao mladjoj osobi pa nema nista mrskije od peglanja autobusom, patnja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ako vas ide 4,5 auto rentajte pa po ostrvu uz obalu mozete i gradskim prevozom povezani su sa svim dijelovima a nije skupo jedino u povratku guzva pa eto ... joj naziva i imena se ne mogu sjetiti googlaj malo

Upravo citam Avdu

Upravu je, ne treba dizati kredit radi odlaska na more.
A vala i kad odeš tri dana dosta. Jes to sve fino i lijepo, al prva dva dana, i to ako je dobar noćni život. Već treći dan dosada živa, al et nekom odgovara da 10 dana od jutra do mraka leži na plaži.
A vala i kad odeš tri dana dosta. Jes to sve fino i lijepo, al prva dva dana, i to ako je dobar noćni život. Već treći dan dosada živa, al et nekom odgovara da 10 dana od jutra do mraka leži na plaži.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- FabioMiretti

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Gdje na rafting preporucujete da se ode? Una,Neretva? Tara je cujem 'opasna' ako se zejebavas.
Dakle nesto mirnije bi pasalo.
Dakle nesto mirnije bi pasalo.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dzenet na zemlji - Una.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- FabioMiretti
Hitko rafting, Glavaticevo... kod punca i zeta Smaila Prevljaka

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Tara def

Znaci gdje god odem nema fule. Neretva i rostilj zvuci odlicno. 

-
- Kontakt:
I moja preporuka isto HitkoFabioMiretti je napisao/la: ↑23 jun 2022, 10:04Hitko rafting, Glavaticevo... kod punca i zeta Smaila Prevljaka![]()
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- kraljttbvb
- Kontakt:
Neretva najjaca - malo brzaka, malo mirne vode, usput se stane i rostilja. I kad je mirna voda, ne treba se veslati, voda te sama nosi. Meni licno na Neretvi najvece uzivanje. Jos ako bude normala skiper, pa vas ne forsira da veslate i sto prije zavrsite rafting, otegne se to na nekih 4-5 sati spustanja niz vodu i bude pravo uzivanje.
Tara - nije losa, mozda malo vise divlja od Neretve, ali nista strasno. Jako ruzan put dok se dodje do starta (ako budete isli nekim makadamom sto je kroz brda probila vojska). Alternativa je preko granice, pa proci kroz dio Crne Gore (taj tranzit se na granici placa par maraka po osobi, pa ovi to izbjegavaju

Una - imaju neke 3 etape. Onaj prvi dio divlji (od Strbackog buka), jos ako dobijes skipera amatera (kao sto je kod mene bio slucaj), bruku puta ces ispasti iz camca i skoro se udusiti. I sad imam "uspomenu" (oziljak) na ruci, valjda sam od neku kamen zgulio ruku dok sam spasavao nekog Slovenca da se ne utopi

Donji dio dosadan, rijeka se razlila, pa veslas ko po jezeru. Oznojis se i umoris od veslanja.
Eto malo opsirnije

"Ne vidim ništa loše u tome što je Bayern važniji za 'Deutsche Telekom' od Borussije iz Dortmunda..., poručio je Hoeness.
Una, najcisca, ima brzih dionica a ima i mirnijih.
for this life i cannot change
1974. 1975. 1976. 2001. 2013. 2020!
1974. 1975. 1976. 2001. 2013. 2020!
Dodji na Vrbas, spustis se do BL pa da vidis banjalucanke ljeti, i onda ces se vracati svake godine. 
Trenutno korisnika/ca: ArtVandelay, ASD, GG3, L-Train, MElloo, Pensioner26, StevieG8, Surreal i 23 gosta.