Ljetovanje/Putovanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Ljetovanje/Putovanja
Istanbul/Milano u novembru?
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam bio u Istanbulu prošle godine u novembru i top je vrijeme bilo, 8 dana bez kapi kiše, a isto tako nije ni prevruće bilo, jedino ljepše doba je na proljeće (april ili maj) čisto zbog više zelenila i cvijeća u parkovima tako da ne možeš pogriješiti.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kraljttbvb
- Kontakt:
Išao jedan jaran početkom septembra na Maltu.
Platio povratnu kartu iz Beograda 70 eura.
Kaže dole cijene manje nego u Hrvatskoj.
Da se čovjeku da peglati i malo dalje putovati sa djecom, tačno bi se moglo otići svake godine na neku drugu destinaciju...
Da se čovjeku da peglati i malo dalje putovati sa djecom, tačno bi se moglo otići svake godine na neku drugu destinaciju...
"Ne vidim ništa loše u tome što je Bayern važniji za 'Deutsche Telekom' od Borussije iz Dortmunda..., poručio je Hoeness.
Nije ni s djecom neka peglancija iskrenokraljttbvb je napisao/la: ↑25 sep 2023, 14:48Išao jedan jaran početkom septembra na Maltu.
naprijed rejal
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 03 okt 2023, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
To zavisi od djece, logično.Sveti je napisao/la: ↑25 sep 2023, 14:53Nije ni s djecom neka peglancija iskrenokraljttbvb je napisao/la: ↑25 sep 2023, 14:48Išao jedan jaran početkom septembra na Maltu.
- bavariapivo
- Kontakt:
Zar nisam ja ovdje postavio pitanje za restorane u bg, il mi se učinilo?
Nedavno su obrisani postovi u roku od nekih 48h, tako da moguce da je tu nestlao ako si preko vikenda pitao.bavariapivo je napisao/la: ↑23 okt 2023, 23:44Zar nisam ja ovdje postavio pitanje za restorane u bg, il mi se učinilo?
for this life i cannot change
1974. 1975. 1976. 2001. 2013. 2020!
1974. 1975. 1976. 2001. 2013. 2020!
- bavariapivo
- Kontakt:
harden je napisao/la: ↑23 okt 2023, 23:58Nedavno su obrisani postovi u roku od nekih 48h, tako da moguce da je tu nestlao ako si preko vikenda pitao.bavariapivo je napisao/la: ↑23 okt 2023, 23:44Zar nisam ja ovdje postavio pitanje za restorane u bg, il mi se učinilo?

Hvala ti na odgovoru
- kraljttbvb
- Kontakt:
Čini mi se da je bilo i 5-6 odgovora, ali je neki bug sve "pojeo"...bavariapivo je napisao/la: ↑24 okt 2023, 09:55harden je napisao/la: ↑23 okt 2023, 23:58Nedavno su obrisani postovi u roku od nekih 48h, tako da moguce da je tu nestlao ako si preko vikenda pitao.bavariapivo je napisao/la: ↑23 okt 2023, 23:44Zar nisam ja ovdje postavio pitanje za restorane u bg, il mi se učinilo?![]()
Hvala ti na odgovoru
"Ne vidim ništa loše u tome što je Bayern važniji za 'Deutsche Telekom' od Borussije iz Dortmunda..., poručio je Hoeness.
Bilo je svega, i za BG i za Zemun, ja sam upamtio samo Majstora i Margaritu (doduše jer sam i ja tamo bio
) i dodatno upitao, ali sve maca pojede
Halalio bih ja i to, neću pitati ponovo ali ona 3 boda u ss ligi...

Halalio bih ja i to, neću pitati ponovo ali ona 3 boda u ss ligi...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
U mome srcu si jedina ljubav ti!
Ljubav je motiv što snagu nam daje, sve dok igra Željo naša borba će da traje!
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci..."
Kapiten Blue Traina
U mome srcu si jedina ljubav ti!
Ljubav je motiv što snagu nam daje, sve dok igra Željo naša borba će da traje!
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci..."
Kapiten Blue Traina
- bavariapivo
- Kontakt:
Preko vikenda sam u Ljubljani. Ranije sam bio ili poslovno ili u prolazu pa nisam baš imao priliku obići grad. Znam za te neke osnovne znamenitosti, ali bih bio zahvalan ako neko ima nešto interesantno za preporučiti.
Od restorana do izletišta. Sa ženom sam tako da u obzir dolaze neke mirnije porodične varijante. Hvala!
Od restorana do izletišta. Sa ženom sam tako da u obzir dolaze neke mirnije porodične varijante. Hvala!
The saddest thing in life is wasted talent.
Moram da pohvalim sjajne serijale Roberta Dacešina iz Japana.
Kad ovako iz prve ruke vidimo sami život u Japanu i njihov tehnološku napredak , jednostavno čovjek ostane bez teksta
Kad ovako iz prve ruke vidimo sami život u Japanu i njihov tehnološku napredak , jednostavno čovjek ostane bez teksta

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★
YNWA <3
- Davidoffgold
- Kontakt:
Jel neko bio u Amsterdamu ? Kakav je grad ?
Grad bluda i nemorala

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Davidoffgold
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Također uživao, ali haj izdvoji nekih 7-8 K za nekih 10-15 dana, jer se ne isplati ići manje.
Ako si ljubitelj bluda i nemorala odlican. Po meni su mnogo ljepsi Eindhoven, Utrecht ili Maastricht (druge nisam obilazio), u ovim gradovima se osjeti pravi holandski duh i zaista je fantasticno, a Amsterdam mi je definitivno najgadniji holandski grad

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Holandija ima prelijepih gradova. Zivim 20 min od Maastrichta, tako da sam Holandiju obisao. Den Haag me je odusevio, a i plaza kakvu imaju u Scheveningenu, nisam vjerovao da cu onako nesto dozivjeti na sjevernom moru.delko je napisao/la: ↑21 nov 2023, 19:05Ako si ljubitelj bluda i nemorala odlican. Po meni su mnogo ljepsi Eindhoven, Utrecht ili Maastricht (druge nisam obilazio), u ovim gradovima se osjeti pravi holandski duh i zaista je fantasticno, a Amsterdam mi je definitivno najgadniji holandski grad![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.