Kakva dominacija.Aktivan još samo jedan slučaj u Kantonu Sarajevo, nema novozaraženih osoba

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kakva dominacija.Aktivan još samo jedan slučaj u Kantonu Sarajevo, nema novozaraženih osoba
Onda je dobra na majku, na babu/tatu vala i nijeZip je napisao/la: ↑22 maj 2020, 11:45Zvonko Maric te prati, ostavi mu kcerku na mirukraljttbvb je napisao/la: ↑22 maj 2020, 11:41Inace pored ovih Fadilovih odgovora, još sam zapamtio sise voditeljice Amine Demic. Oj dobre trebe![]()
![]()
![]()
Kaze i meni je bilo cudno otkud firma sa takvim egzoticnim nazivom da nudi nabavku respiratorabob je napisao/la: ↑22 maj 2020, 12:14Nije frajer nista pogrijesio ... vlada jedino vidi SM to sto se ovi iz SM izvlace na drugog ih boli rackukraljttbvb je napisao/la: ↑22 maj 2020, 11:41Gostovao prije par noci Fadil Novalic u Dnevniku D.
Voditeljica: Ko je kriv što nije došlo još 20 respiratora?
FN: Dobavljač, firma SM.
Voditeljica: Kada će doći ti respiratori?
FN: Taj odgovor treba dati dobavljač, firma SM.
Sta zna Fadil...![]()
Nije o zdravstvenim radnicima riječ već o ljudima koji bi ležali tamo.StrikeWarzone je napisao/la: ↑22 maj 2020, 15:00Najjače kažu da se ne optereti zdravstveni sistem. Nehljebari uzimaju platu više hiljada KM počevši od doktora pa do portira,eto komplet država je ispaštala 2 mjeseca,biroi su puni,na hiljade otkaza, zbog čega? Da se ne optereti zdravstveni sistem. Pa ugasite ih, dajte im minimalac, uhljupi neradnički. Trebali su im koverte i sad nositi, da im se nadje na platu 3-4 hiljade, još 5 glava u kovertiČast izuzecima i onim pravim zdravstvenim radnicima,kojih je malo.
Treba ti putovnica BiH , koji predpostavljam imaš? Inače naplacuju kazne kad se s osobnom ulazi , potvrđeni slučajevi na Gradišci
Meni kazu drukcije, izgleda ovisno o prijelazu
To da , vjerojatno, sta vam ko moze na Kamenskom
Evo jedan tekst sa jedne grupe na fbKrenula iz Regensbura jucer u 13h
14:40
Bez kontrole samo policajka mahnula rukom
17:20
Bez kontrole samo policajka mahnula rukom
18:10
Zadrzavanje sat vremena prilikom ulasa uzbog kvara na sistemu.
Znaci vec je 19:10. Kada sam dosla na red slijedeca pitanja:
1. Odakle putujem
2. Na koji cu GP izaci
3. Broj telefona
Sve ukupno 2min trajalo.
20:40
Gradiska, izlaz izpregled pasosa pecat, niti jedno auto ispred mene, zadrzavanje 1 min.
Predjemo most ulaz
Niko ispred mene, pregled pasosa. Nakon toga parkirala auto, stala ispred kucice, inspektor izdao nalog o izolaciji 14 dana. Trajanje 2 min.
Nastavila put za Sarajevo.
Danas nazvala dom zdravlja, da se prijavim odgovor je bio: To ti je "meščini" ukinuto ali hvala sto si javila.
Nakon toga nazovem MUP.
Sluzbeno lice se javlja: "JA"
Rekoh da se prijavim za izolaciju, kaze nema ti toga vise, zar ne citas klix
Reko jeli me necete obilaziti
Kaze: ma jok
Veceras 10 u pola sa kajmakom na Baščarsiji leglo
Ma vaznija kafa od ljudskih prava jbg..BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 18:03https://lgbt.foundation/coronavirus/impact
Kao što smo sinoć ovdje isticali, LGBT populacija je daleko najugroženija tokom ove pandemije.
I onda ovdje ljudi kukaju što ne mogu izaći na kafu.![]()
Najveća ironija je što ti isti cuclaju nargilu a ovamo se gade i vrijeđaju momke koji cuclaju muški spolni organ.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:26Ma vaznija kafa od ljudskih prava jbg..BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 18:03https://lgbt.foundation/coronavirus/impact
Kao što smo sinoć ovdje isticali, LGBT populacija je daleko najugroženija tokom ove pandemije.
Penis je cisci i zdraviji od nargile.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:33Najveća ironija je što ti isti cuclaju nargilu a ovamo se gade i vrijeđaju momke koji cuclaju muški spolni organ.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑22 maj 2020, 20:26Ma vaznija kafa od ljudskih prava jbg..BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 18:03https://lgbt.foundation/coronavirus/impact
Trenutno korisnika/ca: Kulesza, RacioEmocionalan i 35 gostiju.