Ocekujem druge ep bar da drze tempo sa 1ep

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ocekujem druge ep bar da drze tempo sa 1ep
Po meni su dvije najgore sezone upravo 7. i 8., a zapravo tad imaš najupečatljivijeg negativca. Ali su onda u zadnje tri sezone djelomično popravili utisak, barem po mom ukusu, pogotovo deveta sezona koja mi je ubjedljivo najbolja još od pete-šeste pa sve do kraja.
Postane dosadno, u sustini se sve ponavalja i serija je izgubila ono nesta, sto je kraslo pocetkom, gdje su i bitni karakteri mogli da izginu. Sve sam pregledao, nema kod mene odustajanja, kad pocnem nesta gledati, idem do kraja nema veze dal postaje los ili ne. Moram znati kako ce se zavrsiti, tako je i sa ovim Spinoffima, sem Deadcity i donekle The oneswho lives mi je sve sranje ali sam opet pogledaoRaonffa je napisao/la: ↑14 apr 2025, 14:46Po meni su dvije najgore sezone upravo 7. i 8., a zapravo tad imaš najupečatljivijeg negativca. Ali su onda u zadnje tri sezone djelomično popravili utisak, barem po mom ukusu, pogotovo deveta sezona koja mi je ubjedljivo najbolja još od pete-šeste pa sve do kraja.
Da, od sedme sezone faktički nijedan bitan karakter nije poginuo, iako je bilo ubijanja gotivnih likova. Mada ubili su oni i previše bitnih likova u prvih šest sezona ako mene pitaš, tako da su vjerovatno bili primorani da to malo smanje u nastavku. Ali sve u svemu, kakva **** danas imaju epitet dobrih serija, TWD je klasa nad klasama realno.BaiMai je napisao/la: ↑14 apr 2025, 16:22Postane dosadno, u sustini se sve ponavalja i serija je izgubila ono nesta, sto je kraslo pocetkom, gdje su i bitni karakteri mogli da izginu. Sve sam pregledao, nema kod mene odustajanja, kad pocnem nesta gledati, idem do kraja nema veze dal postaje los ili ne. Moram znati kako ce se zavrsiti, tako je i sa ovim Spinoffima, sem Deadcity i donekle The oneswho lives mi je sve sranje ali sam opet pogledaoRaonffa je napisao/la: ↑14 apr 2025, 14:46Po meni su dvije najgore sezone upravo 7. i 8., a zapravo tad imaš najupečatljivijeg negativca. Ali su onda u zadnje tri sezone djelomično popravili utisak, barem po mom ukusu, pogotovo deveta sezona koja mi je ubjedljivo najbolja još od pete-šeste pa sve do kraja.![]()
Najvise sam se i razocarao sa spinoffom oko Daryla, FTWD je na pocetku imao nesta svoje poslije ga useru. The one who live je ok, samo zbrzano da nije ni moglo valjati ali bar dobijes ono sto u TWD nisi dobio na kraju, bar donekle. Deadcity mi je ubjedljivo najbolji od ovih sto izlaze, drugoj sezoni se fkt radujem. Ipak Negan mi je ubjedlji najjaci lik pored Ricka i Daryla.Raonffa je napisao/la: ↑14 apr 2025, 20:31Da, od sedme sezone faktički nijedan bitan karakter nije poginuo, iako je bilo ubijanja gotivnih likova. Mada ubili su oni i previše bitnih likova u prvih šest sezona ako mene pitaš, tako da su vjerovatno bili primorani da to malo smanje u nastavku. Ali sve u svemu, kakva **** danas imaju epitet dobrih serija, TWD je klasa nad klasama realno.BaiMai je napisao/la: ↑14 apr 2025, 16:22Postane dosadno, u sustini se sve ponavalja i serija je izgubila ono nesta, sto je kraslo pocetkom, gdje su i bitni karakteri mogli da izginu. Sve sam pregledao, nema kod mene odustajanja, kad pocnem nesta gledati, idem do kraja nema veze dal postaje los ili ne. Moram znati kako ce se zavrsiti, tako je i sa ovim Spinoffima, sem Deadcity i donekle The oneswho lives mi je sve sranje ali sam opet pogledaoRaonffa je napisao/la: ↑14 apr 2025, 14:46
Po meni su dvije najgore sezone upravo 7. i 8., a zapravo tad imaš najupečatljivijeg negativca. Ali su onda u zadnje tri sezone djelomično popravili utisak, barem po mom ukusu, pogotovo deveta sezona koja mi je ubjedljivo najbolja još od pete-šeste pa sve do kraja.![]()
Jučer sam počeo gledati spinoff sa Darylom jer sam negdje pročitao da je najlošiji od ova tri sa glavnim likovima. I tačno mi je jasno zbog čega je tako, prva sezona za sad prilično loša. Ali kao što ti kažeš, pogledat ću do kraja, onda ide The ones who live i za kraj Dead city koji je kao najbolji. Yebiga, mora se to sve pogledati zbog glavnih glumaca![]()
Ovaj FTWD što je gore spomenuo Goalgetter, čuo sam da je na početku dobar, kasnije bezveze. Iskreno, to ne vjerujem da ću pogledati, mislim da nisam spreman odvojiti toliko vremena za novih osam sezona i stotinjak epizoda![]()
Stavit ću u spojler da nekog ne syebemo slučajno, iako je većina gledala vjerovatnoBaiMai je napisao/la: ↑14 apr 2025, 21:09Najvise sam se i razocarao sa spinoffom oko Daryla, FTWD je na pocetku imao nesta svoje poslije ga useru. The one who live je ok, samo zbrzano da nije ni moglo valjati ali bar dobijes ono sto u TWD nisi dobio na kraju, bar donekle. Deadcity mi je ubjedljivo najbolji od ovih sto izlaze, drugoj sezoni se fkt radujem. Ipak Negan mi je ubjedlji najjaci lik pored Ricka i Daryla.
Bas sam velika ocekivanja imao od serije, ali su promasili glumackom ekipom. Prica je stvarno interesantna, tako da serija nije losa, ali mogla je puno bolja biti
Peak je bila peta epizoda prve sezone kada su malo uspjeli dočarati vibe igre, nakon toga strmoglav pad.superFrankie je napisao/la: ↑14 apr 2025, 22:19Bas sam velika ocekivanja imao od serije, ali su promasili glumackom ekipom. Prica je stvarno interesantna, tako da serija nije losa, ali mogla je puno bolja biti
Slazem se, zanima me samo kakvo misljenje o seriji imaju oni sto nisu presli igru. Mozda su nas zeznula visoka ocekivanjaJayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2025, 22:22Peak je bila peta epizoda prve sezone kada su malo uspjeli dočarati vibe igre, nakon toga strmoglav pad.superFrankie je napisao/la: ↑14 apr 2025, 22:19Bas sam velika ocekivanja imao od serije, ali su promasili glumackom ekipom. Prica je stvarno interesantna, tako da serija nije losa, ali mogla je puno bolja biti
Raonffa je napisao/la: ↑14 apr 2025, 22:01Stavit ću u spojler da nekog ne syebemo slučajno, iako je većina gledala vjerovatnoBaiMai je napisao/la: ↑14 apr 2025, 21:09Najvise sam se i razocarao sa spinoffom oko Daryla, FTWD je na pocetku imao nesta svoje poslije ga useru. The one who live je ok, samo zbrzano da nije ni moglo valjati ali bar dobijes ono sto u TWD nisi dobio na kraju, bar donekle. Deadcity mi je ubjedljivo najbolji od ovih sto izlaze, drugoj sezoni se fkt radujem. Ipak Negan mi je ubjedlji najjaci lik pored Ricka i Daryla.
BaiMai je napisao/la: ↑14 apr 2025, 22:54Raonffa je napisao/la: ↑14 apr 2025, 22:01Stavit ću u spojler da nekog ne syebemo slučajno, iako je većina gledala vjerovatnoBaiMai je napisao/la: ↑14 apr 2025, 21:09Najvise sam se i razocarao sa spinoffom oko Daryla, FTWD je na pocetku imao nesta svoje poslije ga useru. The one who live je ok, samo zbrzano da nije ni moglo valjati ali bar dobijes ono sto u TWD nisi dobio na kraju, bar donekle. Deadcity mi je ubjedljivo najbolji od ovih sto izlaze, drugoj sezoni se fkt radujem. Ipak Negan mi je ubjedlji najjaci lik pored Ricka i Daryla.
TLOU: **** ovo kad u prvih 5 Minuta ispucaju jedan twist iz igrica oko Abby, a i mislim da ce izgleda drugacije biti nego u igrici dok su to uradili ali ajde vidjet cemo.
Edit: 3 Epizoda MobLand-a dobra pravo, ima se sta gledati narednih par sedmica![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.