Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Surreal
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Surreal » 05 avg 2026, 20:55

Za ove što fanatično prate američku politiku, ko je ovaj El Sayed?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 05 avg 2026, 21:12

Surreal je napisao/la:
05 avg 2026, 20:55
Neko čiju bi sliku mogao da staviš umjesto Zokija :D

Valjda taj Izraelski AIPAC dao 60 miliona dolara nakoj hanumi, ovaj je ispišao :rol:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 05 avg 2026, 21:34

soko je napisao/la:
04 avg 2026, 23:25
VensanKasel je napisao/la:
03 avg 2026, 23:29
MaroonBjelave je napisao/la:
03 avg 2026, 22:39
Ohoho, Fedde Le Grand i Burak Yeter u šeheru. Moglo bi se dole prije planiranog :njanjanja:
Blanc SFF :D

slika

slika

slika

slika

slika
Tebra zivio

slika
U zdravlje buraz :opaopa:

slika
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 05 avg 2026, 21:41

kraljttbvb je napisao/la:
05 avg 2026, 17:44
GG3 je napisao/la:
05 avg 2026, 17:25
nit parkinga nit nekog trga,
Parking kod onog trznog centra Ljiljan? Moze stati 500 auta. Ne znam jesmo li ja i ti bili u istom gradu :hmmmmm:
Mislim da miješaš trzne centre, onaj kod ljiljana nema šanse da stane 500 auta…

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 05 avg 2026, 22:06

Muumii je napisao/la:
05 avg 2026, 19:53

Koliko dugo radiš već ? Jel istina da je najbolji direktor bio N. Puzic ? Od havera jednog mi rodjak, kaže prepošten bio, sad je vec u penziji
Jest. Doduše nije ništa revolucionarno uradio nego je malo konsolidovao firmu nakon Nedžada Brankovića i najviše valjao radnicima jer im je povećao plate i isplatio zaostale koje je syebo Branković. Tad je plata kasnila 7 mjeseca i za pola godine osim redovnih Puzić izmiri i tih 7.

Realno najsposobniji je bio Enis Džafić kojeg je Forto smijenio ali njega nisu voljeli radnici jer za vrijeme njegovog mandata od skoro 10 god nisu dobili povećanja marke.

Inače smo firma sa najslabijim platama, najmanje 50% firme je na mrtvom minimalcu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 05 avg 2026, 23:38

bavariapivo je napisao/la:
05 avg 2026, 21:41
GG3 je napisao/la:
Parking kod onog trznog centra Ljiljan? Moze stati 500 auta. Ne znam jesmo li ja i ti bili u istom gradu :hmmmmm:
Ma ja onako lupio 500, ali može stati bruku auta. Nije bas da nema parkinga kako ovaj napisa.

Je li Ljiljan ono par stotina metara od centra (centar je valjda ono gdje je kružni tok)?
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 05 avg 2026, 23:55

Surreal je napisao/la:
05 avg 2026, 20:55
Ako da Bog, prvi musliman ikada koji ce uci u US Senat, inshallah. :yawn:
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 06 avg 2026, 02:18

Teško da će se taj približit senatu, Crnci koji su najjača glasačka snaga demokrata su 75% glasova dali poraženoj Stevens. El Sayedu se predvidjala pobjeda od preko 10%, na kraju 49-47. Da glupača nije rekla Israel is in my dreams, nego samo prosula uobičajenu šuplju podržavamo pravo na postojanje Izraela, vjerovatno bi pobijedila.

Nadam se da će El Sayed ipak do Senata jer se trumpov carte blanche mora zaustaviti, dežava ide plavo ali…kćeri daj bože da te aga uzme
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 avg 2026, 04:02

BosniaBoston je napisao/la:
06 avg 2026, 02:18
Teško da će se taj približit senatu, Crnci koji su najjača glasačka snaga demokrata su 75% glasova dali poraženoj Stevens. El Sayedu se predvidjala pobjeda od preko 10%, na kraju 49-47. Da glupača nije rekla Israel is in my dreams, nego samo prosula uobičajenu šuplju podržavamo pravo na postojanje Izraela, vjerovatno bi pobijedila.

Nadam se da će El Sayed ipak do Senata jer se trumpov carte blanche mora zaustaviti, dežava ide plavo ali…kćeri daj bože da te aga uzme
Lol kako ce neko ko je 13% stanovnista drzave, biti najjaca glasacka snaga (posebno kad je rijec od 2 stranke). To sto njih 90% glasa za demokrate, cini ukupno mozda 18% demokrata. Nista bez bijelaca, koji su 60% demokrata. Zato je smijesno cuj rasisticka drzava, a bijelci bukvalno/doslovno stavili Obamu za predsjednika :rol:

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 06 avg 2026, 07:30

Pleme Tohono O'odham podnijelo je tužbu protiv Ministarstva domovinske sigurnosti SAD-a, zbog planova za izgradnju graničnog zida na zemljištu tog plemena.

Onda protesti protiv rudnika u Nevadi, gdje se lokalna plemena bore za očuvanje svoje svete zemlje.

Autohtonim narodima, koji su ionako svedeni u ćorsokak, žele oduzeti i zadnje parče njima svetog ognjišta.

Amerika je zemlja ugnjetavanja manjina, diskriminacije, rasizma, aparthejda i sl.
The higher we soar, the smaller we appear to those who cannot fly.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 avg 2026, 07:46

bavariapivo je napisao/la:
05 avg 2026, 21:41
GG3 je napisao/la:
I da može stati 500 auta i to bi sve bilo zauzeto. Od 15.07. - 15.08. izbjegavam bilo kakva kretanja po Cazinu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 avg 2026, 09:10

VensanKasel je napisao/la:
05 avg 2026, 21:34

U zdravlje buraz :opaopa:

slika
Valjal?

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 avg 2026, 09:16

Asteriks je napisao/la:
06 avg 2026, 07:30
Pleme Tohono O'odham podnijelo je tužbu protiv Ministarstva domovinske sigurnosti SAD-a, zbog planova za izgradnju graničnog zida na zemljištu tog plemena.

Onda protesti protiv rudnika u Nevadi, gdje se lokalna plemena bore za očuvanje svoje svete zemlje.

Autohtonim narodima, koji su ionako svedeni u ćorsokak, žele oduzeti i zadnje parče njima svetog ognjišta.

Amerika je zemlja ugnjetavanja manjina, diskriminacije, rasizma, aparthejda i sl.
To je svaka drzava. U BiH se ljudi se djele cak na iz grada i sela, a da ne pricamo o religiji, ciganima a mozes misliti da ima druga rasa.
Amerika ti je drzava korporacija il ti para. To je prva stvar, i sve se oko toga vrti.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 avg 2026, 09:22

alemsa je napisao/la:
06 avg 2026, 04:02

Lol kako ce neko ko je 13% stanovnista drzave, biti najjaca glasacka snaga (posebno kad je rijec od 2 stranke). To sto njih 90% glasa za demokrate, cini ukupno mozda 18% demokrata. Nista bez bijelaca, koji su 60% demokrata. Zato je smijesno cuj rasisticka drzava, a bijelci bukvalno/doslovno stavili Obamu za predsjednika :rol:
Evo izgleda da su skontale demokrate sta da rade, samo guraj America first, kupe i ove redneke sad. Njih je Trumponja pokupio na taj nacin, kani se free healthcare, free education i ti stvarcica, to je za njih communism.
Jbt ovi majmuni salju bilione Izraelu, oni imaju free healthcare a nama **** i to od naseg poreza. Samo to sad trebaju gurati

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 06 avg 2026, 09:29

Ameri su počinili brojna zlodjela nad autohtonim plemenima nakon usvajanja Ustava. Znači nakon što su imali jasan pravni okvir i sistem vlasti.

Decenijama su globalni faktor nemira, a baš takvi dijele moralne lekcije, uvode demokratiju te se miješaju u untrašnja pitanja brojnih zemalja.

Ne postoji razvijena zemlja u kojoj je takav procenat kriminaliteta vatrenim oružjem po glavi stanovnika, kao ni broj smrti od predoziranja.

U BiH su međunacionalne tenzije orkestrovane iz susjednih zemalja.

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 06 avg 2026, 09:38

soko je napisao/la:
06 avg 2026, 09:22
alemsa je napisao/la:
06 avg 2026, 04:02

Evo izgleda da su skontale demokrate sta da rade, samo guraj America first, kupe i ove redneke sad. Njih je Trumponja pokupio na taj nacin, kani se free healthcare, free education i ti stvarcica, to je za njih communism.
Jbt ovi majmuni salju bilione Izraelu, oni imaju free healthcare a nama **** i to od naseg poreza. Samo to sad trebaju gurati
A MAGA glupani guraju sada neku pricu o komunizmu. Haha nerealno kolika panika ih je uhvatila. :yawn:
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 avg 2026, 09:42

Asteriks je napisao/la:
06 avg 2026, 09:29
Ameri su počinili brojna zlodjela nad autohtonim plemenima nakon usvajanja Ustava. Znači nakon što su imali jasan pravni okvir i sistem vlasti.

Decenijama su globalni faktor nemira, a baš takvi dijele moralne lekcije, uvode demokratiju te se miješaju u untrašnja pitanja brojnih zemalja.

Ne postoji razvijena zemlja u kojoj je takav procenat kriminaliteta vatrenim oružjem po glavi stanovnika, kao ni broj smrti od predoziranja.

Koliko je nas ubijeno za vrijeme rata? I to se desilo prije 30+ godina. Pusti to susjednih drzava. Nisi se tad ni rodio. Komsija komsiju ubijao jer eto nesto mu dugovao, desilo mi se bliskim ljudima. Ljudska narav.
Ima bruku nasih po americi koji se drogiraju i jedan kolega mi predozirao prije 15 godina, stari ga nasao. Dosta nase raje prica kako upali u pogresno drustvo, ne nije upao neg je takva osoba i on je to pogresno drustvo. Samo imas laksi pristup stvarima.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 06 avg 2026, 09:49

Međunarodni sud za ratne zločine je utvrdio da je sukob u BiH bio međunarodni sukob, jer su vlasti u Beogradu imale značajnu kontrolu nad snagama bosanskih Srba.

Za Hrvatsku je utvrđeno da je postojao udruzeni zlocinacki pothvat.

Muslimani u BiH su žrtve jos od SHS, a u regionu jos od Prvog srpskog ustanka. Pogledaj šta su radili u susjednoj Sjenici 1809.

Naveo sam muslimani, jer se desilo prije nacionalne odrednice i prije nacionalnog buđenja Bosnjaka. Samo zato jer su muslimani.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 avg 2026, 10:03

soko je napisao/la:
06 avg 2026, 09:42
Asteriks je napisao/la:
06 avg 2026, 09:29

Koliko je nas ubijeno za vrijeme rata? I to se desilo prije 30+ godina. Pusti to susjednih drzava. Nisi se tad ni rodio. Komsija komsiju ubijao jer eto nesto mu dugovao, desilo mi se bliskim ljudima. Ljudska narav.
Ima bruku nasih po americi koji se drogiraju i jedan kolega mi predozirao prije 15 godina, stari ga nasao. Dosta nase raje prica kako upali u pogresno drustvo, ne nije upao neg je takva osoba i on je to pogresno drustvo. Samo imas laksi pristup stvarima.
Puno su ti Srbi bili imucni kad ih je toliko puno moglo posuditi, a Bosnjaci sirotinja koja je ocigledno puno posudjivala :kafa: de mi reci jel to bilo radi kamate ili ,,,,
=\_1921_/=

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 avg 2026, 10:51

Marsal je napisao/la:
04 avg 2026, 17:59
StevieG8 je napisao/la:
04 avg 2026, 17:40
Marsal je napisao/la:
04 avg 2026, 16:38

A ko će drugi nego žena
To su dobre vijesti mislio sam da ćeš umrijeti sam
Bolje da jesam
Izduro je Marsal i gore

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []