Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Treba mu provjerit' IG i FB da slucajno ne velica Mladica.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
momci ko nas ba zavadiArtemisFowl je napisao/la: ↑02 sep 2026, 06:44Blejzer ćaci prije GTA 6
- kraljttbvb
- Kontakt:
Klasični bosnjaci.
30 dana ramazana ne pije, a onda se za bajram oleši, ne moze na nogama stajati. I tako narednih 11 mjeseci, do idućeg ramazana.
Godinama može sve iz Srbije, a kad umre sratko, onda ni muzika preko Drine ne moze. Osvijeste se 10 dana i onda naredih godina hajmo opet Jovo na novo.
Ovih 10 dana bi ratovali i dosli su tobe, a vec za 15 dana ide sve po starom...
30 dana ramazana ne pije, a onda se za bajram oleši, ne moze na nogama stajati. I tako narednih 11 mjeseci, do idućeg ramazana.
Godinama može sve iz Srbije, a kad umre sratko, onda ni muzika preko Drine ne moze. Osvijeste se 10 dana i onda naredih godina hajmo opet Jovo na novo.
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
Hajmo se mjenjatikraljttbvb je napisao/la: ↑02 sep 2026, 10:45Klasični bosnjaci.
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
Ako uskoro ove dvije fabrike plus barutana ugledaju svjetlo dana, preći ćemo preko nekih hrđavih postupaka.Pokrenut je projekt nove fabrike namjenske industrije u Unsko-sanskom kantonu, čime ova industrija dolazi i u Krajinu. Uskoro početak izgradnje nove fabrike namjenske industrije i u Tuzlanskom kantonu čime i ovaj kanton dobije svoju prvu fabriku namjenske industrije
Naredni koraci mora biti modernizacija i dronovi. Sve da se zaoruži do 2028.
The higher we soar, the smaller we appear to those who cannot fly.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sta ce nam sve ovo ako nećeš imati koga da ratuje.Asteriks je napisao/la: ↑02 sep 2026, 11:04Ako uskoro ove dvije fabrike plus barutana ugledaju svjetlo dana, preći ćemo preko nekih hrđavih postupaka.Pokrenut je projekt nove fabrike namjenske industrije u Unsko-sanskom kantonu, čime ova industrija dolazi i u Krajinu. Uskoro početak izgradnje nove fabrike namjenske industrije i u Tuzlanskom kantonu čime i ovaj kanton dobije svoju prvu fabriku namjenske industrije
Ljudi su izvarani i vidjeli su da su u ratu najbolje prošli oni koji su se najbolje izvlačili i koji su najviše svercovali. A da ne pričamo o onima koji su razgulili vani, pa nakon rata dosli sa kapitalom i pokupovali sve sto valja od nekretnina.
Ja znam da ce sad ona priča, da su ovako nase babe razmišljali sad Bosne ne bi ni bilo. Ali haj da se svi zapitamo, sutra da zarati, gdje bi vise volio biti: u rovu ili u Njemackoj?
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
- invincible1921
- Kontakt:
Cuj nema kokraljttbvb je napisao/la: ↑02 sep 2026, 11:12Sta ce nam sve ovo ako nećeš imati koga da ratuje.Asteriks je napisao/la: ↑02 sep 2026, 11:04Ako uskoro ove dvije fabrike plus barutana ugledaju svjetlo dana, preći ćemo preko nekih hrđavih postupaka.Pokrenut je projekt nove fabrike namjenske industrije u Unsko-sanskom kantonu, čime ova industrija dolazi i u Krajinu. Uskoro početak izgradnje nove fabrike namjenske industrije i u Tuzlanskom kantonu čime i ovaj kanton dobije svoju prvu fabriku namjenske industrije
Ljudi su izvarani i vidjeli su da su u ratu najbolje prošli oni koji su se najbolje izvlačili i koji su najviše svercovali. A da ne pričamo o onima koji su razgulili vani, pa nakon rata dosli sa kapitalom i pokupovali sve sto valja od nekretnina.
Ja znam da ce sad ona priča, da su ovako nase babe razmišljali sad Bosne ne bi ni bilo. Ali haj da se svi zapitamo, sutra da zarati, gdje bi vise volio biti: u rovu ili u Njemackoj?
Najveca zabluda je sto mislite da ce vas neko pitat za misljenje i izbor
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 02 sep 2026, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Vratit će se Asteriks s hiljadu momaka, pjevat će se pjesme naših forumaša
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja bih bas volio da vidim gdje su ti sto su spremni stati na crtu. I bas me zanima da li i sad ima tolikih budala, koji bi kao u prošlom ratu primali obavijesti o mobilizaciji od strane osoba koji su angažovani kao u radnoj obavezi a isto tako k'o od brda odvaljeni.Pa meni je moj otac lično rekao-ostavio u amanet, da mi haram bude ako bih sutra krenuo u borbu. Jer on je na povratku kući, nakon deset dana uzastopno provedenih na Žuči strpan u auto i poslan da majmunu Caci kopa rovove, pošto nije imao vojnu knjižicu kod sebe. Sreća njegova pa ga je radni kolega prepoznao kad su već dosli i dovezao ga kući.invincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 11:20Cuj nema kokraljttbvb je napisao/la: ↑02 sep 2026, 11:12Sta ce nam sve ovo ako nećeš imati koga da ratuje.
Ja znam da ce sad ona priča, da su ovako nase babe razmišljali sad Bosne ne bi ni bilo. Ali haj da se svi zapitamo, sutra da zarati, gdje bi vise volio biti: u rovu ili u Njemackoj?ima brate itekako ima,,,ko bude zelio moci ce, ko ne bude zelio morati ce. Raja bas zivi u zabludama kao sjesce u auto i odo ja
hoces hoces, samo ne znam kuda ces niti dokle ces
Najveca zabluda je sto mislite da ce vas neko pitat za misljenje i izbor
Evo ja se vratio iz Švabije, iako sam mogao ostati tamo do rozi-mahšera.kraljttbvb je napisao/la: ↑02 sep 2026, 11:12Sta ce nam sve ovo ako nećeš imati koga da ratuje.Asteriks je napisao/la: ↑02 sep 2026, 11:04Ako uskoro ove dvije fabrike plus barutana ugledaju svjetlo dana, preći ćemo preko nekih hrđavih postupaka.Pokrenut je projekt nove fabrike namjenske industrije u Unsko-sanskom kantonu, čime ova industrija dolazi i u Krajinu. Uskoro početak izgradnje nove fabrike namjenske industrije i u Tuzlanskom kantonu čime i ovaj kanton dobije svoju prvu fabriku namjenske industrije
Čovjek si u svom Konjicu, na svom ognjištu. Ne trpiš diskriminaciju drugog, upravo jer si slobodan.
Stara mudrost glasi, ako želiš mir, spremaj se za rat. Zbog toga je namjenska industrija temelj, makar imali jednu domaću pušku, koju možeš i znaš sklopiti u svim uvjetima.
I nije ovo stanje iz 90ih. Sada se čuje za nas kao narod diljem svijeta, imamo međunarodno priznatu zemlju.
Druga stvar, prije će se zaratiti u Njemačkoj nego na Balkanu. Njemačka i Rusija bile su na suprotnim stranama u dva svjetska rata, ranije za vrijeme Pruske u Sedmogodišnjem ratu, te danas tokom ove ruske agresije na Ukrajinu.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 02 sep 2026, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
The higher we soar, the smaller we appear to those who cannot fly.
ja ću samo vikati kako to nije moj rat
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kod mene babo, kaze kuci mi žena i dvoje djece, ja se penjem na kamion da idem na liniju. Dolazi lik i skida sina sa kamiona, momka od 20-ak godina, kaze nece moj sin na liniju.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 sep 2026, 11:45Ja bih bas volio da vidim gdje su ti sto su spremni stati na crtu. I bas me zanima da li i sad ima tolikih budala, koji bi kao u prošlom ratu primali obavijesti o mobilizaciji od strane osoba koji su angažovani kao u radnoj obavezi a isto tako k'o od brda odvaljeni.Pa meni je moj otac lično rekao-ostavio u amanet, da mi haram bude ako bih sutra krenuo u borbu. Jer on je na povratku kući, nakon deset dana uzastopno provedenih na Žuči strpan u auto i poslan da majmunu Caci kopa rovove, pošto nije imao vojnu knjižicu kod sebe. Sreća njegova pa ga je radni kolega prepoznao kad su već dosli i dovezao ga kući.
I niko nista, niko ne reaguje. A ako ce se ginuti, logičnije je da gine ovaj sto nema djece, nece iza njega ostati djeca ko siročad.
Ova mladjarija je solidno naložena na rat. Kod mene rodjak, planinar, kaze jednom jedva čeka da zapuca da ide u rat.
Reko samo jednu noć otidji na planinu, npr. u Rapte i nemoj spavati u domu, vec prespavaj pod vedrim nebom, pa se vrati i onda mi pričaj o ratu.
Kad je skontao sta sam mu rekao i na kakvoj temperaturi treba vani spavati, prestao pricati o ratu
-
Helemnejse
- Kontakt:
Ja defetizma, i babu i tebe bi odveli na linijukraljttbvb je napisao/la: ↑02 sep 2026, 12:30Kod mene babo, kaze kuci mi žena i dvoje djece, ja se penjem na kamion da idem na liniju. Dolazi lik i skida sina sa kamiona, momka od 20-ak godina, kaze nece moj sin na liniju.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 sep 2026, 11:45Ja bih bas volio da vidim gdje su ti sto su spremni stati na crtu. I bas me zanima da li i sad ima tolikih budala, koji bi kao u prošlom ratu primali obavijesti o mobilizaciji od strane osoba koji su angažovani kao u radnoj obavezi a isto tako k'o od brda odvaljeni.Pa meni je moj otac lično rekao-ostavio u amanet, da mi haram bude ako bih sutra krenuo u borbu. Jer on je na povratku kući, nakon deset dana uzastopno provedenih na Žuči strpan u auto i poslan da majmunu Caci kopa rovove, pošto nije imao vojnu knjižicu kod sebe. Sreća njegova pa ga je radni kolega prepoznao kad su već dosli i dovezao ga kući.
I niko nista, niko ne reaguje. A ako ce se ginuti, logičnije je da gine ovaj sto nema djece, nece iza njega ostati djeca ko siročad.
Ova mladjarija je solidno naložena na rat. Kod mene rodjak, planinar, kaze jednom jedva čeka da zapuca da ide u rat.
Reko samo jednu noć otidji na planinu, npr. u Rapte i nemoj spavati u domu, vec prespavaj pod vedrim nebom, pa se vrati i onda mi pričaj o ratu.
Kad je skontao sta sam mu rekao i na kakvoj temperaturi treba vani spavati, prestao pricati o ratu![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
jedna od rijetkih situacija gdje ne bih zelio biti u necijoj tudjoj kozi za 50 miliona $, neka hvala
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.