preporuke

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Brane se ubijajući 6000 djece, gađajući bolnice i rute za evakuaciju? Koliko nisko mogu pasti američka pašćad? Čini se i niže ode terorista iz Izraela.Stav Bijele kuće: Termin genocid koristiti samo za Hamas, ne i za Izrael
"Ljudi se praktički gađaju riječju genocid na prilično neprikladan način. Ono što Hamas želi je bez sumnje genocid", rekao je Kirby novinarima.
Izrael, dodao je Kirby, ne pokušava izbrisati palestinski narod ili Gazu "s karte".
"Izrael se pokušava obraniti od genocidne terorističke prijetnje", rekao je Kirby.
Meni je ovo fascinantno, da neko ko je prošao takav pakao isti kopira sada. Nevjerovatno.
Black Mirror Bgmbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 07:48Brane se ubijajući 6000 djece, gađajući bolnice i rute za evakuaciju? Koliko nisko mogu pasti američka pašćad? Čini se i niže ode terorista iz Izraela.Stav Bijele kuće: Termin genocid koristiti samo za Hamas, ne i za Izrael
"Ljudi se praktički gađaju riječju genocid na prilično neprikladan način. Ono što Hamas želi je bez sumnje genocid", rekao je Kirby novinarima.
Izrael, dodao je Kirby, ne pokušava izbrisati palestinski narod ili Gazu "s karte".
"Izrael se pokušava obraniti od genocidne terorističke prijetnje", rekao je Kirby.
Pa isto kako je i Hamas zarobio ove zarobljenike, samo što im je vojska kud i kamo slabija.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 nov 2023, 15:03A dobre fore, Izrael dovede vojsku i 1000 nevinih ljudi strpa u autobuse i sad ce te osobe mijenjati za ove.
Izrael ako hoce moze imati milion taoca za razmjenu, svakako ove iz Palestine hapse za svaku glupost...
Hamas mora smisljati 3 mjeseca kako da napravi akciju da par osoba uzme kao taoce.ArtemisFowl je napisao/la: ↑21 nov 2023, 15:04Pa isto kako je i Hamas zarobio ove zarobljenike, samo što im je vojska kud i kamo slabija.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 nov 2023, 15:03A dobre fore, Izrael dovede vojsku i 1000 nevinih ljudi strpa u autobuse i sad ce te osobe mijenjati za ove.
Izrael ako hoce moze imati milion taoca za razmjenu, svakako ove iz Palestine hapse za svaku glupost...
U izraelskim zatvorima se nalazi više hiljada palestinskih žena i djece protiv kojih nisu podignute ni optužnice.
Brod je Britanski, a posada, niko nije iz Izraela.LegendKiller je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:55Tek sam naletio na ovaj snimak i ovu vijest, jer nisam mnogo pratio, ali Jemenski Huti su oteli Izraelski brod, i posadu drže kao taoce. Bez obzira što to neće nešto naštetiti Izraelu, ali na šta je spao muslimanski umet ili svijet, da jedini kakvu takvu hrabrost pokazuju Huti i Jemen, kao najsiromašnija zemlja Bliskog istoka. Ovo ostalo od erdogana, salmana, kraljeva, pričeva, sultana, ajatolaha, samo mlate praznu slamu. Jedini su Huti poduzeli nešto konkretno, iako kažem ovo i nije toliko značajno.
I onda izađe Bakir na TV i kaže mi smo turcima ostavljeni u emanet ili budi se islamski svijetDobro mi ikakvu državu imamo ko nas je vodio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.