Ljubav & Sex

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88,Donnie Darko

Da li neko stvarno vjeruje da Rio govori istinu?

Ne
158
50%
Da
159
50%
 
Ukupno glasova: 317

Avatar
JohnCleese
Postovi: 3961
Pridružen/a: 02 sep 2015, 09:52
Lokacija: zemlja "ciganska"
Kontakt:

Re: Ljubav & Sex

Post Postao/la JohnCleese » 21 okt 2019, 12:52

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.


Svabo je to...

Avatar
Nail for Real
Postovi: 8102
Pridružen/a: 10 jun 2009, 08:37
Lokacija: Sandžak
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 okt 2019, 15:32

Ko nam je kriv sto se zalijecemo na instagramuse.
Ljubavlju istrosena ova tijela od zemlje
kako li podnose udarce zivota?

Avatar
Bundesliga
Postovi: 3645
Pridružen/a: 15 mar 2011, 23:06
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 21 okt 2019, 15:38

@Civa
Molit ce ona tebe da se pomirite nakon sto seme sa tim drugim j.ebacem propadnu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Avatar
legenda reala
Postovi: 30125
Pridružen/a: 30 jun 2010, 00:53
Lokacija: Gorazde
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 okt 2019, 16:06

Bundesliga je napisao/la:@Civa
Molit ce ona tebe da se pomirite nakon sto seme sa tim drugim j.ebacem propadnu.


Ma ne mora značiti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Avatar
harden
Postovi: 11923
Pridružen/a: 20 avg 2015, 00:17
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 okt 2019, 16:07

kolko je forum prop'o da legenda komentarise na lj&s
volim skijat volim sankat
nemam skija nemam sanka

Avatar
legenda reala
Postovi: 30125
Pridružen/a: 30 jun 2010, 00:53
Lokacija: Gorazde
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 okt 2019, 16:20

harden je napisao/la:kolko je forum prop'o da legenda komentarise na lj&s


koji je tebi k
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Avatar
Donnie Darko
Moderator
Postovi: 32505
Pridružen/a: 01 jan 2011, 19:51
Lokacija: Gej Lobi Inc. ©®™
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 okt 2019, 16:26

harden je napisao/la:kolko je forum prop'o da legenda komentarise na lj&s


autizam & sex
No homo

Avatar
Heller
Postovi: 12963
Pridružen/a: 22 okt 2011, 14:10
Lokacija: Država Tuzla
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 okt 2019, 16:29

Donnie Darko je napisao/la:
harden je napisao/la:kolko je forum prop'o da legenda komentarise na lj&s


autizam & sex

Autizam & keks
DODJI MAMA DA KOKARE
🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴⚫
🌬️🍆|🍆💦🍑

VolimTz
Postovi: 2645
Pridružen/a: 20 avg 2011, 15:08
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 okt 2019, 16:55

Civa je napisao/la:Šta će ti ko pisat role. Evo moj najsvježiji primjer. Nekad u augustu primjetim djevojka mi se čudno ponaša, nismo se 10 dana vidili ni da napiše poželila sam te, al hajd i trebamo se mi u utorak vidit kad ona meni dan ranije ne mogu treba mi sestra doć bla, bla i ja puknem i sve iznesem i ona meni nisam ja više sretna nije to to. Dobro jaranice kraj. Sutradan oko 8h navečeer ja radio oluja bila haos, i izgasim mob kad upalim se oko 9h, ona zvala pisala šta je, i hajd izmirimo se.

Krene faks prošle sedmice i vidim nije to to. Ja u petak prošli imao rođendan i htio tada prekinut i eto fino bilo i odustanem. Kad ovaj četvrtak ona mene dočeka na volej, al nema veze za sad sam dobar.
Najgore što smo skupa na faksu, al deverat će se nekako.


Najvažnije od svega je koliko je tebi stalo da nastavite skupa. Da bi to shvatio na papir baci razloge za i protiv, možda ona nije više za tebe, a možda ni ti nisi više za nju. Šta ako si postao previše opušten u vezi, pa više ne osjećaš euforiju kao na početku, pa se ne trudiš oko nje sa nekim sitnicama, izlazite na ista mjesta, radite iste stvari. Možda se udaljava od tebe kako bi te potakla da uvedeš neke novitete u vezu, nada se da bi to moglo vratiti početni napon koji ste imali u prvih par mjeseci. Eh sad, ako je tebi stalo, pokušaj promijeniti par stvari. Ako nije, idi dalje.

Kažu, uvijek žene imaju plan b, nekog lika. Neke se djevojke plaše biti same nakon prekida. Pa nađu rame za plakanje. Mnogi od vas bi istu noć nakon prekida skočili na trebu koja vam je davala znakove dok ste bili u vezi. Čisto radi tjeranja tuge i podizanja samopouzdanja.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Avatar
darker10
Postovi: 7579
Pridružen/a: 20 nov 2012, 15:01
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 21 okt 2019, 17:18

Ma kakvo udaljavanje radi poticanja uvodjenja nekih noviteta.Ako ti je stalo,pricas o tome.To slanje malih signala u nadi da ce ih druga strana shvatit je uvijek bila najveca glupost sto se tice musko-zenskih odnosa i obicno svi problemi i nastaju jer se dovoljno ne razgovara.

Civa
Postovi: 2504
Pridružen/a: 25 maj 2012, 20:59
Lokacija: Moscow !
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 21 okt 2019, 17:22

Hajde da se potrudim da malo više istipkam, jer sam prvi post bacio sa mobitela, pa da pokušam malo bliže dočarati šta se dešavalo.

Kao prvo, moje neko pravilo bilo je "NIKAD NE ZAPOČINJI VEZU SA NEKIM KO JE U VEZI". Da objasnim ovo svoje prvo pravilo, ona je u to vrijeme imala nekog momka koji je nije interesovao i bila je sa njim reda radi, jer ga se nije mogla riješiti. Ja sam uletio tu nekako ko trenutna shema, ali sam se vremenom i svakim danom sve više zaljubljivao, dok joj nisam priznao i ona je nekako riješila se tog lika. U početku tog svega mi smo se krili i bila je nekako tajna veza, baš super i djevojka mi je prijala i ono zamišljaš život sa njom. Dakle, period maj do oktobra prošle godine kad se kreće na faks i ta veza postaje javna. Međutim, taj lik i dalje nju spopada i piše joj po fejsbuku, dolazi u naselje, provocira je. Ja sugerišem da prijavi roditeljima i nekad je to uradila i malo se smirilo. (Ali fakat i saznao sam da je prije i varao i nema šta nije radio, i zato je ona njega samo gledala da se riješi).

Poslije Nove godine, on je nekako saznao za nas dvoje i počinje da meni prijeti preko fejsbuka, šalje poruke, raspituje se za mene. Ja sam to hladno kulirao. I fakat nije ništa bilo hvala Bogu. Dolazi ljeto mi sve super i dalje, do dana kada ona odlazi na more sa roditeljima i objavi fotografiju na koju sam ja poludio. Ne bih da je vrijeđam, al za normalnu djevojku ono nije fotografija, a pogotovo za djevojku koja je tada bila oko 14 mjeseci u vezi. Tu je došlo preko fejsbuka baš do svađe i ona se izvinula i nastavili smo dalje. Ali, primjetim nakon tog da to nije to. Kroz mjesec dana, dolazi događaj koji sam ispisao prethodno. Ne vidimo se 10 dana, nikakvih njenih naznaka i da se vidimo, a kamo li da napiše poželjela te ja. I tu ona meni prizna da nije više sretna, da ne može ovako, da ružno sanja hahu. Prekine, sutra zove i pomirimo se. Na narednoj kahvi obećava kule i gradove.

Opet vremenom primjetim ja ko da ona ohladi, da bi 05.09 došli mi na kahvu, međutim treba hladna baš, i odemo mi do parka i ja joj uzmem mobitel prvi put i nađem joj da je u roku 3-4 dana prihvatila oko 10-tak muškaraca. A to se desilo po datumu baš tada nekako kad je na moru bila. Ja poludio, ona se izvinula, plakala i meni žao bilo da je ostavim.

Kreće faks, prva sedmica svaki dan po pauza jedna odemo na kahvu, nigdje ništa njoj se samo spava, umorna ne može se naviknuti. Meni rođendan, po čestitci vidim da nije to, to i ujutro pišem pismo da po povratku sa izlaza joj dam u kojem između ostalog želim da prekinem i to ne uradim.
Da bi, prošle sedmice nju taj bivši ponovo spopao i ona kao zbog mene da se meni šta loše ne desi, odluči da prekine.

Ali, kad se vratim u prošlost, shvatim da je i sa njim samo čekala neki razlog da se prestane viđati i prekine. Međutim, sada ponovno uzimam jedno svoje pravilo koje sam već jednom prekršio "JEDNA PRILIKA, JEDAN ZGODITAK". Već sam jednom dao šansu, drugi put neće dobiti i nema šanse i ne znam čega da se pomirimo. Pa makar ja zažalio u budućnosti, jer je djevojka fakat super, ne izlazi, trudi se, radi uči. Ako ja platim kafu, naredni put ona i sve to.

Šta se desilo u njenoj glavi ne znam i ne želim da ispitujem, znam da će od mene biti mirna i neću je proganjati.
Poželio sam joj svu sreću, a ja ću se truditi da ostanem kakav jesam, jer znam da sam pred Bogom čist što se tiče nje i ne volim da se igram prevarantskih i detektivskih igri u vezi. Samo direktno i u kost...

@VolimTz braca moj, trudio sam se kako sam znao i mogao. Da joj bude lijepo i ugodno. Preporučim joj nešto da odemo negdje skupa, neće mi moji dati, džaba ću pitati. I tako da ono što za jedan dan uradiš u roku 3-4h to je to. A da hoću da je provociram već bi mogao to da radim, jer danas vidim kako sijevaju pogledi na faksu što ne sjedimo skupa. Ali neću ako ne saznam šta, ili vidim da ona radi meni nešto u inat.

@Bundesliga tog 05.09 sam joj rekao da momka poput mene teško može naći u to sam siguran. Jer imaju neke stvari koje nisu za foruma, a ne bih o njima. I vjerujem da će nekad u budućnosti pokušati da se pomirimo.
Tako blizu, a tako daleko.

Avatar
darker10
Postovi: 7579
Pridružen/a: 20 nov 2012, 15:01
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 21 okt 2019, 17:27

Eh,sve to zato sto si prekrsio to pravilo.Pravo pravilo jest,ako je to uradila nekom drugom i meni ce i toga se treba drzat :mrgreen: I taj lik ju je vjerovatno svo to vrijeme spopadao,jer nije izasla pred njega i rekla mu da razguli nego mu je davala te male signale ko tebi sad-

Avatar
GeriOldman
Postovi: 407
Pridružen/a: 02 feb 2019, 18:28
Lokacija: U ofisu.
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 21 okt 2019, 17:37

PRIHVATILA 10 MUŠKARACA!!

what a bitch, na lomaču je.
1921

Avatar
ASD
Postovi: 12223
Pridružen/a: 20 okt 2012, 12:26
Lokacija: Ciudad de carbón (Kohlenstadt)
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 21 okt 2019, 17:39

Postavi ovdje tu fotografiju s mora pa da procijenimo situaciju.

Avatar
BlueBosnian
Postovi: 1255
Pridružen/a: 16 sep 2014, 13:14
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 21 okt 2019, 17:58

Derdiyok je napisao/la:Sa ćumeza.


slika
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Avatar
Bundesliga
Postovi: 3645
Pridružen/a: 15 mar 2011, 23:06
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 21 okt 2019, 18:51

@Civa
Pa i pretpostavio sam da si dobar momak po samoj prici. Vjeruj mi brate da ce te moliti da se pomirite kad shvati kakav si zapravo bio. Ali to tebi ide u prilog, cist obraz. Nemoj mijenjati dobre navike niti zbog jedne cure. A nemoj je primiti nazad jer po tvojoj prici ona je sigurno imala nesto sa strane.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Avatar
Heller
Postovi: 12963
Pridružen/a: 22 okt 2011, 14:10
Lokacija: Država Tuzla
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 okt 2019, 19:43

Samo mećat, samo erekcije osjećat, kakva ljubav kakav ****.

I ti si druže s njom počeo vezu ona bila u vezi i sad te čudi.
Još bi da je držiš na povodcu, kakve slike objavljuje, koga na fb prihvata i fina djevojka jer ne izlazi nigdje. Mislim da si fulo stoljeće, ili dva.
DODJI MAMA DA KOKARE
🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴⚫
🌬️🍆|🍆💦🍑

Civa
Postovi: 2504
Pridružen/a: 25 maj 2012, 20:59
Lokacija: Moscow !
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 21 okt 2019, 19:50

Hajde klocu zamisli da si kengur i odyebi u skokovima. :bih:
Tako blizu, a tako daleko.

Avatar
Aerials
Interni moderator
Postovi: 10938
Pridružen/a: 17 jan 2016, 13:44

Post Postao/la Aerials » 21 okt 2019, 19:55

Sutra kad budete u ozbiljnoj vezi, i vama će smetati to što vam se djevojka skida da je drugi gledaju, što joj se javlja brdo muškaraca i ona odgovara i slično. :kafa:
Ne vidim ništa nenormalno u tome što je njemu to smetalo. Ima puno pravo na to.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Avatar
ASD
Postovi: 12223
Pridružen/a: 20 okt 2012, 12:26
Lokacija: Ciudad de carbón (Kohlenstadt)
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 21 okt 2019, 19:59

Aerials je napisao/la:Sutra kad budete u ozbiljnoj vezi, i vama će smetati to što vam se djevojka skida da je drugi gledaju, što joj se javlja brdo muškaraca i ona odgovara i slično. :kafa:
Ne vidim ništa nenormalno u tome što je njemu to smetalo. Ima puno pravo na to.


Prvo neće, sasvim normalna stvar.
Drugo bi smetalo.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Online

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, LlullSergio i 7 gostiju.