bega_afc WroteColonJe.be tebe opasno ovaj legendarni Marsale koliko ja vidim.
Ignorises budalu i haj vozdra.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88,Donnie Darko
Marsal WroteColonbega_afc WroteColonJe.be tebe opasno ovaj legendarni Marsale koliko ja vidim.
legenda reala WroteColonMarsal WroteColonbega_afc WroteColonJe.be tebe opasno ovaj legendarni Marsale koliko ja vidim.
Pa mi smo jarani deset godina i ti mene smatraš budalom![]()
harden WroteColonJavi mi se djevojka ( znamo se onako iz viđenja mada nikad nismo pricali ) i sve fino pricamo ok tam vam, zavrsi razgovor sa voljela bih te vise upoznati, moramo izaci i to tako...
Nakon 2 dana vidim story sa momkom. Ne razumijem sad, javila mi se da budemo najbolji prijatelji jer je vidjela dobrotu u meni?
haris004 WroteColonBili smo napolju danas. Dugo nisam onako nekog zagrlio i bio sam presretan što sam je vidio.
U prvih par sekundi sam uvidio da nije izašla da se oprosti sa mnom ili nešto slično i u prvih 10ak minuta smo prošli ono što smo trebali prije 3 mjeseca.
Odmah smo se dotakli te noći kada je otišla. Kao što je @aerials pretpostavila tu noć sam bio maksimalno odbojan i djevojka se nije htjela pravdat. Sa druge strane priznala je svoje greške i rekla je da je bila presretna što sam joj se javio jučer.
Da ne dužim, ja sam prezadovoljan sa ovom noći. Hemija je ostala, dala mi je do znanja da sam krkan i ono što je najvažnije i sam saam to uvidio. Da su se drugačije stvari odvijele, da nije ni odlazila, mislim da bi ponavljao iste greške do neminovnog kraja. Sa druge strane, ovim odlaskom mi je otvorila oči. Bilo mi je potrebno vrijeme da uvidim svoje greške i ovo mi dođe kao druga šansa. Odmah na početku je pomenula da je sama, i da nije imala ni pokušaje flertova što je odlično.
harden WroteColonJavi mi se djevojka ( znamo se onako iz viđenja mada nikad nismo pricali ) i sve fino pricamo ok tam vam, zavrsi razgovor sa voljela bih te vise upoznati, moramo izaci i to tako...
Nakon 2 dana vidim story sa momkom. Ne razumijem sad, javila mi se da budemo najbolji prijatelji jer je vidjela dobrotu u meni?
Derdiyok WroteColonFoSte95 WroteColonedit skonto sam ko je, aaa jel dobra mala![]()
semberka, znam ja nju dobro
Hm, da li si je spominjao nedavno ovde![]()
Lijepa/lepa/ljepa
harden WroteColonAerials WroteColonAl' tebe hoće te zauzete.
Slobodne me ni ne gledaju.
Bosniacum Lilium WroteColonharden WroteColonAerials WroteColonAl' tebe hoće te zauzete.
Slobodne me ni ne gledaju.
Kod mene isto. Ja cu negdje izgubiti glavu