Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kad se sjetim ovogaGoalgetter je napisao/la:
gojzerica je napisao/la:don_burza je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:Joj koji sam peh, odem do kladionice, opkladim se izadjem i stavim listic u predjnji dzep. I kako idem premjestim ja listic u zadnji, sada nemogu da ga nadjem, nigdje listicaaa ?!
Nisi ti peh ti si madzionicar
Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse
don_burza o penalu koji je sviran za Barcu.Evil Genius II je napisao/la:sa ovom pricom o kupu fanovi nazia me podsjecaju na staru mog prijatelja koja se nekad davno slikala sa harisom dzinovicem i svaki, ama bas svaki put kad mu dodjem prica o tom highlightu svog zivota bez obzira na to sto je prica davno prezvakana, sto je haris bitna licnost k'o kup takmicenje u italiji i sto to, na kraju krajeva, nikoga ne zanima. medjutim, dobar kakav jesam ispostujem pricu svaki put jer znam koliko to njoj znaci (da ne znaci bezbeli ne bi ni pricala) i uvijek na kraju zatrazim sliku da pogledam, a ona sva ponosna pokazuje sliku 'iz svoje ruke jer sto je sigurno sigurno je'. shodno tome, zamolio bih i chinagliu da nam postavi koji video i slike tog najvaznijeg dana u historiji kako njega kao navijaca tako i kluba koji voli i za koji zivi jer nismo stvarno dugo gledali i citali nesto na tu tematiku.
don_burza je napisao/la:Ovo nebi sviro Goebbels zq Njemacku protiv Poljske ceteres' prve
calcio je napisao/la:Ovo mi izgleda k'o poster za neku gej romanticnu komediju.soxx je napisao/la:Tek sad vidim da je tandem na FB-u na naslovnoj![]()
Negredo i Kun se vole a Zabaleta u pozadini je bad guy, on zeli da sprijeci njihovu ljubav. Edin ima neku sporednu ulogu, hajd' makar u ovom slucaju to je pozitivno
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ponekad izgovaras iste rijeci kao tvoja mamakrmak je napisao/la:Daj jos!terabajt je napisao/la:Ova rasprava moze ici u nedogled pa bolje je prekinite na vrijeme.![]()
![]()
![]()
Probisvjet je napisao/la:Daj ba pustite covjeka na miru. I ja sam jednom zakasnio na voz za Ploce.
Kobe Bryant je napisao/la:Šta vam je ba ?
Pape kren'o pješke do Brazila sa ruksakom i dvije zastavice k'o Senad Hadžić !![]()
admin je napisao/la:vrlo optimistično.drH je napisao/la:Statisticari su upravo izracunali da decko drH guzi tvoju majku vise u njenoj kuci nego u svojoj. I to nesto znaci!miki917 je napisao/la:Statističari su upravo izračunali da dečko drH ima više postova na temi o gradskom rivalu nego na domicilnoj. Ajde i to nešto znači.
PS. Pozdrav svima, pisemo se za 7 dana!
Nedimko je napisao/la:pa crvena zvezda je tema prosinečki im bio trenernerminh74 je napisao/la:da nisi pogresio temuNedimko je napisao/la:kako je sad stanje bez prosinečkog u cz
Nedimko je napisao/la:on je bio neki ofanzivni vezni sklon napadu po sredini dobar igrač kažu vidio sam na yutubu golove samo tad imao dugu kosuskeva je napisao/la:Koliko sam ja upucen Robi nije igrao kosarku
Nedimko je napisao/la:izvinjavam se ja mislio da sam na fudbalu sori moja greška a o košarki neznam ništa doviđenja
NoName je napisao/la:Nisi ni Ivo Andrić pa si ovdje napisao preko 8000 komentara.Neutral je napisao/la:Dobra tema, ali nisam trener BiH, niti sam plaćen za to. Safter prima pare, neka on odluči i neka ne pogriješi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Proseta li se rivom u Vitezu brato??
let3 je napisao/la:slijedeci put ce izjaviti da nema uopšte brata
safet je.be i ne vadi
anonimni je napisao/la:evo kraljamdss je napisao/la:PostPostao/la mdss dana 05 mar 2012, 01:13
ovaj inter je toliko propao da ih vise ni SEMIR OSMANAGIC ne moze naci![]()
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nije sto sam ja al je dobar![]()
![]()
![]()