Ja sam krampa krampic a zovu me raznim oblicima bot.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Momciluk je napisao/la:Ajd iskopajte ga ako je moguce da vidimomoj uzor-S.G je napisao/la:Meni najjaci post otkako pratim forum.Marsal je napisao/la:Meni je jači onaj kad čeka hokej za pare na kladionici pa psuje i nervira se i već se pomirio da nema ništa od dobitka i oni daju gol u zadnjoj minuti. Raduje se on, kad likovi uspjeli i primit i onda krene šou, znam da je i bogar'o
Eric Cartman je napisao/la:Pa kako da budem u **** plusu, kad pogodim tenis i cekam **** hokej i zavrse X ,a zadnjih 1000 godina ih guzili,i u gostima i kod kuce,kako ????
edit: ipak nisam toliki baksuz, dadose 20 sekundi prije kraja,napokon neka sica![]()
edit 2: **** te bog i hokej, zar je moguce u 20 sekundi dat gol i primit jos jedan,**** im bog majku ****
Jes', jes'Maestro21 je napisao/la:Pročitam par stranica teme i popravim raspoloženje. Najjače je bilo kada je ona ženska okačila sliku i napisala "Mandrax jel' te stid" ili tako nešto, to sam oplako
ahahaha tog se sjećam dobroMaestro21 je napisao/la:Pročitam par stranica teme i popravim raspoloženje. Najjače je bilo kada je ona ženska okačila sliku i napisala "Mandrax jel' te stid" ili tako nešto, to sam oplako
I ovaj je dobar kad se ocekivalo da Costa dodje u ArsenalQUARTERBACK je napisao/la:Na temi Arsenala...![]()
Head je napisao/la:
[youtube][/youtube]
JackTheStripper je napisao/la:Ma najsmjesnije su teme na podforumu Arsenala i na kladionicarskom chatu, supljoj i kukanju.
Isto tako kažu navijači Chelseatopnik1 je napisao/la:jer se mahom levati klade na Arsenal. Početnici
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 10 gostiju.