Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88,Donnie Darko
Finn WroteColonharden WroteColonasos više ne dostavlja u BiH?
Meni danas prošla narudžba sa asosa.Možda je to tvoje bilo za neki specifičan artikal. Uglavnom, stigao mail potvrde i pošiljka je krenula.
harden WroteColonFinn WroteColonharden WroteColonasos više ne dostavlja u BiH?
Meni danas prošla narudžba sa asosa.Možda je to tvoje bilo za neki specifičan artikal. Uglavnom, stigao mail potvrde i pošiljka je krenula.
E yebemu, do cega li je bilopogledat cu ima li sad sta za mene pa da narucim opet, valjda prodje. Super ako se moze i dalje narucivati.
harden WroteColonE yebemu, do cega li je bilopogledat cu ima li sad sta za mene pa da narucim opet, valjda prodje. Super ako se moze i dalje narucivati.
Pegi10 WroteColonharden WroteColonE yebemu, do cega li je bilopogledat cu ima li sad sta za mene pa da narucim opet, valjda prodje. Super ako se moze i dalje narucivati.
Postar ti sredio ban na asosu
Penaltiky WroteColonPa logično da ne dostavljaju za Pakistanske eksklave u evropi
kobe24 WroteColonJe li ko narucivao sta s intersporta i da li kod njih uopste postoji online narudzba?
anonimni WroteColonkobe24 WroteColonJe li ko narucivao sta s intersporta i da li kod njih uopste postoji online narudzba?
Nema kod njih online narudzbe, mozes jedino nazvati poslovnicu da po onim siframa artikla provjeris ima li ono sto trazis u toj poslovnici
Aerials WroteColonKoliko ste najduže čekali paket iz Sportvisiona?
akisarajevo92 WroteColonCini mi se da sam vidio takve u SV, cijena oko 250 KMAerials WroteColonKoliko ste najduže čekali paket iz Sportvisiona?
najduze sto sam cekao je bilo 7 radnih dana, salju iz raznih lokacija (Sarajeva, Banja Luke, Gorazda, Bijeljine.. ), a desavalo se da nemaju na stanju trazeni artikal pa ne stigne nikako
Aerials WroteColonakisarajevo92 WroteColonCini mi se da sam vidio takve u SV, cijena oko 250 KMAerials WroteColonKoliko ste najduže čekali paket iz Sportvisiona?
najduze sto sam cekao je bilo 7 radnih dana, salju iz raznih lokacija (Sarajeva, Banja Luke, Gorazda, Bijeljine.. ), a desavalo se da nemaju na stanju trazeni artikal pa ne stigne nikako
Joj nimalo lijepa informacija.![]()
Naručila ih u petak oko podne, došao mail za jedne odma' u petak, za druge u subotu, ali eto još nijednog paketa nema.
Anonjimus WroteColonbega_afc WroteColon
Steta samo ovog providnog dijela, trebao je i on biti crn.
Evo ih, samo izgleda nema tih crnih![]()
kobe24 WroteColonOva mala odmah negoduje, a ni dan jos nije cekala.Ja sam cesto puta znao zvati u petak i obicno dodje u utorak ili u srijedu. Znam da mi je jednom dosao paket i na njemu pise da je SV iz Trebinja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.