Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
joj ne mogu ovih pjevanih filmova nikako, proljev dobijem odmah
pregleda iz dosade a i da ispostujem ovaj wonder woman novi koja katastrofa od filma
i ova ocjena na imdb 5,5 je prevelika a vidim The New Mutants je slabije jos ocjenjen jel on i gori

Pa oba su loši, mutanti možda i lošiji još, bukvalno dva filma koja bi više volio da sam preskočio

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Pokušao pogledati Sweeny Tod , ove Jadnike i La la land i baš kako ti napisa, momentalni proljev dobio.

it's football day
Zadnji put sam bio ovoliko razočaran kad sam pogledao zadnji Predator od prije 2,3 godine. Znači očekivanja nikakva, ajde minimalna i opet ostaneš šokiran koliko usran film može biti.

Mutante ću definitivno preskočiti.
it's football day
Zato pogledajte ovaj prelijepi film
https://www.imdb.com/title/tt0970179/
https://www.imdb.com/title/tt0970179/
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Valjal ovaj the call na netflixu. Kosooka produkcija, da bacim se danas na njega.
meni dobar preporuka

Arsenal All The Way !
- JohnCleese
- Kontakt:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Meni je ok film, iako mi je ovaj glavni lik išao na živce malo.
Je li gledao ko ovu seriju na netflix lupin? Zna li se kad izlazi nastavak?
I neko preporuku na neku dobru seriju da pregledam?
I neko preporuku na neku dobru seriju da pregledam?
- Goalgetter
- Kontakt:
Rip Mira Furlan. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Solidni flickovi za ubijanje vremena kada se nema sta pametnije raditi

Johnny Depp, Ian Holm, Jack The Ripper-story, Victorian London. Whats not to like, eh?
(Well, mozda Deppov engleski akcenat)

New Orleans, nova droga hara ulicama, prica o dva najbolja druga i novim i cudnim mogucnostima koja ta ista droga donosi ali i posljedicima. Not bad.

Nakon nesrece na putu i kvara na autu, jedan par pronalazi (prazan) hotel daleko van civiliazije. Ubrzo ce saznati da postoji dobar razlog za to i slijedi borba za zivot. Film vrijedi pogledati samo zbog ljepotice Beckinsale

Johnny Depp, Ian Holm, Jack The Ripper-story, Victorian London. Whats not to like, eh?

New Orleans, nova droga hara ulicama, prica o dva najbolja druga i novim i cudnim mogucnostima koja ta ista droga donosi ali i posljedicima. Not bad.

Nakon nesrece na putu i kvara na autu, jedan par pronalazi (prazan) hotel daleko van civiliazije. Ubrzo ce saznati da postoji dobar razlog za to i slijedi borba za zivot. Film vrijedi pogledati samo zbog ljepotice Beckinsale

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Producers of the forthcoming James Bond thriller say the film's release has been delayed again, until the fall of 2021, because of the effects of the coronavirus pandemic
The official 007 Twitter account said late Thursday that the 25th installment in the franchise will now open on Oct. 8.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
dabogda im za lijeka trebalo
Trenutno korisnika/ca: OsmanDembele i 29 gostiju.