Heller je napisao/la:Ja sam skratio istrimovo bradu tako da nisam ni sjena Vikinga od prije 10-ak dana

Treb'o si ovako nešto pokušati.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88,Donnie Darko
Heller je napisao/la:Ja sam skratio istrimovo bradu tako da nisam ni sjena Vikinga od prije 10-ak dana
Cartman je napisao/la:Gledam jedan clanak o Sandzaklijama i komentare ispod. Nekad se cudim ovim nekim rasistima u Norveskoj, a onda vidim sta nasi ljudi govore o ljudima iste etnicke pripadnosti, jer su eto porijeklom iz Sandzaka.Sramota.
Otelo je napisao/la:Nemam ja bradu a ni ne planiram imati jer me nesto ne privlaci to. Mada sam jedno vrijeme vazda bio u dukserici a sad sam uvijek u nekoj kosulji
Otelo je napisao/la:Nemam ja bradu a ni ne planiram imati jer me nesto ne privlaci to. Mada sam jedno vrijeme vazda bio u dukserici a sad sam uvijek u nekoj kosulji
AgentttB je napisao/la:Otelo je napisao/la:Nemam ja bradu a ni ne planiram imati jer me nesto ne privlaci to. Mada sam jedno vrijeme vazda bio u dukserici a sad sam uvijek u nekoj kosulji
Košuljaš.
BelminM23 je napisao/la:Lagano u ovaj vakat košulja, lagano rukave zavrneš, hlačice, fine patike, cvike i ojhaa.![]()
Virtu4l je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Lagano u ovaj vakat košulja, lagano rukave zavrneš, hlačice, fine patike, cvike i ojhaa.![]()
Tamo nekad kasnije, obavezno lakat kroz prozor auta
Virtu4l je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Lagano u ovaj vakat košulja, lagano rukave zavrneš, hlačice, fine patike, cvike i ojhaa.![]()
Tamo nekad kasnije, obavezno lakat kroz prozor auta
Virtu4l je napisao/la:Ma neka svako nosi ono što mu se sviđa. Nikad se nisam opterećivao izgledom, frizurom, obrvama, i tako tim stvarima. Blijedi džins, starke u svim bojama, martinke, maja kratkih rukava, samo da nije preširoka i to je to.... klasika
Ma Belmine, šta ću kad si doš'o na zicer
BelminM23 je napisao/la:I ne nosim košulje kratih rukava, jer mi je to niđe veze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.