QUARTERBACK je napisao/la:ma ja ovaj, izvorno je 140x140 ja mislim, a ne znam kako ovi stave ove vece slike pa me to yebe
Mora imati vecu visinu nego sirinu da bi ti bilo kao kod mene recimo.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88,Donnie Darko
QUARTERBACK je napisao/la:ma ja ovaj, izvorno je 140x140 ja mislim, a ne znam kako ovi stave ove vece slike pa me to yebe
schweinsteiger je napisao/la:Jesu se jos nekome pojavile reklame na aplikaciji za forum?
Na svakoj temi mi ima po jedan sponsored post.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
QUARTERBACK je napisao/la:@duke pa tako mi je sad, 100x100 a posto je slika ustvari veca na ovoj stranici tj. 140x140 kontam jel moguce kako da bude tolika i ovdje..mislim nije velika razlika, al et još je bolja onako..
QUARTERBACK je napisao/la:@onlyunited pa et nek bude veci od ovog sto je sad, makar 115x115 ili 120x120
@duke pa tako mi je sad, 100x100 a posto je slika ustvari veca na ovoj stranici tj. 140x140 kontam jel moguce kako da bude tolika i ovdje..mislim nije velika razlika, al et još je bolja onako..
@messilla evo pokušavam nešto valjda ću namjestiti da bude malo veća, ako ne bude moglo yebat ga, nek stoji i ovako je dobar.
edit : e yeba ti mene onlyunited, znam je i ja ovako povecat i izduzit, al je fazon da bude cropirana, necu da ima ovo bijelo iza.
"Home is behind, the world ahead
And there are many paths to tread
Through shadow, to the edge of night
Until the stars are all alight
Mist and shadow
Cloud and shade
All shall fade
All shall fade"
BaDa12 je napisao/la:
Ne kažem da je HE loša stvar, posjetila sam mnoge prošlo ljeto zbog posla, upoznata sam sa radom, (@Dex, ovo je tebi),
Unofficialpage je napisao/la:Jest mi fifa živce izvukla, uzeo Barcu i 4. na tabeli, R. Madrid pobjegao oko 20 bodova. Ne mogu 2 pasa sastavit, uvijek mi presjeku.
Donnie Darko je napisao/la:Kaley Cuoco je precjenjena zenska. Da ista takva radi u prodavnici ti u mahali, ne bi je ni primjetio.
Prije boobjoba to jest
Trenutno korisnika/ca: jelle, LlullSergio, terrinho i 19 gostiju.