Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Chat
Nemoj se derati, boli me lijevo uho. Ne mogu da vjerujem da me i to skopalo. 

sta ces...OTNYS_YNWA je napisao/la:Nemoj se derati, boli me lijevo uho. Ne mogu da vjerujem da me i to skopalo.
stari se....

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Stavio sam neke kapi u ušiT-MAC je napisao/la:sta ces...OTNYS_YNWA je napisao/la:Nemoj se derati, boli me lijevo uho. Ne mogu da vjerujem da me i to skopalo.
stari se....

Jes hlOdno napolju,ne znOOm sta da obuceem ? 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Zavisi kako se oblacis.. Ako hoces sminkerski... Baci neku jaknu (kozljak po mogucnosti), nemoj kopcat, sexy dzempercic i sal oko vrata.. Dole baci neke tole (santane po mogucnosti) nemoj ne do Bog farmerke... i onda hodaj Tuzlom, letit ce za tobom ! Oh malo ne zaboravih tenice... baci neke lacostice do malo toplije cipelice.... kapu samo ako imas neku jacu, nemoj obicnu, zavisi ustvari kakva ti je glava... al ono gore obavezno! onda.. obuci potkosulju hladno je.. ispod dzempercica neku majicu, al da kragna nije srkoz do vrata tj da nije iznad kragne dzempera, gace promjeni, ako bude kakvih aktivnosti, carape neke deblje, nemoj priglavke i nemoj gela stavljat, otice ti sinusi !harry_90 je napisao/la:Jes hlOdno napolju,ne znOOm sta da obuceem ?
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 29 okt 2010, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
GlOOva*EdinTM87 je napisao/la:Zavisi kako se oblacis.. Ako hoces sminkerski... Baci neku jaknu (kozljak po mogucnosti), nemoj kopcat, sexy dzempercic i sal oko vrata.. Dole baci neke tole (santane po mogucnosti) nemoj ne do Bog farmerke... i onda hodaj Tuzlom, letit ce za tobom ! Oh malo ne zaboravih tenice... baci neke lacostice do malo toplije cipelice.... kapu samo ako imas neku jacu, nemoj obicnu, zavisi ustvari kakva ti je glava... al ono gore obavezno!harry_90 je napisao/la:Jes hlOdno napolju,ne znOOm sta da obuceem ?

e ja nisam upratio to sa glooova nikako jel ima neki klip il nesto da pogledam u cemu je fazon 

You are someone else I am still right here
- Urban Batalion
- Kontakt:
Stranicu nazad imas klip.fera je napisao/la:e ja nisam upratio to sa glooova nikako jel ima neki klip il nesto da pogledam u cemu je fazon

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
ma ja sam evo uskladio neku ubitacnu kombinaciju....zadovoljan sam..bice nesta valjda veceras...harry_90 je napisao/la:Jes hlOdno napolju,ne znOOm sta da obuceem ?

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Na 3:00 prebaci ako ti je mrsko sve gledati. Tu se zakuhava.Urban Batalion je napisao/la:Stranicu nazad imas klip.fera je napisao/la:e ja nisam upratio to sa glooova nikako jel ima neki klip il nesto da pogledam u cemu je fazon

- Urban Batalion
- Kontakt:
Pregledaj sve poucan je klip.OTNYS_YNWA je napisao/la:Na 3:00 prebaci ako ti je mrsko sve gledati. Tu se zakuhava.Urban Batalion je napisao/la:Stranicu nazad imas klip.fera je napisao/la:e ja nisam upratio to sa glooova nikako jel ima neki klip il nesto da pogledam u cemu je fazon

Pazi da i tebi ne pokisne glOva.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Žalosno je do 3:10 a onda klip postaje zaista smiješan. Specifičan način govora je izazvao buru smijeha na prostorima bivše Juge. 

- Urban Batalion
- Kontakt:
Zalosno je a i poucno.OTNYS_YNWA je napisao/la:Žalosno je do 3:10 a onda klip postaje zaista smiješan. Specifičan način govora je izazvao buru smijeha na prostorima bivše Juge.
Pouka glasi: " Nikad ne znas ko te sve moze zajebat".

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
PlOtili smo drugu noć od svojih pOra, onaj zOlog za hotelUrban Batalion je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GlOva ljudi glOva.Joj kad sam to prvi put pogledo.Nisam mogo sebi doc.

- Megamon
- Kontakt:
Imal' gdje ovoga gospodina na mapi http://sportsport.ba/forum/memberlist.p ... ile&u=1783 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:PlOtili smo drugu noć od svojih pOra, onaj zOlog za hotelUrban Batalion je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GlOva ljudi glOva.Joj kad sam to prvi put pogledo.Nisam mogo sebi doc.Meni je kislO GlOOva
Idu dvije cure ulicom jedna je iz Banovića a drugoj je isto kisla glOOva
ma niste normalni ljudi posli vidjeti svijet i pokisla im gloova i vi ih jos ismijavate. znate da je nezgodna kad gloova pokisne moze se svakakvih boleština navuč
You are someone else I am still right here
Čuj u Pulu za maturalac.. nije ni čudo da su ih zajebali. 

...što je više lome to je volim jače...
-
- Kontakt:
Jest ba , to je najcudnije mi
Kod nas se ide Istambul , Barcelona , Atina , Prag , Budimpesta , Bec ili u najgorem slucaju Dubrovnik