Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Haj', barem smo shvatili da si foot fetišist.dijalog je napisao/la:mrzim žene koje imaju veći prst do palca na nozi od palca ako me razumijete
Profesor je napisao/la:osjecaj kad prdnes pod jorgan, pa se onda istim pogrijes preko glave
Profesor je napisao/la:osjecaj kad prdnes pod jorgan, pa se onda istim pogrijes preko glave
takodjerCautinho je napisao/la:Dobro,skontali ste uglavnom.Kad idem spavat,uzmem drugi jastuk,njega zagrlim,pod jorgan i odman zaspem.To je neka magija.
i ja, sad umotan, sad odmotanSenaid L.F.C je napisao/la: ja se prvo umotam pod jorgan i nakon 10min sve razbacam da bi se ponovo umotavao i nakon toga izbacim jedan dio tijela van i milina onda
ovo me je*e već par godinadijalog je napisao/la:kad hodam po nekim kockam uvijek gazim svaku drugu ili nešto na taj fol, ugl. nešto tako moram..
Jap same heredijalog je napisao/la:kad hodam po nekim kockam uvijek gazim svaku drugu ili nešto na taj fol, ugl. nešto tako moram..
Mene kad izbacim nogu jeza hvata,kod nas je mirno sve i onda mi je jednom davno tada prijatelj koji je nocio kod mene tako probudio,bila vani noga jedna,on povukao.Od tada imam tu neku nelagodu,iako mi je to drago,sve me jeza hvata da ne bi netko u sre noci(Boze sacuvaj,kakav lopov ili babarogaSenaid L.F.C je napisao/la:takodjerCautinho je napisao/la:Dobro,skontali ste uglavnom.Kad idem spavat,uzmem drugi jastuk,njega zagrlim,pod jorgan i odman zaspem.To je neka magija.
ja se prvo umotam pod jorgan i nakon 10min sve razbacam da bi se ponovo umotavao i nakon toga izbacim jedan dio tijela van i milina onda