Aferim! Ne može se biti nezadovoljan!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Užas.Mislim da bi me srčani strefio kad bi to napravio.JackTheStripper je napisao/la:Kakva milina je biti frisko obrijan! Izgledam 3 godine mladi...
Monolog nema najbolju bradu forumaFoSte95 je napisao/la:[url]https://www.****.ba/vijesti/lokalne-teme/kratka-duga-uredena-traze-se-najbolje-brade-sarajeva/297459[/url]
ja mislim da je vrijeme da Monolog titulu najbolje brade foruma upari sa tituluom najbolje brade Bosne i Hercegovine
Ohlindilo se.Nail for Real je napisao/la:Ovo furam trenutno.
Kad sam bio mlađi volio sam bradu, ono izgledaš starije. Sad kako koja godina ide ja se brijem sve češće da bih izgledao kao da imam 22.JackTheStripper je napisao/la:Kakva milina je biti frisko obrijan! Izgledam 3 godine mladi...
i mene to zanimaexampLe. je napisao/la:Gdje ima jeftinih a dobrih (vala nesto mi se ne uzima skupo a lose) trimera/masinica za bradu?
Cim je pustim malo duzu strse mi dlake sa svih strana pa izgledam k’o ISIL-ovac.
Šta je tebi jeftinoexampLe. je napisao/la:Gdje ima jeftinih a dobrih (vala nesto mi se ne uzima skupo a lose) trimera/masinica za bradu?
Cim je pustim malo duzu strse mi dlake sa svih strana pa izgledam k’o ISIL-ovac.
jel ona od Gilleta, citav paket dobiješBrokula je napisao/la:Šta je tebi jeftinoexampLe. je napisao/la:Gdje ima jeftinih a dobrih (vala nesto mi se ne uzima skupo a lose) trimera/masinica za bradu?
Cim je pustim malo duzu strse mi dlake sa svih strana pa izgledam k’o ISIL-ovac.. Ja sam svoju platio 50 KM
Pa oko 50-60 kermi.Brokula je napisao/la:Šta je tebi jeftinoexampLe. je napisao/la:Gdje ima jeftinih a dobrih (vala nesto mi se ne uzima skupo a lose) trimera/masinica za bradu?
Cim je pustim malo duzu strse mi dlake sa svih strana pa izgledam k’o ISIL-ovac.. Ja sam svoju platio 50 KM
Malo vise respekta za prvu bradu foruma molit cuSveti je napisao/la:Monolog nema najbolju bradu forumaFoSte95 je napisao/la:[url]https://www.****.ba/vijesti/lokalne-teme/kratka-duga-uredena-traze-se-najbolje-brade-sarajeva/297459[/url]
ja mislim da je vrijeme da Monolog titulu najbolje brade foruma upari sa tituluom najbolje brade Bosne i Hercegovine