Warzone
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kilo ili ASVal pitanje je sad 

Nije moguće da nema više ljudi na forumu koji igraju ovu besplatnu igricu, a dozvoljen je i crossplay.
ŠVRLJ
Igrao i odustao, smorilo me jako jako brzo.
imam jos uvijek instalirano ali ne igram.

Dobar je warzone ali iskljucivo kad se igra u troje ili cetvero, odlicna zabava

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
Карпати Львів
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
Карпати Львів
★★★★★★★★★★
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja imam s drustvom FB grupu na chatu, iskljucivo igramo svi skupa i to nam krati vrijeme bez izlazaka i nadoknadjuje nedostatak druzenja uzivo u pandemiji. Non stop igramo Plunder i ne skupljamo lovu nego uglavnom se rokamo

-
- Kontakt:
Kilo ni slucajno, nerfan je bas. As Val na blizinu ti je najbolji ali je za solo i duo, premalo metaka za trio i quad
-
- Kontakt:
Ako neko hoce da bacimo koju nek se javi
1.23KD

- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma zezam se ja, to je davno bilo...TheWeekndXO je napisao/la: ↑29 mar 2021, 12:20Kilo ni slucajno, nerfan je bas. As Val na blizinu ti je najbolji ali je za solo i duo, premalo metaka za trio i quad
Meni je sad kombinacija Mac10 i M16
-
- Kontakt:
Jesi probao FFAR i M16?BuffonGigi je napisao/la: ↑29 mar 2021, 12:45Ma zezam se ja, to je davno bilo...TheWeekndXO je napisao/la: ↑29 mar 2021, 12:20Kilo ni slucajno, nerfan je bas. As Val na blizinu ti je najbolji ali je za solo i duo, premalo metaka za trio i quad
Meni je sad kombinacija Mac10 i M16
Ja derem FFAR i Kar98

- BuffonGigi
- Kontakt:
Imam FFAr napucan, super je puska a i Kar 98. Al eto preferiram na blizinu neki SMG, a Mac je najbolji.
Danas cini mi se izlazi mali update,nerfaju dosta oruzja.Meni M4a1 i mp5 najbolja kombinacija.
Nego ima li na dovoljno da probamo napraviti nekad private match
Nego ima li na dovoljno da probamo napraviti nekad private match

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
pa to, samo u napadBuffonGigi je napisao/la: ↑29 mar 2021, 12:01Ja imam s drustvom FB grupu na chatu, iskljucivo igramo svi skupa i to nam krati vrijeme bez izlazaka i nadoknadjuje nedostatak druzenja uzivo u pandemiji. Non stop igramo Plunder i ne skupljamo lovu nego uglavnom se rokamo![]()

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
Карпати Львів
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
Карпати Львів
★★★★★★★★★★
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma tu je igrica kod nas najmanje bitna vjeruj, to bude sprdnja i podyebavanje da places od smijehadelko je napisao/la: ↑31 mar 2021, 12:39pa to, samo u napadBuffonGigi je napisao/la: ↑29 mar 2021, 12:01Ja imam s drustvom FB grupu na chatu, iskljucivo igramo svi skupa i to nam krati vrijeme bez izlazaka i nadoknadjuje nedostatak druzenja uzivo u pandemiji. Non stop igramo Plunder i ne skupljamo lovu nego uglavnom se rokamo![]()
Kad igras solo svi se stekaju samo, katastrofa : )
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.