a gledajte kakvu PS5 grafiku moze u igrici imati

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
To ne treba ocekivati prije 2023. Dovoljno je pogledati prve igre na PS4 kako su izgledali i onda recimo Death Stranding vidjeti.
To je Microsoftova ekskluziva a ne Xboxova.
Holy shit ovaj kralj je preglup ne zna da je Xbox Microsoft...hahahahahahahahahahahahahahaha
Pa zato sam i napisao bolan
to ti je tech demo, tih par scena jedva idu na 1440p 30fps, tu je da se pokazu razne mogućnosti engine-a
Ja sam na poslje ps2 preso na xbox, i uzimam bilo koje gift kartice samo mjenjam drzave, ja mislim i na ps4 mozes to samo balans koji imas recimo na Hrvatska neces moci koristit na novu drzavu, ja cak uzimam igrice preko argentine i zamjenem ip preko privatne placene ip addrese, i moja prepaid mastercard radi bez problema, recimo igrica koja je kod mene 100 eura ja uzmem za 20 na argentiski store, sad neznam jel isto na ps4, al vracam se sad uzimam ps5 mislim uzo sam ga al prodo sa tri puta vise nego platio, pa sad u februaru dolaze nove konzole pa cu uzeti opet, al sve u svemu mislim da mozes a volio bi i ja znati dali radi ovo sa argentiski store i tamo, jer ustedim ogromne pare
Sto kupujes u kunama uopste? Napravi US account (dosta su jeftinije igre nego u hrv) i uzmi US gift card sa offgamers, ukucaj kod i kupuj igre.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.