Link bi bio poželjan

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
raul-zakon je napisao/la:E, ovako, link nemam, ali imam za preporučit jednu igricu: SKI ALPINE 2005,nemoj se smijati zbog godine, igrica je stvarno preeeeeeedobraaaaa...
raul-zakon je napisao/la:E, ovako, link nemam, ali imam za preporučit jednu igricu: SKI ALPINE 2005,nemoj se smijati zbog godine, igrica je stvarno preeeeeeedobraaaaa...
gospodin Seljakovic je napisao/la:evo jedna koju ja igram - Run Ski Challenge 12 (SRF)
http://ski-challenge.en.softonic.com/
to je link...po meni jedna od boljih igrica koje sam igrao, nedavno sam instalirao, propustio sam prvu utrku u Beaver Creeku, al sam odvozio Val d'Isère...nisam bas dobar, zaostao za prvim 13 sec. dovoljno za negdje 35 000 mjesto, vjerovatno sam sad i nize kad je jos ljudi odigralo...verziju 2010 je reklamirao jedan hrvatski portal, da ne navodim ime, jer je zabranjeno na forumu i Hrvatska je imala 100 000 igraca te sezone...mislim da ovo igra jako puno ljudi i da je zanimljivo iz razloga sto je online i sto se takmicis s ljudima iz mnogih zemalja svijeta...samo mi je malo glupo to sto sam ja sebi stavio BiH drzavljanstvo, a kad vozim pise mi da sam iz Austrije i vidim da medju prvih 10 su svi iz Austrije i Svicarske, bio je jedan Nijemac, to je malo poglupo, al to i nije bitno, bitno da igra rastura
Zeka je napisao/la:gospodin Seljakovic je napisao/la:evo jedna koju ja igram - Run Ski Challenge 12 (SRF)
http://ski-challenge.en.softonic.com/
to je link...po meni jedna od boljih igrica koje sam igrao, nedavno sam instalirao, propustio sam prvu utrku u Beaver Creeku, al sam odvozio Val d'Isère...nisam bas dobar, zaostao za prvim 13 sec. dovoljno za negdje 35 000 mjesto, vjerovatno sam sad i nize kad je jos ljudi odigralo...verziju 2010 je reklamirao jedan hrvatski portal, da ne navodim ime, jer je zabranjeno na forumu i Hrvatska je imala 100 000 igraca te sezone...mislim da ovo igra jako puno ljudi i da je zanimljivo iz razloga sto je online i sto se takmicis s ljudima iz mnogih zemalja svijeta...samo mi je malo glupo to sto sam ja sebi stavio BiH drzavljanstvo, a kad vozim pise mi da sam iz Austrije i vidim da medju prvih 10 su svi iz Austrije i Svicarske, bio je jedan Nijemac, to je malo poglupo, al to i nije bitno, bitno da igra rastura
zanimljiva igrica,al teska do bola
Narin je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:E, ovako, link nemam, ali imam za preporučit jednu igricu: SKI ALPINE 2005,nemoj se smijati zbog godine, igrica je stvarno preeeeeeedobraaaaa...
Najjaca igra,igrao sam je davno,imam je jos al mi mrsko instalirati,jedino sto me nerviralo sto je slalom bio bas tezak,spust najjaci!
raul-zakon je napisao/la:Imao sam i Ski Jumping 2007 isto nije losha igrica, al' nju sam negdje zagubio...
*[email protected]* je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:Imao sam i Ski Jumping 2007 isto nije losha igrica, al' nju sam negdje zagubio...
Da mi je bilo kakvu naći da skinem, samo da vrijeme ubijem.
I ovaj soccer više dosadio
Bilal je napisao/la:*[email protected]* je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:Imao sam i Ski Jumping 2007 isto nije losha igrica, al' nju sam negdje zagubio...
Skini empire of sports
Imas skijanje, sankanje, kosarka, fudbal, tenis
Bilal je napisao/la:*[email protected]* je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:Imao sam i Ski Jumping 2007 isto nije losha igrica, al' nju sam negdje zagubio...
Skini empire of sports
Imas skijanje, sankanje, kosarka, fudbal, tenis
Senaid L.F.C je napisao/la:jel ovo potpuno f2p ili se mora dodatno nesto platiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.