Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Iste one da imaš 1:0 za Velež, a Rođeni ni uz sudiju ne mogu dobiti raspalu SloboduPensioner26 je napisao/la: ↑21 mar 2023, 20:12Koje moraš biti qrate sreće da imaš Real.M 1:1 i 1:2, i njima sudija poništava gol VAR-om, te onda Barcelona postiže gol u 90+ za 2:1Ali eto u tome je haman i čar ove lige.
Imao sam 1:1 Barcu i Real, i syeba me Kessie sunce muOtelo je napisao/la: ↑21 mar 2023, 20:22Iste one da imaš 1:0 za Velež, a Rođeni ni uz sudiju ne mogu dobiti raspalu SloboduPensioner26 je napisao/la: ↑21 mar 2023, 20:12Koje moraš biti qrate sreće da imaš Real.M 1:1 i 1:2, i njima sudija poništava gol VAR-om, te onda Barcelona postiže gol u 90+ za 2:1Ali eto u tome je haman i čar ove lige.
![]()
Jedini smo domacini sa pobjedom u ovom gostujucem kolu. Eto sta znaci kad se bilo ko prikljuci klasi poput mene. Samo nastavi ovako i mozda ostanes u ekipi i iduce godine.
kraljttbvb je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:33Ne znam šta je sa ovim mojima, svako kolo neko fali...
Isključenja:
U 12 Kolu SS LIGE zbog crvenog kartona sljedeći igrači ne mogu igrati:
2 Liga
Mokes (SK Stolac)
12.kolo SS.ba lige je na rasporedu 1. aprila/travnja 2023. godine. Hvala na izdvojenom vremenu za vašu sugestiju upućenu prema IO SportSport.ba lige.
Puu yebemti, a i Veleza sam tipovao 0-2 i kasnije odem prepraviti na 0-1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.