Hall of fame debija.BosniaBoston je napisao/la: ↑11 mar 2023, 17:52Već je ispisuje![]()

Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Hall of fame debija.BosniaBoston je napisao/la: ↑11 mar 2023, 17:52Već je ispisuje![]()
Ti si izvukao prvi dio, ja cu drugi, Bavaria onda kao kapiten neka završi treći i bez poraza nas uvede u Cvajtu.
Kamo srece da si i blizu klasa kao ja. Za tebe je i Boixos daleko.
Dokaz da ne taktikujemo, nego da igramo radi zabave, ko nekad Ronaldinho__Liedson__ je napisao/la: ↑11 mar 2023, 17:45Razbudi saigrace da provjeravate prognoze, da vam se ne ponovi sluzbeni rezultat.kraljttbvb je napisao/la: ↑11 mar 2023, 07:00A jest mrtvo na temi, niko nista ne pise![]()
Cekajte da mene potrefi da budem na pogresnoj strani, opet cu ja razbuditi temu![]()
Hahahahaa golemo__Liedson__ je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:48I ja sam se to isto pitao, jedino si mogu objasniti da ima dva profila pa se s pogresnog prijavio da tipuje.![]()
Bravo carevi, sljedeca je moja, obecavambavariapivo je napisao/la: ↑12 mar 2023, 21:23Bravo momci
Nova pobjeda, i napokon da ga i ja zabijem...
A mirisalo je na kiks, prvih par utakmica nas je redom obaralo u 80+ minuti...plus gosti izjednacise danas popodne...na kraju nas pogledalo, iako smo bili pokriveni i da je zavrsilo 1-1.
Mislim da su svi dobili, ali nema veze vazno je da smo uhvatili formu.dinoo je napisao/la: ↑12 mar 2023, 23:16A mirisalo je na kiks, prvih par utakmica nas je redom obaralo u 80+ minuti...plus gosti izjednacise danas popodne...na kraju nas pogledalo, iako smo bili pokriveni i da je zavrsilo 1-1.
Jel se konacno izdvajamo na celu tabele?
Edit: haman pobijedili i prvi pratioci...bice mrtva trka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.