Za ligu treba 12 parova za kup 11

E sad ko sta prati je druga stvar.Ja naprimjer Francuze ne pratim nikako al su oni u ponudi stalno!Ovo bi bilo vanredno stanje a tako bi bili i parovi.
Moderatori/ce: insider,Mig_Mig,deyo
Za ligu treba 12 parova za kup 11
Ma kakav nastavak? Ne nasjedaj na pritisak Trulija i pusti ga nek tavori na zacelju trece lige. Lagano i opusteno ako se aktiviraju 3/5 liga petice poceti, sa dvije mozemo razmatrati samo sa Njemcima liga gubio smisao.123456 je napisao/la: ↑22 maj 2020, 09:03E hajde da vidimo sta i kako dalje.Ja sam da se nastavi liga.Evo sledeci vikend bi se moglo "nabrati" neka ponuda sa Njemcima 1 i 2 liga Poljaci,Cesi Srbijanska liga,Danska...
Prije svega trebamo znati da za jedno kolo nam treba najmanje 12 parova.Takodje da zavrsimo ligu + kup potrebno nam je 13 termina (9 liga + 1 baraz + 3 kup).Problem nam prestavlja sad to sto nemamo tacne datume odigravanja svi ti liga i ne mozemo unaprijed znati sta ce se u kom kolu postavljati.Ja bi isao od kola do kola.I ubacao ove jace lige kada pocnu da se igraju.
Prve dvije-tri sedmice bi vikendom igrali ligu(ako nema dovoljno parova Subotom postaviti parove od Subote i Nedelje) a kup radnim danom.Za kup nam jos treba tri kola i ostala bi samo liga i Baraz.Mislim da bi po zavrsetku kupa mogli i poneko kolo lige ubaciti radnim danom da stignemo zavrsiti ligu do kraja.
Da vas cujem.
Bas tako.
Ma jašta, jedino nas dvojica gledamo krajnje objektivno.
Zakljucit sezonu. Promovisat sampione.
Adzija bolan, jesi li to ti?JarnoTrulli je napisao/la: ↑29 maj 2020, 13:10Da se nikad ne zaboravi.![]()
Zelimo transparentnost i drzanje koraka sa modernim trendovima naseg vremena. Necemo dozvoliti da nase forumsko bivstvovanje bude obiljezeno samo religijom, politikom i borbom protiv autizma. Zelimo i kvalitetan popratni zabavni sadrzaj.![]()
Svi sutra pred Sebilj. Na kafu. Da vidimo sta cemo dalje. Jos po jednu ili kuci.![]()