pa za mene ce biti razocarenje ako ne dodju..imaju reprezentaciju najmanje za cetvrtfinala al mislim da ce uspjeti otici do samog kraja..EdinTM87 je napisao/la:Kazete "Sjeverna Koreja razocarenje" Vidjecete kad dodje do Cetvrfinala.

Moderator/ica: admin
pa za mene ce biti razocarenje ako ne dodju..imaju reprezentaciju najmanje za cetvrtfinala al mislim da ce uspjeti otici do samog kraja..EdinTM87 je napisao/la:Kazete "Sjeverna Koreja razocarenje" Vidjecete kad dodje do Cetvrfinala.
Hoće , al juče.Napoli je napisao/la:Bar ce grupu proci,imali su srece u izvlačenju...kao i uvijekNeutral je napisao/la:La Italia.
Naš vrli Hari Mata Hari lupeta u svom stilu.harishp je napisao/la:Brazil bi mogao da pukne ko guma.
Naravno.Baja_Zvjerka je napisao/la:Brazil najgori 100 %, nece ni proci grupnu..
junioR je napisao/la:BRAZIL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trebao si dodati da će Tevez biti najveće razočarenje kod igrača, tad bi tvoj promašaj bio potpun.majestic24 je napisao/la:Najvece razocarenje ce biti....idemo sada bubnjeve......-ARGENTINA.
Svaka cast, malo te "hebe" ovo iliMonolog je napisao/la:Italija ili Francuska.
Pun pogodak !Sivroni je napisao/la:1. Francuska - Mislim da je ovo najrealnije sa obzirom na stanje u reprezentaci gdje se vec zna novi selektor gdje nema odredjenog igraca koji bi bio jak motivator kao sto je bio Viera nekako se cini da niko nema vise zelje u francuskoj reprezentaciji
2. Italija - Moj drugi izbor a to je neko kao sto si napisao ko ce se "provlaciti" slabi su ali íci ce dalje teskom mukom.
Bentner je ocekivao nesto vise od Novog Zelanda-Paja je napisao/la:Cuj Novi Zeland ce biti razocaranje? Pa ko od tih ribara i konobara ista drugo ocekuje osim punjenja njihove mreze do vrha?
Cestitkegeronimo je napisao/la:italija definitivno. dozivjet ce veliki neuspjeh jer nece moci da odbrane titulu.![]()
stvarno mislim da talijani nemaju neke sanse za samu zavrsnicu. brzo ce se vratiti kuci.
Da se malo ''citke''harishp je napisao/la:Brazil bi mogao da pukne ko guma.
Najvece razocarenje su Italija i Francuska, a svakako ne Brazil. Velika Argentina i Hrabri Holandezi su svakako glavni favoriti bili i ostali za osvajanje SP-a.harishp je napisao/la:Da se malo ''citke''harishp je napisao/la:Brazil bi mogao da pukne ko guma.![]()
Malo ozbiljniji protivnik i.............. pazi Mello Mevludine..... kaktussssssssssssssssssssssss![]()
P.S vrli @Gengha ...kako je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.