Potraga za fudbalskim skautima

Baninho
Postovi: 11
Pridružen/a: 18 apr 2014, 20:29
Kontakt:

Potraga za fudbalskim skautima

Post Postao/la Baninho » 19 feb 2020, 21:56

Želio bih da objavim neki vid konkursa za fudbalske skaute čiji prostor djelovanja će biti teritorija Bosne i Hercegovine.
Ovo je prilika za sve ljude, prvenstveno one mlade koji žele da uče i napreduju u ovom poslu, za one koji pasionirano prate fudbal i upoznati su sa ligama na našim prostorima. Svi oni koji vjeruju da imaju dara za pronalaženje mladih fudbalskih talenata u svom okruženju sada bi mogli da dobiju šansu da to dokažu i na velikoj sceni.

Radi se o skautiranju posredstvom skauting tima za klub koji duži niz godina nastupa u Superligi Srbije. Prethodno iskustvo sa skautingom nije potrebno. Dovoljna je samo opsesija fudbalom.
Istina, posao je ispočetka volonterskog tipa ali istovremeno prilika da se oprobate na najvišem nivou. Nema boljeg načina da testirate svoje znanje i potencijalno napravite dobar put u izgradnji skauting karijere. Posao ne zahtjeva sedmično više od nekih 7 sati rada, nekada i manje. Vaš primarni posao će biti skauting igrača uživo.

Zašto pristati na ovaj posao?
Prije svega ovo je jedinstvena prilika da se ljudi oprobaju u ovom poslu na najvišem nivou, šansa koja se rijetko pruža. Da se ima direktan uticaj na klub iz najvišeg ranga takmičenja u jednoj zemlji. Šansa da se nauče nove stvari i prošire trenutna znanja o fudbalskoj igri. I prilika da u budućnosti nekome to postane posao kojim će profesionalno da se bavi. U isto vreme ne oduzima previše vremena, svako može pored ovoga da radi i bilo koji posao kojim se inače bavi, bez da skauting utiče na to.

Zamolio bih sve zainteresovane da se jave privatnom porukom na ovom forumu ili na mail [email protected] .

Iskreno se nadam dobrom odzivu jer ovo je potpuno nova stvar i potpuno drugačije gledanje na fudbal na ovim prostorima, kao i prilika za vas da odlučite o sudbini fudbalera sa naših prostora čiji trud i rad u prethodnom periodu sigurno nije bio dovoljno ispraćen i cijenjen.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.