Dzoni WroteColonCuj imaju i 7,8,9,10 kanale Wtf.
Tjeraju te da platis svih 10 jer nikad neces znat na kojem ce kanalu biti koja utakmica.
Imas prvih 5,**** ta utakmica koju si htio gledat je na sestom kanalu,prc.
O bhtelecomu ne zelim ni da trosim rijeci.
Mogu samo reci da su **** ****.
Neko gore iznad napisa kako bi bilo dobro kad bi se pojavio neko ko ti nudi da proberes sebi:
Hocu to,to i to i de mi sracunaj koliko kosta.
Ne treba mi tvsa,tv kakanj,mtv igman,ne treba mi ni 20 pinkova,ni bht ni federalni ni sijaset drugih nazovi kanala koji nemaju veze s mozgom a kamoli nesto kvalitetno u svojoj tzv programskoj šemi.
To ce bit aBd za 10 godina,mozda.
Do tada rushmore tv,hvala i prijatno.
legenda reala WroteColonEvo i BHT 1 se digo na noge da se stane kriminalnom SK u kraj pola Dnevnika su posvetili njihovom kriminalu
Dzoni WroteColonCuj imaju i 7,8,9,10 kanale Wtf.
Tjeraju te da platis svih 10 jer nikad neces znat na kojem ce kanalu biti koja utakmica.
Neko gore iznad napisa kako bi bilo dobro kad bi se pojavio neko ko ti nudi da proberes sebi:
Ne treba mi tvsa,tv kakanj,mtv igman,ne treba mi ni 20 pinkova,ni bht ni federalni ni sijaset drugih nazovi kanala koji nemaju veze s mozgom a kamoli nesto kvalitetno u svojoj tzv programskoj šemi.
sarajevo46 WroteColonlegenda reala WroteColonEvo i BHT 1 se digo na noge da se stane kriminalnom SK u kraj pola Dnevnika su posvetili njihovom kriminalu
Duše drage SK im kriv što ne mogu i neće da obezbijede sportske događaje iz BiH i Evrope na svom kanalu
Toffie WroteColonDzoni WroteColonCuj imaju i 7,8,9,10 kanale Wtf.
Sta tacno pokriva ovaj rushmore tv? Stranica im je sexy af ali ne bih placao za nesto sto nema Engleze i Spance u ponudi.
arelinho WroteColonAko ovako dobru uslugu daju neka peru novac još više.![]()
Mig_Mig WroteColonDa radim vjerovatno bi psovao na njih. Razlog je jednostavan, sa telecom sam u 5godina prosao sito i reseto, uzeli mi na pravdi Boga para i para, uredu otvoreno trziste i onda dodje telemach koji ti za iste pare ponudi 8xbrzi net, 10x bolju ponudu kanala,Unifi,Unifon u roku 24h na licu mjesta u slucaju kvara itd. Ne branim ih, samo pricam realno jer sam prosao oboje. Zao mi je ljudi kojima telecom na neznanje uzima gomilu novca sa tim ugovorima gdje je svaki mobitel minimalno 150KM preplacen a evo vidim da se i PS4 pojavio po cijeni od 799KM,[email protected] pusteni su na EON.u danas tokom.Moto gp.a 2 kanala sa motora i jedan iz Box.a. zanimljivo u svakom slucaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.