PO meni najljepsi travnjak :

TZ_BoY je napisao/la:Evo malo da komentarisemo svjetske stadione tj njihove travnjake , takode da ih usporedujemo sa nasim njivama na kojim se igra PL BiH![]()
![]()
![]()
katalinski je napisao/la:ma imamo mi bolju travu,ali nije na stadionima
Mourinhokilledbarca je napisao/la:TZ_BoY je napisao/la:Evo malo da komentarisemo svjetske stadione tj njihove travnjake , takode da ih usporedujemo sa nasim njivama na kojim se igra PL BiH![]()
![]()
![]()
bez uvrede buraz ali porediš Državu koja ima uređenje tj. španiju i BiH,bilo bi bolje da upoređujemo "kvalitetu" travve u regionu
Admir_Sa je napisao/la:Po onom sto sam vidio na tv-u u nedjelju, teren na Grbavici izgleda ovako
Urban Batalion je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Po onom sto sam vidio na tv-u u nedjelju, teren na Grbavici izgleda ovako
Jesi duhovit.
Admir_Sa je napisao/la:Urban Batalion je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Po onom sto sam vidio na tv-u u nedjelju, teren na Grbavici izgleda ovako
Jesi duhovit.
ajd reci sta sam slagao?
-Paja je napisao/la:Trava na Emiratesu je umjetnicko djelo!
E=mc2 je napisao/la:-Paja je napisao/la:Trava na Emiratesu je umjetnicko djelo!
Umjetničko djelo naravno. Hajd što je umjetničko djelo nego što ima moć veću od deset Torabija. Dovoljno je stati na nju i svaka bolest se liječi a fudbaleri popravljaju svoju igru za 200 posto. Zbog toga Arsenal dominira na emiratima i izdominirat će sve što postoji na ovoj planeti!
A stadion emirates je jedina šansa za spas čovječanstva. Taj stadion je u biti svemirski brod koji će da primi sve arsenalovce i da ih spasi od nadolazeće apokalipse 2012 godine. Kapetan broda će da bude veliki vođa Wenger koji ima da povede svoju vojsku u novu dominaciju. Dominacija nad čitavim univerzumom!
Poklonimo se velikom vođi!
sony_91 je napisao/la:Stadion "Lipik" Mionica
katalinski je napisao/la:ma imamo mi bolju travu,ali nije na stadionima