Ovakav vjernik nije dobio hurmu za iftar. Krajisnici, krajisnici, sram vas bilo.b00t je napisao/la: ↑06 apr 2025, 17:17sto je odpada to je u GFC-u ;D
https://www.facebook.com/share/r/18b1QwdAeK/
E moj Mrso keru mali,kicmu ti treba slomiti picko
gledaj ti njuske :d ko iz pogresnog skretanja
Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Jao objave na FB stranici Bubamare

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tugi plaki GFC , kmee kmee
Prilično je izvjesno koje će se ekipe naći u baražu za Euro. Od drugoplasiranih, otpala je Nizozemska, a potencijalno će i Grčka (ako ne dobiju Švedsku kući) ili rekao bih Rumunija (koja gostuje Ukrajini i teško će do bodova). Dakle, mogući protivnici u baražu su:
1. Kazahstan - tu su jer zapali u tešku grupu s Armenijom koja pravi projekat kao i oni ranije. Malo su ofalili, ali opet pretežak protivnik. Šanse 5:95.
2. Gruzija - jači od nas, znamo ih s Euro 2022., ali vjerujem da bismo imali šanse (barem 30%). Šanse 30:70.
3. Italija - strahovito su pali, što pokazuje i činjenica da su ih Bjelorusi izbacili, ali opet nemamo šanse, jer jednostavno Italija je. Šanse 1:99.
4. Belgija - ovdje smo brat bratu egal, šanse 50:50.
5. Slovačka - čak bih rekao da smo blagi favoriti. Šanse 60:40.
6. Mađarska - egal ili blagi favoriti smo. Šanse 55:45
7. Grčka/Rumunija - Grke bismo prošli glatko, a protiv Rumuna smo blagi favoriti. Grčka 90:10, Rumunija 55:45.
Ne znam da li UEFA pravi šešire u baražu, ali ako bi ovo bili učesnici baraža, nama treba da unutra bude Grčka, a ne Rumunija, da bismo bili nosioci. Ako Grci otpadnu, nismo nosioci i potencijalni protivnici bi bili: Kazahstan, Gruzija, Italija, Rumunija.
Ako Grci ne otpadnu, treba nam da otpadnu Rumuni (te da Srbija ne izvuče baraž umjesto Belgije). U tom slučaju, nama bi potencijalni protivnici bili: Belgija, Slovačka, Mađarska i Grčka. Dakle, sve ekipe s kojima se može igrati.
Samo, ja čisto sumnjam da će Grci okrenuti Švedsku, iako se radi o dvije repke koje su u vrh glave nivo Engleske (nisu ni to sad).
1. Kazahstan - tu su jer zapali u tešku grupu s Armenijom koja pravi projekat kao i oni ranije. Malo su ofalili, ali opet pretežak protivnik. Šanse 5:95.
2. Gruzija - jači od nas, znamo ih s Euro 2022., ali vjerujem da bismo imali šanse (barem 30%). Šanse 30:70.
3. Italija - strahovito su pali, što pokazuje i činjenica da su ih Bjelorusi izbacili, ali opet nemamo šanse, jer jednostavno Italija je. Šanse 1:99.
4. Belgija - ovdje smo brat bratu egal, šanse 50:50.
5. Slovačka - čak bih rekao da smo blagi favoriti. Šanse 60:40.
6. Mađarska - egal ili blagi favoriti smo. Šanse 55:45
7. Grčka/Rumunija - Grke bismo prošli glatko, a protiv Rumuna smo blagi favoriti. Grčka 90:10, Rumunija 55:45.
Ne znam da li UEFA pravi šešire u baražu, ali ako bi ovo bili učesnici baraža, nama treba da unutra bude Grčka, a ne Rumunija, da bismo bili nosioci. Ako Grci otpadnu, nismo nosioci i potencijalni protivnici bi bili: Kazahstan, Gruzija, Italija, Rumunija.
Ako Grci ne otpadnu, treba nam da otpadnu Rumuni (te da Srbija ne izvuče baraž umjesto Belgije). U tom slučaju, nama bi potencijalni protivnici bili: Belgija, Slovačka, Mađarska i Grčka. Dakle, sve ekipe s kojima se može igrati.
Samo, ja čisto sumnjam da će Grci okrenuti Švedsku, iako se radi o dvije repke koje su u vrh glave nivo Engleske (nisu ni to sad).
Popusi Mrso 5 utakmica kazne i 2 hiljade novcano 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vodi Mujo na poluvremenu. U Vitezu su pregorili od zelje a i brdo akumuliranih napravise za 3 4 minute. Sudije bas neujednacene.
- feniksptica
- Kontakt:
Turnindzije nista. Nula- uzeli pare kaskadi i sad ce ih opet bacit u dubiozu a negdje drugo otic prodavat maglu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Najveći smećari u državi što se turnira tiče, a što se ozbiljnog futsala tiče tu nemaju kvaliteta. Rade sa sudijama, dijele pare u osmini finala i slično. Sve u svemu, ko god im iole ozbiljan dođe, ne mogu meda.feniksptica je napisao/la: ↑12 apr 2025, 21:06Turnindzije nista. Nula- uzeli pare kaskadi i sad ce ih opet bacit u dubiozu a negdje drugo otic prodavat maglu.
Baš mi je drago što će ispast, jer je plan bio da prodaju Rami ako prođu. Prošle godine su htjeli Bubamari prodat, ovi ih odbili i natrpali
- feniksptica
- Kontakt:
A sve vjernik do vjernika.
yebote ljudi su uspjeli zgadit raji i turnire i sve..dok dodje polufinale samo razmisljaju o podjeli para. Nigdje sporta.
Svake godine budu natrpani, nadam se da su ih svi procitali i da ce se na turnirima zaustavit.
yebote ljudi su uspjeli zgadit raji i turnire i sve..dok dodje polufinale samo razmisljaju o podjeli para. Nigdje sporta.
Svake godine budu natrpani, nadam se da su ih svi procitali i da ce se na turnirima zaustavit.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Finale Mujo Hrnjica-Rama
Kaskada-Mujo Hrnjica 2:5
Velika Kladusa veceras nece spavati !!!!
Kaskada-Mujo Hrnjica 2:5
Velika Kladusa veceras nece spavati !!!!
-
- Kontakt:
Vjeruj ja sam par turnira upratio neki live prenos je bio, čini mi se oko Bugojna negdje da je bilo, čuvaju x cijelu utakmicu, ne rizikuju s pasovima samo se zadnji i dva beka dodavaju, ljudi ih izviždali. Samo su gore po Krajini baš dobri na turnirima, što jest jest, po Srednjoj Bosni ili oko Sarajeva, da ne govorim Hercegovina (mada dolje ne idu, znaju da ne mogu ništa) ako se pojave bilo gdje, domet im je polufinalefeniksptica je napisao/la: ↑12 apr 2025, 21:42A sve vjernik do vjernika.
Oni ko i onaj Brajce. Dje god dodje klub mu ispadne u prvoj sezoni.
Tesanjci najveca prevara.
Sad ce neki drugi klub oglobit pofinom cifrom, uz njihovu slatkorjecivost i opet do polufinala...
P.S. Osniva se Futsal klub Hadzici !
Sad ce neki drugi klub oglobit pofinom cifrom, uz njihovu slatkorjecivost i opet do polufinala...
P.S. Osniva se Futsal klub Hadzici !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Valjalo bi izbjeci Italiju, Gruziju i Kazahstan u barazu. Protiv ostalih mislim da imamo itekako dobre sanse za plasman.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakva sramota i posjeta u Zenici 

Eh da je bogdo ovakava utakmica u Cazinu
Nek je patriote sramota, da jedna repka koja se bori za prvo mjesto ima ovakvu posjetu!
Eh da je bogdo ovakava utakmica u Cazinu
Nek je patriote sramota, da jedna repka koja se bori za prvo mjesto ima ovakvu posjetu!
Zadnja izmjena: GG3, dana/u 15 apr 2025, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Jos besplatan ulaz...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- superFrankie
- Kontakt:
Polako ljudi kapacitet dvorane je 7500 mjesta tako da malo koji stadion u BiH ima veći kapacitet a kamoli dvorana.
Ovdje ima 2x vise ljudi nego kapacitet pune dvorane u Cazinu.
Ovdje ima 2x vise ljudi nego kapacitet pune dvorane u Cazinu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Da je Ronaldo dosao bilo bi ih 8.000 da se slikaju
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨