Rekonstrukcija stadiona u BiH
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Na ovoj temi je sve u redu bilo dok su stadion Bilino Polje i stadion Kosevo jedini u BiH bili gdje je reprezentacija mogla igrati
Cim je inspekcija Uefe dala svoje zakljucke o NAJPERSPEKTIVOSTI jedinog stadiona u BiH ovdje je nastao haos
Pa ljudi moji nije stadion Grbavica kriva sto je NAJPERSPEKTIVNIJA
Pa molim Vas ljudi do Uefe je
Cim je inspekcija Uefe dala svoje zakljucke o NAJPERSPEKTIVOSTI jedinog stadiona u BiH ovdje je nastao haos
Niko to ne spori.svrakino1921 je napisao/la: ↑19 apr 2020, 22:26Na ovoj temi je sve u redu bilo dok su stadion Bilino Polje i stadion Kosevo jedini u BiH bili gdje je reprezentacija mogla igrati
Isto tako ne moze se preci tek tako preko toga da je najbolji u regionu, a mislim da i ti to znas napisati. Tu pocinje problem i navlacite na sebe gnjev. Treba biti realan
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Smarate. Šta bi bilo da imate stadion poput onog Mariborovog ili Olimpijinog, pa ne bi se s vama moglo pričati. Ovo su sve rupe jedna do druge u BiH i tu prestaje sva priča. Trening centar u Zenici je jedini "stadion" koji se može nazvati normalnim, sve ostalo je smiješno i žalosno. Izađite malo iz ove naše rupe, pa se vratite i skontajte gdje živite i čime se dičite.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
I ja gledam i čudim se šta se ovde piše. U čitavoj državi tri i po polutribine i oni se svadjaju čiji stadion je bolji.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑22 apr 2020, 22:37Smarate. Šta bi bilo da imate stadion poput onog Mariborovog ili Olimpijinog, pa ne bi se s vama moglo pričati. Ovo su sve rupe jedna do druge u BiH i tu prestaje sva priča. Trening centar u Zenici je jedini "stadion" koji se može nazvati normalnim, sve ostalo je smiješno i žalosno. Izađite malo iz ove naše rupe, pa se vratite i skontajte gdje živite i čime se dičite.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Šta je reći za to? Bruka vala šta rade, i sa Čelikom i sa Bilinim.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Je li ovo 100% slika napravljena ovih dana?
Ovdje ko da od prekida lige u martu niko krocio nije da nesto uradi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa vjerovatno da jeste čim je na portalu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa i nije kročio niko.
Seoska varalica je raskinuo ugovor za održavanje s Albom.
Seoska varalica je raskinuo ugovor za održavanje s Albom.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Boze sacuvaj budale covjeka.
Mora neko sto prije bar probati nesto da uradi jer ako se natovari ona bolest trave sve se mora skidati i raditi ispocetka ko sto je Crvena zvezda. To kad se pojavi na jednom dijelu terena mozes se halalit sa cijelim terenom.
Mora neko sto prije bar probati nesto da uradi jer ako se natovari ona bolest trave sve se mora skidati i raditi ispocetka ko sto je Crvena zvezda. To kad se pojavi na jednom dijelu terena mozes se halalit sa cijelim terenom.
Kad je uništeni teren od 2 mil KM najmanji problem onda znaš koliko je sati.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Pa ne bi ozbiljni evropski klubovi svoje terene mijenjali svake godine do dvije najviše, ovaj teren je dotrajao već odavno i vakat ga je opet mijenjati bez obzira koja ga firma održava i na koji način jednostavno i teren ima svoj rok trajanja.
Meanwhile....

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kontrasviju
- Kontakt:
Sramota.

Ako se nešto ne uradi u skorije vrijeme, "završeno" je sa ovim terenom.
1921
@JonSnow sve mi je jasno, nazalost. Jbg, bar trebaju probati kad su vec uyebali svojim odlukama, ali slusao sam ja tog vaseg gradonacelnika jednom na N1. Pricao i o vama tad. Vidis na njemu da ga boli djon, ono reda radi odgovori. Konj.
@Asimetric sve to stoji, ali protiv Radnika u februaru ili kad vec ono npr. teren bio odlican. Znaci on jos moze izdrzati samo ga mora neko koliko-toliko odrzavati. Ne moraju biti one lijepe sare kad se pokosi i to, ali da nema ovako fleka i dijelova gdje nema trave bukvalno to moraju paziti.
@Asimetric sve to stoji, ali protiv Radnika u februaru ili kad vec ono npr. teren bio odlican. Znaci on jos moze izdrzati samo ga mora neko koliko-toliko odrzavati. Ne moraju biti one lijepe sare kad se pokosi i to, ali da nema ovako fleka i dijelova gdje nema trave bukvalno to moraju paziti.
Pa problem je što se tih fleka jako teško riješiti, mislim da je Partizan imao istu situaciju sa ovim ružnim flekama i Zvezda isto i morali su raditi nove terene ako se ne varam. Na Grbavici je bolja situacija jer je hibridna trava nisam siguran u kojem procentu je omjer prave i plastične trave ali u svakom slučaju je puno bolja opcija i duže će trajat.LjoZee je napisao/la: ↑25 apr 2020, 23:06@JonSnow sve mi je jasno, nazalost. Jbg, bar trebaju probati kad su vec uyebali svojim odlukama, ali slusao sam ja tog vaseg gradonacelnika jednom na N1. Pricao i o vama tad. Vidis na njemu da ga boli djon, ono reda radi odgovori. Konj.
Naravno da ga boli ****.LjoZee je napisao/la: ↑25 apr 2020, 23:06@JonSnow sve mi je jasno, nazalost. Jbg, bar trebaju probati kad su vec uyebali svojim odlukama, ali slusao sam ja tog vaseg gradonacelnika jednom na N1. Pricao i o vama tad. Vidis na njemu da ga boli djon, ono reda radi odgovori. Konj.
On je samo jedan u nizu SDA štakora i njemu Zenica i Čelik ništa ne znače.
On, njegova bivša stranka i njihovi glasači su razlog što sam otišao iz Zenice i iz BiH.
OT
Ukoliko se nešto ne poduzme oko terena, jasno je da se ni baraž neće moći igrati na BP.
Sada je pitanje koliko je realno očekivat da se Grbavica do tad dovede u red.
@Asimetric nisam za Partizan upoznat, ali znam da je Zvezdi se pojavila nekakva bakterija na jednom dijelu i to nesto brzo kad su postavili novi teren. I zbog tog jednog dijela morali su komplet sve skidat i opet raditi. Bitno je samo redovno odrzavati kako treba. Alba radi odlican posao i za nas pomocni i za glavni. Pred svaki trening tj. svaki dan oni pomocni pripremaju. Bas sam se zadesio jednom sat vremena prije pocetka ljudi maksimalno profesionalno rade sa tim masinama i stvarima. I onda ti dodje ovaj u Zenici i ukine ugovor sa takvom firmom...
Ne moze se to odrzavati sa nekim obicnim masinama i sta ja znam.
@JohnSnow on je tad mrtav hladan spominjao kao da je predlagao neko gasenje pa ponovno uspostavljanja kluba. Boze sacuvaj, isto da je ponosan na tu svoju ideju koje se sjetio, a ta opcija se ne razmatra dok bas vidis da nema nikakvog rjesenja. On na prvim preprekama vec okrenuo tu pricu.
Ne moze se to odrzavati sa nekim obicnim masinama i sta ja znam.
@JohnSnow on je tad mrtav hladan spominjao kao da je predlagao neko gasenje pa ponovno uspostavljanja kluba. Boze sacuvaj, isto da je ponosan na tu svoju ideju koje se sjetio, a ta opcija se ne razmatra dok bas vidis da nema nikakvog rjesenja. On na prvim preprekama vec okrenuo tu pricu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ekstra taman ce oprat jos para dok novi travnjak postave 

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.