Pomozimo zajedno Julijanu

julijan
Postovi: 1
Pridružen/a: 18 jan 2015, 21:20
Kontakt:

Pomozimo zajedno Julijanu

Post Postao/la julijan » 19 jan 2015, 19:51

Devetnaestogodišnji Julijan Bogdanović je svoju košarkašku karijeru u poslednje dve godine uspešno gradio u češkom Brnu, gde je pokazao talenat i željno iščekivao da napravi i novi korak napred.
slika
Međutim, njegov dolazak u rodni Kragujevac krajem oktobra pokazao se kobnim. On je tada bio žrtva fizičkog napada grupe hulihana iz tamošnjeg naselja Bagremar, koji su najpre obarali kontejnere u centru grada, a onda iz dosade napali Julijanovog druga. Julijan je skočio da pomogne drugu, a epilog je sledeći:

Doživeo je teške povrede desnog oka, pa je na tom oku ostao potpuno slep!

slika

U decembru je imao prvu operaciju na VMA, nakon koje je konstatovano da je neophodna hitna druga operacija na klinici u Belgiji, čuvenoj po uspešnom rešavanju oftamoloških problema, gde se Julijan trenutno i nalazi s majkom. Prva operacija prošla je dobro i, prema rečima Julijanovog oca Slađana Bogdanovića, njemu je na ovom oku vraćen periferni vid, to jest ponovo razlikuje svetlost od tame. Na žalost, ovo je tek početak lečenja.

''Živim sa roditeljima, starijim bratom i mlađom sestrom. Roditelji nisu u situaciji da mi priušte po 6.000€ za troškove svake operacije (ona košta 3.700€ plus troškovi boravka 400€/dan, prevoz za mene i majku 600€, smeštaj pet dana po 60€ (ukupno smeštaj 600€). Moji roditelji su rešili da prodaju našu porodičnu kuću, ali za ovako kratak rok to jednostavno nije ni teoretski moguće.

Molim Vas da mi shodno Vašim mogućnostima pomognete donacijom da sakupim novac koji mi je potreban za ove operacije (planirane su četiri operacije). Ne mogu a da Vam ne saopštim da mi je velika želja da mi se vid vrati u što je moguće boljem stanju i da bih voleo da nastavim da gradim, nadam se, uspešnu karijeru kao košarkaš, ali sam u tome ometen ovim nemilim događajem'', stoji u Julijanovom apelu za pomoć na Fejsbuku.

Svi oni koji su mogućnosti da doniraju novčana sredstva, to mogu da učine putem sms poruke ili tekuceg racuna.

TXT JULIJAN na broj 091810700 Cena:1 KM
Ili ko ima mogucnost da uplati na dinarski racun
205-9011004199744-42 (dinarski račun na ime Julijan Bogdanović)

HVALA SVIMA!
https://www.youtube.com/watch?v=UkZ3DP-7Y0k

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.