Copa America 2019
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Bogami ovi ne gledaju ništa drugo već samo gdje je Messi i samo njemu dodaj. Pa ne može tako, nit će on moći nit će ko drugi.
anonymousHD je napisao/la:Dajte mu Zlatnu loptu. Kraj. Gotovo.
Jok, ovome će hehe.
https://gfycat.com/pettyspotlessafricancivet
Du bist eine Bitch, Baby, nix mit Bella.
leorey je napisao/la:Odskocila lopta sta se palite halasi hehe
jel ovo na grbavici igraju

volim skijat volim sankat
nemam skija nemam sanka
nemam skija nemam sanka
TonySosa je napisao/la:let3 je napisao/la:Derdiyok je napisao/la:E moj Lionele, šta si dočekao, da se forumašima moraš dokazivati.
Misliš na ovog Lionela![]()
Blago tupi pogled koji govori Yebite me ako znam šta radim ovdje![]()
Jel ovo ona sa cuvenog Anfilda sto bi reko Spaho?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Ove nove lopte previse odskacu
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
mirgerr je napisao/la:TonySosa je napisao/la:let3 je napisao/la:
Misliš na ovog Lionela![]()
Blago tupi pogled koji govori Yebite me ako znam šta radim ovdje![]()
Jel ovo ona sa cuvenog Anfilda sto bi reko Spaho?
Da, stavio ruku na glavu kako bi bolje čuo huk sa tribina.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Kad odu dalje i izbace Brazil.
Konačno Kun poslije bar 5 promašenih zicera.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Eh da Messi ima UEFU ko Rona pa malo da zaplače, a ovi Švicarsku ili Vels ponude u polufinalu 

MES QUE UN CLUB!
Ibrahim Šehić, Eldar Ćivić, Adnan Kovačević, Elvis Sarić, Edin Višća & Robert Prosinečki = propast bh. reprezentativnog fudbala.
Lula je donosio ploču na kojoj je objašnjavao kako treba igrati - izjavio je Medunjanin.
Ibrahim Šehić, Eldar Ćivić, Adnan Kovačević, Elvis Sarić, Edin Višća & Robert Prosinečki = propast bh. reprezentativnog fudbala.
Lula je donosio ploču na kojoj je objašnjavao kako treba igrati - izjavio je Medunjanin.
Kakva taktika Scalonija tokom ovih grupnih utakmica. Mudro je išao na to da se upari sa Venecuelom.
Kako sad mogu Dybala i Messi igrati zajedno.
Skaloni vizionar.
Skaloni vizionar.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Derdiyok je napisao/la:Kakva taktika Scalonija tokom ovih grupnih utakmica. Mudro je išao na to da se upari sa Venecuelom.
Ako se ikad desi da taj fudbalski mag sa tvog avatara napusti Barcu, mislim da je Scaloni jedini pravi izbor.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
**** majku, odoše na Venecuelu.
A Kolumbija kao prvoplasirana sa devet bodova na Čile ili Urugvaj.
A Kolumbija kao prvoplasirana sa devet bodova na Čile ili Urugvaj.

Remember, remember the 5th of November.
mirgerr je napisao/la:Ako se ikad desi da taj fudbalski mag sa tvog avatara napusti Barcu, mislim da je Scaloni jedini pravi izbor.
Pa napustio nas je davno.

Derdiyok je napisao/la:mirgerr je napisao/la:Ako se ikad desi da taj fudbalski mag sa tvog avatara napusti Barcu, mislim da je Scaloni jedini pravi izbor.
Pa napustio nas je davno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.