Hajmo nasiiii
Yebo im vincek majku odvratnu zutu
Auu sto sam ocejfio

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
ma potrosili se ljudi igrali su 45 minuta iznad svojih mogucnosti i na kraju nisu mogli do pobjede
Chokali su i fudbaleri u Rusiji na SP.
Sad kad se hrvati uzdignu pa pomisle da ce uzet zlatolegenda reala je napisao/la: ↑18 jan 2020, 22:12ma potrosili se ljudi igrali su 45 minuta iznad svojih mogucnosti i na kraju nisu mogli do pobjede
Pa nista nije nemoguce, nije odavno bilo izjednacenije prvenstvo.Salih1984 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 22:13Sad kad se hrvati uzdignu pa pomisle da ce uzet zlatolegenda reala je napisao/la: ↑18 jan 2020, 22:12ma potrosili se ljudi igrali su 45 minuta iznad svojih mogucnosti i na kraju nisu mogli do pobjede![]()
ma realno su jaci od ove Njemacke sad dali su za zlato vidjecemo ja mislim da nisu i da su upali u ovu drugu stranu zrijeba ne bi ni usli u polufinaleSalih1984 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 22:13Sad kad se hrvati uzdignu pa pomisle da ce uzet zlatolegenda reala je napisao/la: ↑18 jan 2020, 22:12ma potrosili se ljudi igrali su 45 minuta iznad svojih mogucnosti i na kraju nisu mogli do pobjede![]()
Jel sad prvi iz grupe od hrvata igra sa drugim iz grupe od norvezanalegenda reala je napisao/la: ↑18 jan 2020, 22:16ma realno su jaci od ove Njemacke sad dali su za zlato vidjecemo ja mislim da nisu i da su upali u ovu drugu stranu zrijeba ne bi ni usli u polufinaleSalih1984 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 22:13Sad kad se hrvati uzdignu pa pomisle da ce uzet zlatolegenda reala je napisao/la: ↑18 jan 2020, 22:12
ma potrosili se ljudi igrali su 45 minuta iznad svojih mogucnosti i na kraju nisu mogli do pobjede![]()
mislim da je tako Spanija i Hrvatska ce igrati za prvo mjesto i izbjegavanje vjerovatno Norveske imace i ta tekma znacaja
Ko pobjedi tu utakmicu ima velike sanse za finalelegenda reala je napisao/la: ↑18 jan 2020, 22:19mislim da je tako Spanija i Hrvatska ce igrati za prvo mjesto i izbjegavanje vjerovatno Norveske imace i ta tekma znacaja
Otprilike, svi će željeti u polufinalu na Sloveniju/Portugal koliko god da su se oni pokazali na ovom Euru ipak nemaju iskustvo tako velikih utakmicaSalih1984 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 22:24Ko pobjedi tu utakmicu ima velike sanse za finalelegenda reala je napisao/la: ↑18 jan 2020, 22:19mislim da je tako Spanija i Hrvatska ce igrati za prvo mjesto i izbjegavanje vjerovatno Norveske imace i ta tekma znacaja![]()
'I tako je u svoj toj zafrkanciji krenulo. Sad, tko je i kad ispalio Kauboji? Uh, ma stvarno se ne sjećam. Balić je imao hrpu ideja, možda su sve pokrenuli Dominiković ili Metličić? Znam samo da smo stvarno bili kao kauboji, svi šareni, pola opreme nismo imali, a u natjecanje smo uletjeli i kroz njega proletjeli kao na konjima. Bio je to pravi kaubojski prepad, kao u filmovima. Kad bolje razmislim, više smo bili Indijanci nego kauboji...', kaže uz osmijeh Šola
Ako se ne varam s Prokopom,Njemci zadnja 3 prvenstva nisu medalje uzeli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.