Jos par zajebancija na njegov racun i lik ce pocet sam sa sobom diskutovat. Uostalom to radi i kad gleda tekmu, pa je navikao
English Premier League
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
🌟
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mali throwback na utakmicu koja je tada hajpana kao ključna u utrci za titulu

Eh koliko je puta u Unitedu trebao tako dobit otkaz.
Nacekat ces se drug
🌟
Jos da dodje u Arsenal i sve je proso u Londonu. Bas bih htio da on i Wenga negdje zajedno analiziraju na tvu. Brijem da bi to bilo najjace kaj postoji
. Al prije neka Arsenal jos raskopa do kraja, pa moze u mirovinu.

ARSENAL4ever
Metoda forumasa Jackk-a se cini dobrom. Postovi u vrijeme dok djeca spavaju. U miru.
Znači treba dobiti Wolsberger, Fulam i Burnley i sve 5? Pa njih ću i ja dobiti.
Propali Kmečavi trener nema više šta tražiti na najvišem nivou. Neka se vrati u Portugal, preuzme Famalicao i uživa.

Propali Kmečavi trener nema više šta tražiti na najvišem nivou. Neka se vrati u Portugal, preuzme Famalicao i uživa.

Samo jedan klub, Samo jedan grad, VELEZ MOSTAR za tebe zivim ja
To je i dalje moj klub. I dalje patim kada nam ne ide, srećan sam kada nam ide dobro. Kada govorim o Arsenalu uvijek govorim - mi, mi, mi", rekao je Venger.
To je i dalje moj klub. I dalje patim kada nam ne ide, srećan sam kada nam ide dobro. Kada govorim o Arsenalu uvijek govorim - mi, mi, mi", rekao je Venger.
Problem je sto ce Kane otic ako ovaj ostane. Levy nije glup, radije ce otpisat 30M eura nego pustit da sve ode u qrac.
Bar se nadam.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Samo naivan insan ocekuje da ce i Son i Kane ostati. Tottenhem mora isplatiti stadion, a upravo im je isti godinu dana bio prazan sa nula prihoda. Na to sve, Tottenham je ulozio ovo ljeto u ekipu, jer su vjerovatno pucali na visoko sa Murinjom, ali im se sve obilo o glavu.
Sad su u situaciji da im Evropa moze iskliznuti iz ruku skroz, bez ikakvih prihoda od ulaznica, i milijardu duga za stadion
Sad su u situaciji da im Evropa moze iskliznuti iz ruku skroz, bez ikakvih prihoda od ulaznica, i milijardu duga za stadion
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kad su bili bodovno izjednačeni sa Sitijem rekao je da nisu spremni za titulu, a sada kada zaostaju 10 poena izjavi da nije ništa gotovo?!?
Kakve psihološke igre igra Ole da li neko razume čisto da mi pojasni??
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kad na FM posaljes Assistant Managera da ide na presicu

Tako moj izjavi da je glavni kandidat za titulu Bolton koji je u tom treuntku bio 24. sa 5 bodova u 18 kola.
🌟
- feniksptica
- Kontakt:
Kakav odron od sudije..Sramota.. nivo PLBiH
Plavo oko plakalo je.
Dva poraza u derbiju a ipak titula.
Dva poraza u derbiju a ipak titula.
Sta je bilo?
Švabo nije budala!
Para buši gdje burgija neće!
... hajd mi samo objasni kako da sutnem loptu ako me potpetljas kukom?
Para buši gdje burgija neće!
... hajd mi samo objasni kako da sutnem loptu ako me potpetljas kukom?
Ovoj neznalici Rudiger i Alonso postali nezamjenjivi. Vracaj IQa!
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- wadethegreat
- Kontakt:
I prosle godine su isti bili pa znamo kako Liverpool prodje 

War is peace. Freedom is slavery. Ignorance is strength.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kiksevima golmana Liverpoola, uvertira za 2021. godinu

Vrati pare HASANE!
Rent Free - To live in the head of someone that can’t stop thinking about you or anything to do with you.
Rent Free - To live in the head of someone that can’t stop thinking about you or anything to do with you.
Šta rade ovako slabe i prosječne ekipe poput Čelzija najboljoj Španskoj ekipi..
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.