Što je najgore i Antony neće biti puno jeftiniji za Utd. Do 50 mil je ok cifra, ali teško će ga Ajax dati ispod 60 nakon ove rasprodaje kod njih.

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Dogovoren Bergwijn u Ajax, vidjet ćemo sad.Poligon10 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 23:18Raphina je top igrač i bio bi prava pljačka da je Leeds ispao, ali u ovoj situaciji je ipak previše para za njega. Ne znam ni ko bi sad istresao ove pare kad je on u pitanju !? Barca nema, Tottenham vjerovatno neće jer su već dobro trgovali i ostaju Chelsea i Arsenal koji bi se mogli "pobiti" ako budu htjeli zadirati duboko u džepove.
Što je najgore i Antony neće biti puno jeftiniji za Utd. Do 50 mil je ok cifra, ali teško će ga Ajax dati ispod 60 nakon ove rasprodaje kod njih.![]()
Michael Owen :
I’m still struggling to understand why Sadio Mane would leave Liverpool for Bayern Munich but he’s been an outstanding player, given great service and will go down as a club legend.
Nije Livci htio dati veliku platu, glupost ali hajde. Sretno Maneu, nadam se da će drugi moći igrati presing kao on, fizička zvijer. Dosta se popravio u vrhu napada, na krilu je bio malo oslabio.
Ma tako je, to je to.
I meni je čudno da nisu htjeli dati veću platu a po važnosti za tim je odmah uz Salaha.
Iz istog razloga zbog kojeg je isti taj Owen zamjenio isti crveni dres sa bijelim u Madridu. Zovu jednog od najvećih svjetskih klubova (u koje spada i Bayern) teško je odoliti.
Pa kad se istresaju ogromne pare na engleske panjeve tipa megvajer, Rahim, gerlis, sanco, kerol i slični koji ima mali milion, što ne bi mogli i ovog probati prodati, a uostalom sigurno da ima čvrst važeći ugovor sa Leedsom i važan im je igrač, pa ako ga neko hoće nek plati.
Liverpoolovo najjače oružje je ubitačan napad, a taj ubitačan napad je bio ubitačan zahvaljujući salahu i maneu- i spravom se može reći da je najja i dio tima se oslabio odlaskom manea. sad nova pojačanja da li će se uklopiti vidjecemo - dijaz mi djeluje da je klasa ispod Manea, jota je svakako veoma dobar alternativa da se odmore glavni igraci, ali ne i kalibar da bude nosilac ekipe koja napad titulu. Salah je u zadnjoj godini ugovora svakako će biti turbulentno, mada sam ja ubjedjen da će nova špica iz benfike biti veoma dobar i da će igrati važnu ulogu iduće sezone.
Liverpulovo najace oruzje je Virgil, koji je transformisao ekipu od granicnog tima za 4 mjesto do tima koji ide na 90+ boba. Sto je lebron u nba to je virgil u defanzivi.Sport90 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:37Liverpoolovo najjače oružje je ubitačan napad, a taj ubitačan napad je bio ubitačan zahvaljujući salahu i maneu- i spravom se može reći da je najja i dio tima se oslabio odlaskom manea. sad nova pojačanja da li će se uklopiti vidjecemo - dijaz mi djeluje da je klasa ispod Manea, jota je svakako veoma dobar alternativa da se odmore glavni igraci, ali ne i kalibar da bude nosilac ekipe koja napad titulu. Salah je u zadnjoj godini ugovora svakako će biti turbulentno, mada sam ja ubjedjen da će nova špica iz benfike biti veoma dobar i da će igrati važnu ulogu iduće sezone.
Duljević ››› Mane.
Finale AKN i kvalifikacije za SPharden je napisao/la: ↑23 jun 2022, 15:07Dva beka i Virgil prodase finale, jedan bek izisao na pressing bezveze 80 metara od gola, drugi zaboravio da mora igrati odbranu, a Virgil se naguzio ko prime Lana Rhoades.
Mislim da je glavni razlog ne davanja Maneu ono sto je trazio jest sto on i Salah ne mogu vise ni u istom safu biti, ne podnose se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.