To je to
Ni poneki trofej nije vrijedan silovanja mozga njegovim fudbalom
1-0 i onda gledas svoju ekipu u 16rcu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
To je to
Završi citat druže do krajaZonked je napisao/la: ↑14 jan 2021, 00:36Mark Clattenburg: “Klopp sounds like a hypocrite if he is suggesting United's players are looking to win penalties. The likes of Mo Salah and Mane are just as capable of employing similar tactics.”
“He is wrong to suggest there is an aura around United that sees them given favourable decisions.”
![]()
Moj frame ti jasno govori da tvoja tvrdnja "igranje otvorenim dlanom" nije bilo
Ako je citat "mnogo drugaciji" od ovog sto sam ja postavio izvoli postavi da vidimoSad postavljas citat bivseg sudije koji je mnogo drugaciji i govori mnogo vise, ali svjesno brises dijelove istog??
Kakve su to poluistine, manipulacije, smutnje
Ha ha ha, znaci sam sudac je priznao da su kroz pritiske i ostale necasne radnje dobijali povlasten status.Brokula je napisao/la: ↑14 jan 2021, 01:28Cuj tvoj frame bitan, a mogao si zaustavit u bilo kojem momentu
Cijeli citat:
Mark Clattenburg on Klopp:
“He does not like losing, he never has. He gets prickly. But he is wrong to suggest there is an aura around United that sees them given favourable decisions.
There used to be when Fergie was there, but that has eased massively since he left.
Pa ti ovdje odbijas postaviti video, a ocito zelis da stvoris iskrivljenu sliku kacenjem te slike koja nije ni blizu realnosti, bas kao i citat Klatenburga
feniksptica je napisao/la: ↑14 jan 2021, 01:01Jebote pa covjek mora da je politicar. I to neki na jacoj funkciji kako pokusava manipulirati
A nemas video
Pa postavi ti, yebo te video i sto si zapeo na njega. Kad nece on, postavi ti i dokazi svoju tvrdnju, a ne razapeo diskusiju na 5 stranica jer si ti trazio nekakav video, a ovaj nece da ga postavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.