Pa ko je Anderson
Gdje igrao taj?
Koju funkciju obnaša?
Kako mu je tekao dosadasnji dio karijere?
Ne razumijem o kome se radi?Jel to nije onaj Andrrson iz Manchestera ?
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Pa ko je Anderson
Jedan moli Boga da ode u Real, drugi nedokazan u klubu sa ambicijama. Mirise mi na novog Kalvina Phillipsa.
Pa i da ostane Rodri, Arsenal i dalje ima najbolji vezni red u ligi. Ko misli da će Rodri odraditi barem 70% sezone kao što je odradio svjetsko, taj nije dobar sa glavom.Marsal je napisao/la: ↑05 avg 2026, 11:53Stavljaju Rodrija u jednačinu a frajer obilazi kuće po Aravaci i Valdebebasu.
Anderson nije minute odigrao još na većem nivou od midtable tima ali već je bolji od Brune koji iza sebe ima nekoliko kampanja u LP i redovan je učesnik velikih reprezentativnih takmičenja.
Ok.
Čak nemam ništa protiv. Budite vi bolji kao i prošle godine što ste bili bolji na svakoj poziciji.
Zašto bih trolao? Osim Rice-a koji je u usponu, ali još nije na nivou Brune Fernandesa i ostalih , ne vidim igrača u sredini Arsenala, za kojeg možemo reći da je bolji od Kovačića ili da je imao bolju karijeru od njega. Kažem, Declan Rice je tek u poziciji da pokaže šta zna. Ali Kova je igrao u Intera, Reala, Chelsea i Citya, 5 puta osvojio LP sa tri različita kluba, osvojio sve lige hm....
Fali neki Argentinac
Hoćemo ciganiju, nećemo fašiste i naciste
Ne gotivim ga nimalo kao osobu. Klosar bio i ostao. Ali cu progutati i to, jer realno sa njim se dobija dimenzija vise u igri.denimen99 je napisao/la: ↑05 avg 2026, 18:04Što odjednom gunnersi gotive Vinija, nema više rasizma, uvreda, kao on sam traži, provocira, odjednom Vini brazilski gospodin hahaha. A sutra kada se ne desi transfer, rasizam ce opet pokazati svoje pravo lice.
Gdje god da Vini završi, baila druže moj i udri nejač