Ma Palace je tu negdje sa Cityem nezgodni do bola
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Znao sam da ces to zalijepit jer ti je to opsesija nekom suknut kao 
Pa jesam rekao posrecilo se gol iz kornera i odbijanac, bezveze igra mimo prvih 10 minuta klasicni Arsenal.
Pa jesam rekao posrecilo se gol iz kornera i odbijanac, bezveze igra mimo prvih 10 minuta klasicni Arsenal.
Taj ce mmogim napadacima muke zadavati, brutalan igrac
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Meni opsesija šuknuti, a tvoja očigledno Arsenal. Ne daj se.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Fenomenalan je bio citavu utakmicu, dijagonale su mu na nivou veznjaka

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bgm večeras samo šal, a možda i u narednom periodu.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

Kao i inače.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Arsenal sjajan večeras protiv odličnog Palasa, pogotovo dvojac Žesus-Zinčenko. Kvalitetom su i prošle godine bili top 4 ali su sudije pogurale Totenhem(omiljeni tim sudijske organizacije u Engleskoj). Ove godine će opet sudije da budu problem(onaj žuti za Džaku je bezobrazluk) ali mislim da imaju previše kvaliteta da ih to zaustavi na putu za Ligu Prvaka a ni titula nije nemoguća misija.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Bit će iznenađenje sve osim titule.DRHAUSE je napisao/la: ↑06 avg 2022, 00:31Arsenal sjajan večeras protiv odličnog Palasa, pogotovo dvojac Žesus-Zinčenko. Kvalitetom su i prošle godine bili top 4 ali su sudije pogurale Totenhem(omiljeni tim sudijske organizacije u Engleskoj). Ove godine će opet sudije da budu problem(onaj žuti za Džaku je bezobrazluk) ali mislim da imaju previše kvaliteta da ih to zaustavi na putu za Ligu Prvaka a ni titula nije nemoguća misija.
-
- Kontakt:
Daj 30 boljih napadaca od zesusaDRHAUSE je napisao/la: ↑06 avg 2022, 00:31Arsenal sjajan večeras protiv odličnog Palasa, pogotovo dvojac Žesus-Zinčenko. Kvalitetom su i prošle godine bili top 4 ali su sudije pogurale Totenhem(omiljeni tim sudijske organizacije u Engleskoj). Ove godine će opet sudije da budu problem(onaj žuti za Džaku je bezobrazluk) ali mislim da imaju previše kvaliteta da ih to zaustavi na putu za Ligu Prvaka a ni titula nije nemoguća misija.
DRHAUSE uvijek bio kvalitetan forumas i pisao cinjenice. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Ričarlison
Verner
Vlahović
Nkunku
Leao
Osmineh
Abraham
Jonathan David
Gerrard Moreno
Depay
Charles De Kateleare
Alexander Isak
Scamacca
Ekitike
Duvan Zapata
Julian Alvarez
Correa
Broja
Sardar Azmoun
Musa Dembele
Mitrović
Arnaud Kalimuendo
Mislim da s jednim od ovih momaka ne bi bila ni upitna titula. Ovako se moraju nadati da će im Jesus donijeti titulu.
Verner
Vlahović
Nkunku
Leao
Osmineh
Abraham
Jonathan David
Gerrard Moreno
Depay
Charles De Kateleare
Alexander Isak
Scamacca
Ekitike
Duvan Zapata
Julian Alvarez
Correa
Broja
Sardar Azmoun
Musa Dembele
Mitrović
Arnaud Kalimuendo
Mislim da s jednim od ovih momaka ne bi bila ni upitna titula. Ovako se moraju nadati da će im Jesus donijeti titulu.
Realnost je da arteta treba dobit nogu ne izboril top4.
Vece sanse dajem kokama i topnicima za top4 nego li plavcima al opet treba vidjet kako ce ova pojacanja kod mojih se pokazat. Mozda okrenem pricu kroz par kola
Pool
City
Tottenham
Arsenal
Celsi
United
Tim redoslijedom
Alonso ide u barcu, mislim da ce bit u top3 beka u La Ligi
Vece sanse dajem kokama i topnicima za top4 nego li plavcima al opet treba vidjet kako ce ova pojacanja kod mojih se pokazat. Mozda okrenem pricu kroz par kola
Pool
City
Tottenham
Arsenal
Celsi
United
Tim redoslijedom
soxx je napisao/la: ↑06 avg 2022, 09:52Realnost je da arteta treba dobit nogu ne izboril top4.
Pool
City
Tottenham
Arsenal
Celsi
United
Tim redoslijedom

Potpisujem
Liverpool FC / NK Jedinstvo Bihać
"I think that when everyone is pulling in the same direction, you can move mountains."
Crazy Legs
"I think that when everyone is pulling in the same direction, you can move mountains."
Crazy Legs
- wadethegreat
- Kontakt:
Solidan Arsenal skolska pobjeda u gostima.
Malo je gol visio jedan period i moglo je drugacije zavrsiti ali izdurase.
Presing bio odlican vecinu tekme Jesus na pocetku odlican kasnije malo izblijedio.
Zinchenko ce biti veliko pojacanje nevjerovatno kako Pepovi igraci takticki i tehnicki dobro izgledaju..
Saka je zvjer.
Ipak iskreno i pored tesko gostovanja ocekivao sam malo vise ali tek je prva tekma a Arsenal se znao tu vise puta okliznuti.
Da vidimo danas na kojem su nivou Tottenham i Celzi trenutno..
Malo je gol visio jedan period i moglo je drugacije zavrsiti ali izdurase.
Presing bio odlican vecinu tekme Jesus na pocetku odlican kasnije malo izblijedio.
Zinchenko ce biti veliko pojacanje nevjerovatno kako Pepovi igraci takticki i tehnicki dobro izgledaju..
Saka je zvjer.
Ipak iskreno i pored tesko gostovanja ocekivao sam malo vise ali tek je prva tekma a Arsenal se znao tu vise puta okliznuti.
Da vidimo danas na kojem su nivou Tottenham i Celzi trenutno..
Mislim da slika Chelsea danas neće biti u potpunosti realna, pošto će tu biti još pojačanja, drugačije će to izgledati kad se zakuha sezona.
Ali opet sve osim rutinske pobjede protiv kiki bombona bi bilo razočarenje.
Ali opet sve osim rutinske pobjede protiv kiki bombona bi bilo razočarenje.
I have to return some videotapes
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.