Virtu4l je napisao/la:Kakav crni povratak, daleko je to kilometrima...
Ne kvari zabavu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Trasimaco je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Kakav crni povratak, daleko je to kilometrima...
Ne kvari zabavu.
Virtu4l je napisao/la:Trasimaco je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Kakav crni povratak, daleko je to kilometrima...
Ne kvari zabavu.
Ma sjećam se istih priča tamo negdje u novembru, nakon serije od par pobjeda, između ostalih i pobjede nad Chelsea, pa su ih kasnije neki Stoke i Wigan spustili na zemlju. Imali su takvih izleta i prošle godine, tri-četiri pobjede za redom i odmah borba za titulu, napad na sve trofeje, pa na kraju ostade Europa League.
Virtu4l je napisao/la:Kako idu te pripreme za Spartu iz Praga? Sad će tekma, za 7-8 dana.
Virtu4l je napisao/la:Kako idu te pripreme za Spartu iz Praga? Sad će tekma, za 7-8 dana.
ja.neron je napisao/la:SVI BENITEZOVI TRANSFERI
Phill Jackson je napisao/la:sjajni lucas starter za brazil,u zadnje vrijeme sam previse ponosan na njega
zaboravila si kellya dodat,i njega sam dosta hvalio pa mi sad vraca,jos samo da gogo proradi,a ako se to kojim slucajem ne desi uvijek je tu ponytail da popravi stvar..ima da zdusno navijas za lucasa u subotu inace nikad vise necemo skupa tekmu gledatLily je napisao/la:Phill Jackson je napisao/la:sjajni lucas starter za brazil,u zadnje vrijeme sam previse ponosan na njega
Dobro, zna se ko su tvoja djeca i velike ljubavi: Lucas i Gogo.![]()
Al' eto fino što sada baš svi Lucasa vole, satr'o si se braneći ga.![]()
Na ova poređenja Liverpoola sa Chelsea-je i City-jem, mogu samo reći:![]()
O čemu i vi razglabate, Bože sačuvaj.
Phill Jackson je napisao/la:zaboravila si kellya dodat,i njega sam dosta hvalio pa mi sad vraca,jos samo da gogo proradi,a ako se to kojim slucajem ne desi uvijek je tu ponytail da popravi stvar..ima da zdusno navijas za lucasa u subotu inace nikad vise necemo skupa tekmu gledat
majestic24 je napisao/la:Samo ovaj Bent nastavlja da zabija. Bolje je poslovala Aston Villa nego Liverpool. Bolje je Bent od Carrola a kostao je 15 ak mill manje a stariji je od njega samo 2 ili 3 godine.