Policeman je napisao/la:Kakvi navijaci![]()
Hitler na aparatima

Btw Mourinho the pundit - best Mourinho
Moderatori/ce: Monolog,_dreamer_,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Policeman je napisao/la:Kakvi navijaci![]()
Hitler na aparatima
darker10 je napisao/la:
darker10 je napisao/la:Inace kakva su tacno pravila za VAR?Mislim da je kod drugog gola bio evidentan faul Maguiera na Abrahamom u build upu, no nije se gledalo uopste.
Evander je napisao/la:darker10 je napisao/la:Inace kakva su tacno pravila za VAR?Mislim da je kod drugog gola bio evidentan faul Maguiera na Abrahamom u build upu, no nije se gledalo uopste.
VAR-om se provjeravaju samo potencijalno "grube" greske. Penali, ofsajdi i crveni kartoni.
Sitne greske, korneri, aut, sitni prekrsaj na sredini teren, to se ne provjerava.
Ova situacija spada pod te "sitne" greske.
StevieG8 je napisao/la:Evander je napisao/la:darker10 je napisao/la:Inace kakva su tacno pravila za VAR?Mislim da je kod drugog gola bio evidentan faul Maguiera na Abrahamom u build upu, no nije se gledalo uopste.
VAR-om se provjeravaju samo potencijalno "grube" greske. Penali, ofsajdi i crveni kartoni.
Sitne greske, korneri, aut, sitni prekrsaj na sredini teren, to se ne provjerava.
Ako golu prethodi faul nad ekipom koja je primila gol to ništa
Osim13 je napisao/la:Jack je napisao/la:Kad će poeme?
Dok se obriše
Evander je napisao/la:StevieG8 je napisao/la:Evander je napisao/la:VAR-om se provjeravaju samo potencijalno "grube" greske. Penali, ofsajdi i crveni kartoni.
Ako golu prethodi faul nad ekipom koja je primila gol to ništa
Sitni faulovi ne podlijezu provjeri od strane var-a.
Pravilo je takvo. Provkeravaju se samo prekrsaji unutar 16m. Sve ostalo je ostavljeno sudijama na procjenu.
darker10 je napisao/la:Ne contam.Ovo je recimo vodilo golu isto kao sto recimo ne sankcionisanje ofsajda na 30m moze vodit golu.Jedno se provjerava,drugo neVAR je dobra stvar,al ni izbliza to jos nije skroz definisano i i dalje mozes imat bruku nelogicnih odluka.
Znaci ako u inicijalnom build upu bude ofsajd i ta akcija rezultira golom u narednih cca 5 dodavanja,onda se ni to ne provjerava?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.