Jeftha WroteColonBarbarossa WroteColonU utorak će se desiti najveći zaokret ove sezone
Mislim da Roma nema nikakve sanse.
mislio sam na nešto veće
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Barbarossa WroteColonJeftha WroteColonBarbarossa WroteColonU utorak će se desiti najveći zaokret ove sezone
mislio sam na nešto veće
FCBAYERN WroteColonJeftha WroteColonSevilla igra u srijedu.
Od toga nema nista, zaboravi.Nismo to mi s termina da prokockamo dobiveno.
Jeftha WroteColonFCBAYERN WroteColonJeftha WroteColonSevilla igra u srijedu.
Od toga nema nista, zaboravi.Nismo to mi s termina da prokockamo dobiveno.
Svaki termin iz dvice u keca, ili obratno.
FCBAYERN WroteColonJeftha WroteColonFCBAYERN WroteColonOd toga nema nista, zaboravi.Nismo to mi s termina da prokockamo dobiveno.
Svaki termin iz dvice u keca, ili obratno.
U posljednje vrijeme je cesce bilo iz dvice u keca, ako se uzme da je moja ekipa gostujuca.
Da ne bude off, City ispada.![]()
Realno, sanse su minimalne.
Jeftha WroteColonBarbarossa WroteColonU utorak će se desiti najveći zaokret ove sezone
mirgerr WroteColonJeftha WroteColonBarbarossa WroteColonU utorak će se desiti najveći zaokret ove sezone
Mnogo si los prognozer
emir_ WroteColonBila je milina gledati prvo poluvrijeme i onu dominaciju. Steta sto nas sudija onako osteti. Mislim da je Pep kljucnu gresku napravio nakon reprezentativne pauze kada je promijenio sistem igre i rasturio odbranu. Ohrabrila ga pobjeda protiv Evertona ali greske istih su kostale 4 od 5 golova Liverpoola.
Svi oni kojima je milina gledati golove poslije greske zadnjeh igraca odbrane gledaju pogresan sport. Provokacije na ovoj temi nisu dobrodosle, ovdje se prica i navija za pravi fudbal, za igru bez zadrske i kalkulacije.
Idemo dalje, liga se mora privesti kraju...
tevezito WroteColonNe znam jel se meni prividjalo ili je par igraca ostalo bez snage tu prije svega mislim na KDB-a.Nakon onog ponistenog gola se vise nije moglo ni ocekivati.Uglavnom napravljen je upgrade u odnosu na proslu sezonu ove godine su barem tu dva trofeja a sledece se mozda i dodje do klempe.Valjda i Pep uvidi neke svoje greske pa to sve bude bolje.Sto se tice mene generalno sam zadovoljan ovom sezonom.Samo jos da se ovjeri ta titula sto prije.
Natrag na “English Premier League”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.