haveru pola realovaca te naziva idiotom na sedmičnoj bazi, u kojem ti svijetu živiš

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Pa kad bi se zaposlio negdje igrao bih cesce na veci ulogShategabri je napisao/la: ↑13 maj 2022, 15:01Legendo, meni je to bio dnevni ulog. Kad dođeš u tu fazu, javi seHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑13 maj 2022, 14:24Samopouzdanje ce biti na jos vecem nivou kad mi Klopp zaradi 400 maraka 28 maja![]()
![]()
![]()
Od 2 do 5 milja se za vikend uzimalo.
Opet kažem, na kraju je bilo više štete nego koristi.
Koji bolan pola
Pa to nisam ja pisao , to su pisali ovi strucnjaci nakon sto je zabio frljoku.
Kad im spojis plate za ove ugovore , izadje to na 600.
Ti kad se odlučis šta si onda dođi i prebrojavaj, više ne znaš ni sam ko si ni šta siBoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 maj 2022, 15:51Pa čitava dvojica od njih ukupno 4. I nema vas više kad ste pobjegli na onaj tamo forum.![]()
Nije lahko podnijeti četvrto finale LP najvećeg rivala otkako su oni posljednji put bili u istom.
Pa sad, nisam baš siguran. Carlo je nakon 20 godina osvojio svoju treću titulu u ligi prvaka. Guardiola je na 13 i ima jednu manje. Uz to je jedini trener u historiji sa 9 polufinala lige prvaka.Shategabri je napisao/la: ↑13 maj 2022, 12:53Guardioli leže ligaška takmičenja, Carlu više KO.Rajaz je napisao/la: ↑13 maj 2022, 12:07Citiraj postove ostalih i zalijepi ovdje. Rodryga se recimo tjeralo prije nokaut faze i Pariza.emir18 je napisao/la: ↑13 maj 2022, 11:59
Nikad on nije bio bolji, a ako treba ja ću ću ti ovdje citirati svoje postove sa RMB, tamo mi je nick Vinigol ako vas baš zanima.
Viniu je samo trebalo da se prilagodi na Evropski fudbal, došao je kao klinjo, dok je Fati već bio naviknut na sve to.
Možda ima osjećaj za gol, ali Vini ima sve ostalo na daleko većem levelu, čak sam mišljenja da Rodrygo može biti i bolji od njega da igra na LW.
Što se Carla tiče, 5 ligaških titula u 27 godina trenerske karijere. Guardiola za 5 sezona to izjednači. Jedna titula u 8 sezona sa onakvim Milanom. U Parizu od Montpelliera izgubio titulu. Treba li dalje?
Slažem seShategabri je napisao/la: ↑13 maj 2022, 12:53No, nećemo reći da je zbog toga jedan loš, a drugi dobar ili da su oba na neki način loši.
Krema treneri. Roba koja se traži.
Još uvijek niko nije potegao.
A jesu u cvijetu mladosti obojica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.