La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: La Liga
Počela bi sezona u septembru i našao bi se adekvatan raspored da se sve stigne. Izbaciti ligu nacija ili nešto.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jah, taman sad kad smo mi u A diviziji.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Koga boli k za Ligom nacija kad je svjetsko iduće.
Znači samo dvoje i to samo u baraž.
U prevodu, beskorisno za nas.
U prevodu, beskorisno za nas.
Ne znam jedino ako se izredaju svi iz A lige direktno kroz kvale možda mi šta hajrujemo ko ovi Irci što protiv nas igraju 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mislim da bi se svi ovdje slozili da se nama dodijeli titula jer smo prvi svakako
To mi je nekako najpostenije, a onda sljedeca sezona moze poceti na vrijeme i svi zadovoljni
To mi je nekako najpostenije, a onda sljedeca sezona moze poceti na vrijeme i svi zadovoljni
27.10.2020
Zadnje desetljece: Najbolji strijelac: Lionel Messi
Najbolji asistent: Lionel Messi
Najbolji dribler: Lionel Messi
Najviše golova iz slobodnih udaraca: Lionel Messi
Najviše kreiranih prilika: Lionel Messi
Najviše Zlatnih lopti: Lionel Messi
Najviše Zlatnih kopački: Lionel Messi
27.10.2020
Garay ima koronu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
www.facebook.com/BratstvoGracanicaOfficial
- Donnie Darko
- Kontakt:
luka jovic 2019/20
games 24
goals 2
assists 1
people infected pending
people killed pending
games 24
goals 2
assists 1
people infected pending
people killed pending
Nova žrtva koronavirusa: Umro bivši predsjednik Real Madrida
Lorenzo Sanz bio je predsjednik Real Madrida od 1995. do 2000. godine dok vodstvo na izborima nije preuzeo aktuelni predsjednik Florentino Perez.
76-godišnjak je u utorak prevezen u madridsku bolnicu sa povišenom temperaturom i sumnjama da je zaražen koronavirusom, što je kasnije i potvrđeno. Umro je danas, u subotu.
Pod vodstvom 76-godišnjaka Real je za trenera imao Fabija Capella i dovodio igrače poput Roberta Carlosa, Clarencea Seedorfa, Davora Šukera i Predraga Mijatovića, a ta generacija je u sezoni 1997/98 osvojila La Ligu i dva naslova Lige prvaka.
Lorenzo Sanz bio je predsjednik Real Madrida od 1995. do 2000. godine dok vodstvo na izborima nije preuzeo aktuelni predsjednik Florentino Perez.
76-godišnjak je u utorak prevezen u madridsku bolnicu sa povišenom temperaturom i sumnjama da je zaražen koronavirusom, što je kasnije i potvrđeno. Umro je danas, u subotu.
Pod vodstvom 76-godišnjaka Real je za trenera imao Fabija Capella i dovodio igrače poput Roberta Carlosa, Clarencea Seedorfa, Davora Šukera i Predraga Mijatovića, a ta generacija je u sezoni 1997/98 osvojila La Ligu i dva naslova Lige prvaka.
"Happiness is the greatest hiding place for despair." ― Søren Kierkegaard
Jebote, u jednoj sezoni osvojili dvije LP. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Namješteno garant.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Remember, remember the 5th of November.
E moj ti našao Raulu nešto se rugati, legendi takvoj i igraču koji crveni nije dobio nikad u karijeri, igraču kojega su poštovali i največi rivali, da je Messi zabio ovakav gol (A davao je na početku karijere i rukama) pisao bi ovdje kako je to božija ruka i kako je to nešto sjajno.
"Happiness is the greatest hiding place for despair." ― Søren Kierkegaard
Dao je midzet rukom,malo je falilo da to bude gol za titulu.
A onda se ukazo Tamudo.
A onda se ukazo Tamudo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.