FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: Monolog,harden,_dreamer_,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
I ono lafo ga kaznili oduzimanjem kapitenske trake e baš su mu naudili.A ko će kazniti debile iz uprave koji već godinama dopuštaju da im igrači idu džaba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Svi ti igraci na jednu stranu vage a besplatni Lewandowski na drugu. Mislim da ce prevagnuti ova druga strana.
- Konigsblau
- Kontakt:
Meni je najsmješnija izjava ovog sportskog direktora kao Nubel je obećao dati svoj maksimum ostatak sezone.
Je*o te on u pakšu, odstrani ga od Veltins arene doživotno mamlaze, daj šansu Šubertu. Davno je on trebao na tribinu pa nek presjedi ovu i naredne 4 sezonu mater švabsku..
I da su navijači konkretni dali bi se u zvižduk na svaki prijem lopte da se **** izbaci. Toliko.
Je*o te on u pakšu, odstrani ga od Veltins arene doživotno mamlaze, daj šansu Šubertu. Davno je on trebao na tribinu pa nek presjedi ovu i naredne 4 sezonu mater švabsku..
I da su navijači konkretni dali bi se u zvižduk na svaki prijem lopte da se **** izbaci. Toliko.
Wir leben dich Schalke 04!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kad se na vagu stavi ko šta nauči iz svojih ili tudjih grešaka, ovi iz Salkea nemaju premca.
Borusiji su igrači išli dzaba i preko klauzula i to je zadnjih godina prestalo, a kod Salkea već godinama ista priča i nikako da nauče...
Moja zemlja, mala brana;
Vel'koj rijeci ludila...
Vel'koj rijeci ludila...
Aha, to ono BVB nesto naucio pa vratlili propalitete ala Götze, Sahin, Kagawa, Hummels etc. Dobro pa ne ucimo od vas.kraljttbvb je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:00Kad se na vagu stavi ko šta nauči iz svojih ili tudjih grešaka, ovi iz Salkea nemaju premca.
Borusiji su igrači išli dzaba i preko klauzula i to je zadnjih godina prestalo, a kod Salkea već godinama ista priča i nikako da nauče...
- Konigsblau
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Priča je o odlasku igrača.Zdena04 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:05Aha, to ono BVB nesto naucio pa vratlili propalitete ala Götze, Sahin, Kagawa, Hummels etc. Dobro pa ne ucimo od vas.kraljttbvb je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:00Kad se na vagu stavi ko šta nauči iz svojih ili tudjih grešaka, ovi iz Salkea nemaju premca.
Očito da BVB može vraćati igrače, što se ne može reći za Salke. Ne vidim da se iko spominje da će se vratiti u Salke. Sane, Draxler, Kolasinac... Svugdje ih šalju iz trenutnih klubova, samo Salke niko ne spominje

Moja zemlja, mala brana;
Vel'koj rijeci ludila...
Vel'koj rijeci ludila...
To su ipak igracine koji se davno prevazisli Schalke. Tu se ne moze nista. To je Samo pohvala za nasu omladinsku akademiju koja ce i dalje nastaviti da stvara igracine. Nismo mi Mafija pa da nekoga prislimo na potpis. Ne kontam Samo zasto se to sad toliko zakuhava. U pitanju je Nübel. Igra ukupno samo godinu Dana za nas a i nije Bas mega Talent.
- Konigsblau
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Potencira se to iz razloga što je u zadnjih 5-6 godina bar 10 dobrih igrača dzaba ili za male cifre otišlo iz Salkea.Zdena04 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:24To su ipak igracine koji se davno prevazisli Schalke. Tu se ne moze nista. To je Samo pohvala za nasu omladinsku akademiju koja ce i dalje nastaviti da stvara igracine. Nismo mi Mafija pa da nekoga prislimo na potpis. Ne kontam Samo zasto se to sad toliko zakuhava. U pitanju je Nübel. Igra ukupno samo godinu Dana za nas a i nije Bas mega Talent.
Da uprava zna, sa takvom akademijom i fabrikom dobrih igrača, mogli bi napraviti bum.
Zato i kažem da se uprave i sportski direktori mijenjaju, a igrači konstantno dzaba odlaze. Nikako da nauče, pa makar i na svojim greškama...
Moja zemlja, mala brana;
Vel'koj rijeci ludila...
Vel'koj rijeci ludila...
Veceras bez Harita
- Konigsblau
- Kontakt:
Opa. Pao je Gladbach i to uz dominantnu igru nase momcadi
- Pale_Companion
- Kontakt:
Zdena čestitam, u svim segmentima ste bili bolji od nas večeras, apsolutno zaslužena pobjeda.
Vi bez Harita, mi pak bez Bensebainia i Elvedija i to se strašno osjetilo, obrana je baš plivala po toj lijevoj strani.
Još jednom čestitke
Vi bez Harita, mi pak bez Bensebainia i Elvedija i to se strašno osjetilo, obrana je baš plivala po toj lijevoj strani.
Još jednom čestitke
Agieren statt reagieren
- kraljttbvb
- Kontakt:
Pale_Companion je napisao/la: ↑17 jan 2020, 22:39Zdena čestitam, u svim segmentima ste bili bolji od nas večeras, apsolutno zaslužena pobjeda.
Još jednom čestitke
Zdena uci kako biti velik u porazu, a ne vazda kmecati i kriviti druge

Pale svaka čast

Moja zemlja, mala brana;
Vel'koj rijeci ludila...
Vel'koj rijeci ludila...
@pale,
Danke, danke. Fino je Wagner slozio ekipu, imaju muda da igraju. Nemoj zaboraviti da bama fale jos Sane, Weston i Stambuli.
@kralj
Really nigga? To ja samo kmecim i trazim izgovore kad izgubimo i nikad ne priznam dobru igru protivnika?
Danke, danke. Fino je Wagner slozio ekipu, imaju muda da igraju. Nemoj zaboraviti da bama fale jos Sane, Weston i Stambuli.
@kralj
Really nigga? To ja samo kmecim i trazim izgovore kad izgubimo i nikad ne priznam dobru igru protivnika?
- Pale_Companion
- Kontakt:
Kabak ako ovako nastavi za jedno dvije sezone je među najboljim stoperima evrope. Već sada nevjerojatna mirnoca u igri i postavljaju, beskompromisan u duelima.
Odlična kupovina, pripazite samo da i njemu ne istekne ugovor
Odlična kupovina, pripazite samo da i njemu ne istekne ugovor

Agieren statt reagieren
Ma kabak je kraljina...ali ovo kupovanje grigiritscha je za povratit.
..covjek reserva u **** augsburgu...upravo zbog ovakvih idiotarija pad je neminovan tj iako kojim slucajem izadzemo u evropu sljedece godine se opet borimo za opstanak kao i svaki put nakon iskoraka...

:Gregoritsch nije bio neka rezerva. I nije nikako igrao jer je kritikovao Klub i zelio napustiti Augsburg. Isto je bilo prosle sezone sa onim Hintereggerom. Bas me interesuje sta se to tamo desava u Augsburgu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.