Postao/la agentzero7 » 17 jun 2019, 08:46
U sjeni velikana u Njemačkoj lagano i pametno jedan klub radi vrlo lijep posao ovaj transfer rok na moje veliko iznenađenje iskreno, Mainz.
Ja potiho svake sezone ocekujem da ispadnu a oni uvik ubodu s nekim igračima i bez vecih problema ostaju u BL.
Ove sezone ocito su odlucili iskorak napraviti, otkupili su od Espanyola lijevog beka Martina za 6 mil eura (trzisna vrijednost mu je skocila na 20 mil eura zbog odlične sezone)
Iz Fiorentine je kupljen Edmilson Fernandes za 9 mi eura, on će odmah biti uz Gbamina u sredini glavni igrač.
Iz Monaca za 8 mil eura desni bek Raphael Gabriel te besplatno Jong Don - Ji iz Augsburga.
Da napomenem da u kadru od igrača s potencijalno velikoj vrednošću imaju jednog od najtalentiranijih golmana u Njemačkoj Mullera, te francuski trio koji bi u kasu im kad tad mogao donijeti 100 mil eura, Niakhate, Gbamin i Mateta. Englezi će to pretplatiti najkasnije slj ljeto sva trojica su ko stvoreni za West Ham, Everton za nekih 20-40 mil eura po glavi.
Mateta je stroj za golove i mislim da on bi mogao biti pogodak di god ode te zabije li 20 komada slj sezone cijena nece biti ispod 35 mil nema sanse.
Danas imaju njih sutra će imati veliku lovu od njih samo nastaviti ovako i mozda bude neka lijepa priča od Mainza.
Znaci imaju sve sto mogu pozeliti za jednu stabilnu dobru sezonu, te lijep pogled u budućnost uz nesto sreće naravno i pametnog poslovanja sigurno da Mainz moze izaći iz sjene te bit konkurentan za visok plasman odnosno borba za Europu.