Ligue 1
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Ligue 1
Tudor 

-
- Kontakt:
Joj Lyona, pa šta je ovo ljudi moji 

Kakav ofiran bojkot igraca u PSG hahaha. Pa i Balkanci bi im zavidili na ovome.

@igrajlopte 🐦
Ovo bi Zidan mogao preuzeti jos od ponedeljka.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakav cirkus i šprdnja od kluba

Baš bi me razočarao ako dođe u ovu prćiju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Svake godine raspad PSGa dođe u ovo doba. Bez sistema, volje i ikakvog smisla za fudbalom. Ligu će nekako zadržati jer nemaju konkurenciju, a ovamo ih dobije iole kvalitetniji tim sa normalnim sistemom. Mbappe ovdje nema šta više da radi, sramoti se samo u ovakvoj ekipi. Čovjek je najbolji igrač na svijetu i igra u ovoj čobanskoj ligi. Messi očekivano posle svjetskog hoda i može možda još jednu sezonu prehodati, dodati ligu u trofejni kabinet i to je to. Neymara mi nije ni žao, on ovo i zaslužuje.
Mbappe, welcome to Man Utd.
Mbappe, welcome to Man Utd.

-
- Kontakt:
Prvenstvo im ukrao Montpeliier u začetku projekta kad ih(PSG) je Ancelottoi vodio, Giroud heroj, ajd.
Luis Campos i Jardim s Monacom stvorili mega ekipu, ajd, nije sramota.
Luis Campos i Galthier s Lilleom sruše Pochettinov PSG
Luis Campos i Galthier zajedno prešli u PSG i evo, danas doma vode 2-0 protiv Lillea, 20 minuta pretkraj 2-3 za Lille, prijeti im da im Tudorov Marseille ili LENS uzmu titulu!
Okupljaju sve top zvijezde što mogu i luzerština traje i traje, ne znam kamo je veće, u rukometnoj sekciji ili nogometnoj. Netko ih kažnjava?
Vlasnik nek dadne svu moć Luisu Camposu da otjera superzvijezde i gradi po svome.
Očajni su.
P.S. Fino odigrano za 3-3, Lottin uklizao s nekih 12m i na prvu stativu pogodio
Nego totalno šokantno u svih 5 najvećih liga. Napoli, Barca, Arsenal na čelu, PSG i Bayern u golemim problemima.. Dodatni argumenti protiv super udruženja giganata
Luis Campos i Jardim s Monacom stvorili mega ekipu, ajd, nije sramota.
Luis Campos i Galthier s Lilleom sruše Pochettinov PSG
Luis Campos i Galthier zajedno prešli u PSG i evo, danas doma vode 2-0 protiv Lillea, 20 minuta pretkraj 2-3 za Lille, prijeti im da im Tudorov Marseille ili LENS uzmu titulu!
Okupljaju sve top zvijezde što mogu i luzerština traje i traje, ne znam kamo je veće, u rukometnoj sekciji ili nogometnoj. Netko ih kažnjava?
Vlasnik nek dadne svu moć Luisu Camposu da otjera superzvijezde i gradi po svome.
Očajni su.
P.S. Fino odigrano za 3-3, Lottin uklizao s nekih 12m i na prvu stativu pogodio
Nego totalno šokantno u svih 5 najvećih liga. Napoli, Barca, Arsenal na čelu, PSG i Bayern u golemim problemima.. Dodatni argumenti protiv super udruženja giganata
Pa ovo se ni kod nas ne desava

Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
- Kontakt:
GDJESSIII!??'
https://dubz.co/c/whn263
PSG-LOSC Lille(branitelj titule koju potpisuju promptno dovedeni trener i direktor PSG-a otamo, Galthier i Campos) od 2-0 do 2-3 pa u završnici 4-3. Francuska-Argentina?
Mbappe i Messi, M&M za najjači slador
https://dubz.co/c/whn263
PSG-LOSC Lille(branitelj titule koju potpisuju promptno dovedeni trener i direktor PSG-a otamo, Galthier i Campos) od 2-0 do 2-3 pa u završnici 4-3. Francuska-Argentina?
Mbappe i Messi, M&M za najjači slador
- AshburtonG
- Kontakt:
Bgm okrenuse oni ovo nakon sto je Campos sisao sa tribina.
Odveo je vec Lille i Monaco do titule protiv jos i jaceg PSGa tih godina.

-
- Kontakt:
Tako je, a s Monacom izbacio Guardiolu, s ukupnih 6-6 za polufinale LP. Mora mu šeik dati autonomiju, lik osim što je ponajeći majstor posla i umrežen, ne da se pokolebati pred razmaženim zvijezdamaAshburtonG je napisao/la: ↑19 feb 2023, 15:13Bgm okrenuse oni ovo nakon sto je Campos sisao sa tribina.![]()
- AshburtonG
- Kontakt:
Njegov problem je sto je cini mi se njegova porodica tj. neko iz porodice agent Mbappea. To se naravno ne svidja Neymaru i Messiju, dva uhljeba u PSGu. Trebaju se obojice sto prije rijesit, ako zele napravit nesto na sportskom planu, a ne iskljucivo marketinskom.
Messi seta po 90min, pa onda zabije lafo gol i on madjionicar, a to sto zbog manjka presinga i trke prime 3 prije toga, nikome nista. Mnogo ozbiljnija ekipa su bili kad su igrali Cavani, Di Maria, Thiago Motta i ekipa.
Messi seta po 90min, pa onda zabije lafo gol i on madjionicar, a to sto zbog manjka presinga i trke prime 3 prije toga, nikome nista. Mnogo ozbiljnija ekipa su bili kad su igrali Cavani, Di Maria, Thiago Motta i ekipa.
-
- Kontakt:
OK, Messi je bio fenomenalan prvi dio sezone. Znalo se da on i Neymar radi Mundijala su se doveli u red. Ako ispadnu od Bayerna, to je to, valja potpuno izmijeniti konture ekipe. Svi za Kyliana, Mbappe za sve.AshburtonG je napisao/la: ↑19 feb 2023, 15:52Njegov problem je sto je cini mi se njegova porodica tj. neko iz porodice agent Mbappea. To se naravno ne svidja Neymaru i Messiju, dva uhljeba u PSGu. Trebaju se obojice sto prije rijesit, ako zele napravit nesto na sportskom planu, a ne iskljucivo marketinskom.
U pravu si, vjerojatno.. Tako su i u rukometu slagali dream-team pa na F4 pored "svojih" 5x jeftinijih Nantesa, Montpelliera, ne uspiju, isto izgube prvenstvo tu i tamo, veliki je uspjeh postići s neograničenim parama i najjačim individuama gubiti francusko prvenstvo i vamo i tamo.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Messi je magija, ovo što on radi na terenu čak i kad hoda 99% vremena je brutalno, aferim majstore 

On i mbappe su veceras odlicni bas, jos da messi nije promasio prazan gol skorobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 21:19Messi je magija, ovo što on radi na terenu čak i kad hoda 99% vremena je brutalno, aferim majstore![]()

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bolje izgledaju bez Neymara dosta, ova ekipa može ovu dvojicu što hodaju istrpiti, još s Neymarom teško.enobarca je napisao/la: ↑26 feb 2023, 21:37On i mbappe su veceras odlicni bas, jos da messi nije promasio prazan gol skorobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 21:19Messi je magija, ovo što on radi na terenu čak i kad hoda 99% vremena je brutalno, aferim majstore![]()
ali hajd moze mu se oprostiti
Svi su fudbalski velemajstori ali kad su trojica skupa na terenu previse odbrana trpi. Vidjecemo ih protiv Bayerna bez Neymara, nece im biti lako sigurno jer i Bayern dize formu a i Mane se vratio.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uh kakva golcina, ne zna se sta je ljepse, asist ili gol 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Boljeg svijet nije imao niti će imati. Jedan je Leo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.